Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Internet (see the full version of Internet)
Oreska - Užice : Firefox 3 - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Firefox 3

By: Rašo
Date: 18.06.2008. 10:42:38
Nakon dugotrajnog razvoja, Mozilla je zvanično predstavila svoj dugo i željno očekivani Firefox 3 pretraživač. Firefox 3 je zvanično izbačen i dolazi sa preko 15.000 izmena u odnosu na svog prethodnika, sa ciljem da unapredi iskustvo surfovanja internetom, performanse, stabilnost, kvalitet i brzinu renderinga internet stranica i tako dalje. Pretraživač se bazira na Gecko 1.9 engine-u i nudi informacije o sajtu pomoću jednog klika, unapređenu zaštitu od malware-a, pojednostavljenu instalaciju dodataka, poboljšanja prilikom selekcije teksta, smanjenu hardversku zahtevnost (naročito po pitanju memorije)...Pretraživač je postao dostupan za Windows, Mac OS i Linux, na 45 jezika. Novi Firefox možete skinuti sa matičnog sajta.

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

 Cool
Uz novu verziju ide i promena teme:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4391
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5042
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5112

Subject: Odg: Firefox 3

By: Rašo
Date: 17.07.2008. 12:36:51
Moguće je uraditi update na verziju 3.0.1., ručnim biranjem “Check for Updates…” opcije u Help meniju.


Još jedna tema:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/7390

Subject: Odg: Firefox 3

By: WHOS THE MAN
Date: 17.07.2008. 16:50:52
Nakon nekoliko dana posto je izasla ja sam je instalirao ali moram priznati da ne osecam napredak u odnosu na raniju verziju, naprotiv. Nikada mi se nije desilo da mi ovoliko puca "firefox" kao sto mi se to desava sa "trojkom". Kada se zahteva da radi "malo vise" ona zahteva ponovno pokretanje. Postoji jos nekih par bagova koje necu izneti jer cete pomisliti da sam namcor ali mislim da je bespotrebno instalirati trojku jos neko vreme.