Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu

By: Pedja
Date: 11.08.2009. 14:50:58
Gde će im duša. Lokalna užička vlast je izgleda pretplaćena da stalno prekopava i asfaltira iste ulice (i to očito uopšte ne zavisi od toga ko učestvuje u vlasti). Eto, još nisu ni završili novo prekopavanje ulice na Slanuši, a krenuli su u novi ponovni poduhvat.

Omladisnka je koliko prošlog leta bila sva raskopana zbog gradnje kanalizacije, a pretprošlog je opet bila raskopana zbog gadnje novog mosta. Skoro ceo potez od nekadašnjeg drvenog mosta do raskrsnice do autobuske stanice je bio raskopavan i asfaltiran i evo ih danas ponovo - cela ta trasa se raskopava.

Da li će jednom neko od odgovornih da zaista odgovara za arčenje para? Neke ulice u gradu plaču jer asfalta videle nisu, a neke lokalni moćnici raskopavaju i asfalitraju po tri puta - kako koja građevinska sezona tako nanovo asfaltiranje istih ulica.

Subject: Odg: Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu

By: Igor
Date: 11.08.2009. 23:31:38
Sta reci nego uzas.Evo kod mene na Slanusi sve raskopano preko deset dana, prasina na sve strane.A tako su lepo sve napravili prosle godine.Nadam se da ce bar ova zamenjena vodovodna cev sluziti kako treba i da nece pucati svaki cas.Bar da neka korist bude u svemu tome.

Subject: Odg: Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu

By: Igor
Date: 13.08.2009. 12:26:04
Ne znam da li ovo neko od nadleznih cita ili je bilo u planu, al ja ustah jutros i vidim da su pocele pripreme za asfaltiranje. Lepo nema sta

Subject: Odg: Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu

By: Igor
Date: 20.08.2009. 01:22:41
Gotovi radovi! Cak su putari i parking mesta obelezili. Za svaku pohvalu...

Subject: Odg: Ponovo prekopavaju Omladinsku ulicu

By: Pedja
Date: 20.08.2009. 07:57:40
Koliko sam primetio u Omladinskoj su samo skinuli proslogodisnji asfalt i sve nanovo asfaltirali. Lepo pranje para, nema sta.