Oreska - Užice

WWW.UZICE.NET - Užičani, hajde da se družimo => Mrežni servisi => Temu započeo: milorad 29.09.2004. 18:44:11



Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: milorad 29.09.2004. 18:44:11
Da li neko koristi ovo  posto vidim da ima uzice.net pod yugoslavia ..pa da se dogovorimo u odredjeno vreme cisto d aprobamo kako ide ..


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 29.09.2004. 19:47:40
Heh, probali smo :)
Al ne ide to bas najbolje preko slabih linkova kao sto su nasi.

Interno u okviru Uzice.NET to radi pristojno.


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: milorad 29.09.2004. 19:51:48
pa bas smo se ispricali ...bitno je da je nesta krenulo , da se odlepimo od ptt.yu pa 10sati 220din ,valjda je toliko, posto godinama ne kupujem .....to s..nje


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Top 29.09.2004. 21:19:36
Ma ja nisam koopio sate na ptt ima jedno ...ma nem pojam...ko shto ti kazesh "godinama".A TeamSpeak ili Skype je odlichan ...Samo je malo korisnika koje mozesh naci online.Ali verujem da  sada kada se prikachilo dosta korisnika na uzice.net, ovi programi mogu da postanu veoma korisni.A tek kada pomislim koliko ce njih u booduce da se poveze ... :):)
Bash sam pre neki dan prichao sa nekim beogradjanima preko Skype-a i bash sam se obradovao shto se nashao neko ko koristi ove programe i koji je online.Sada kada se uzicani povezu to ce da boode daleko zanimljivije ...i shto se upoznavanja tiche i shto se svega ostalog tiche...

Top_Gun
_________________
 Zashto VI koji ste TI nama koji smo VI kazete TI...kada mi koji smo VI vam koji ste TI kazemo VI?!


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: milorad 30.09.2004. 19:55:20
pa imam uputstvo po kome sam ja podesio ovaj prog ,al ne znam kako da ga ovde postavim jer nema attach ..tezak 233kb


Naslov: Re: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: hiphop 14.11.2004. 00:37:51
Citat: "milorad"
Da li neko koristi ovo  ..


Paa ...  :?:  :?:
Radi li team speak?? ja sam malo pokusavao da nateram DC ++ ali javlja da je korumpiran instalacioni fajl..ne znam bas u cemu je fora...ali prijavite...


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 14.11.2004. 20:44:39
Evo zamenio sam datoteku, stvarno je bila neipsravna.
Probaj StrongDC, meni se cini da je bolji.

DC se ne korsiti za TeamSpeak. Imas na FTP-u Teamspeak2 klijent.


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: hiphop 14.11.2004. 21:47:39
Citat: "Pedja"

DC se ne korsiti za TeamSpeak. Imas na FTP-u Teamspeak2 klijent.


A provalio sam to...nije frka...
Nemam mikrofon...kada kupim sada jedan dan da probamo kako to radi...steta sto nema nista od VoIP  :cry:  :?  :?


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 14.11.2004. 21:59:59
Bice VoIP ali kada se budete dogovorili oko zakupa linka za Internet. Dok je o mom trosku, ne moze :)


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: hiphop 18.11.2004. 03:19:05
ok u redu su ovi servisi ali kako da startujemo neku igricu...aj ako ima na share tamo pa da skinemo pa da podesimo na lan...ee da moze kod nas CS..uuu.... ne smem ni da zamislim.... :lol:  :lol:  :lol:


nisam provalio mailin listu..znaci ako ja posaljem jel radu frwarding na sve adrese ??  :?:  :!:  :?:


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 19.11.2004. 06:33:18
Pa.. nemam nijednu igru koja radi kroz net a vredna je paznje...


Sto se tice mail liste, da, kada poslajes poruku na nju, dobice je svi korisnitici wireless.uzice.net


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: hiphop 02.12.2004. 20:44:43
Evo pokusavamo kao nesto da napravimo sa team speak mada je dosta los kvlalitet...ne kapiram da li ovo ide preko neta ili preko lokalne mreze...ako je ovako losa veza...nama ono na 0,5 k...


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 03.12.2004. 09:48:03
Team Speak radi preko servera. Sto se tice kvaliteta, naci cemo se online na serveru pa cem videti kako se ponasa. Sam kanal jeste podesen na malo bolji protok.

Sto se samog kvaliteta tice to je stvar potrebe. Kod VoIP je ipak bitno da se cuje a ne da bude HiFi.


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: hiphop 03.12.2004. 13:38:40
ma ok je to da ne bude savrsen...ali mi nismo mogli ni da se razumemo....znaci niko ne sta to ovaj drugi prica...ne znam kod nas ima nekih podesavanja u samom teamspeak ali nije nesto pomagalo...ali kao sto rece...probacemo opet...
 :?  :roll:


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: daffy 17.02.2005. 18:02:44
team speak se koristi za online igranje CS timsko 5na5 i da bi lepo radio moraju da se naprave neki kodeci nisam siguran kako ide ali mislim da sam vido negde tutorial kako ide to :P sve jedno mislim da Ventrilo radi mnogo bolje


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: Pedja 17.02.2005. 21:21:20
Niej tesko probati i Ventrilo. Pgoledah na sajtu i cini mi se d aima malo jace zahteve stose tice hardvera, te directX 8.1, te multistream audio kartice... hm.. ne znam koliko ce ljudi moci to da koristi.

Zar ne radi voice u igrama i bez zasebnih voice servera?


Naslov: Ajde da probamo TeamSpeak2...
Poruka od: daffy 17.02.2005. 23:44:05
pa ja sam video da radi na integrisanim zvucnim sa starijih ploca koe nisu nista posebno a shto se tice zahtevnosti neznam :P