Oreska - Užice

WWW.UZICE.NET - Užičani, hajde da se družimo => O sajtu www.uzice.net => Temu započeo: Pedja 06.01.2016. 13:22:57Naslov: 20 godina postojanja www.uzice.net
Poruka od: Pedja 06.01.2016. 13:22:57
Podsetio me neko veče Radenko da je ove godine jubilej - 20 godina postojanja sajta www.uzice.net.

Započeli smo ga davne 1996. godine, sa velikim planovima iako je to još uvek bilo vreme početaka korišćenja Interneta u Srbiji i svima smo morali da objašnjavamo što je Internet, imejl i sajt uopšte.

Osvajali smo čak i neka priznanja, pre svega zbog obimnog sadržaja na sajtu.

Nažalost, zbog hroničnog nedostatka sredstava, sajt je vremenom postao arhaičan ali i dalje je prilično interesantan izvor i dobro se kotira na Internet pretraživačima.

Ko zna, možda u današnje vreme, kada je toliko Užičana na Internetu, možda može da se napravi kritična masa koja bi sajt oživela?

(http://forum.uzice.net/o-sajtu-www-uzice-net/20-godina-postojanja-www-uzice-net/?action=dlattach;attach=1483) (http://www.uzice.net)


Naslov: Odg: 20 godina postojanja www.uzice.net
Poruka od: milorad 06.01.2016. 18:24:41
Uporediti ovaj sajt sa danasnjim nekim novim sajtovima o Uzicu pa i sa zvanicnim sajtovima Uzica su kao nebo i zemlja ....ovo sto ja vidim su neki poceci web dizajna nekih amatera priucenih webmastera ili ti menadzera sa "trendova" "strucnjaka" vrhunske klase....napraviti sajt je danas u pet klikova to svaki osnovac zna ali odrzavati sajt azurnim svakodnevno pa i iz sata u sat je nesta profesionalno sto deli profesionalce od amatera a jaz je ogroman izmedju ovoga....Pedja ,svaka cast i sve najbolje...


Naslov: Odg: 20 godina postojanja www.uzice.net
Poruka od: Pedja 07.01.2016. 19:27:56
Da, gledano sa današnje distance, sajt jeste veoma arhaičan i moglo bi se reći primitivan, ali tada je to bila najbolja tehnologija koja se mogla primeniti.