Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Užice na Internetu
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: ATP turniri 2009  (Pročitano 33446 puta)
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #50 poslato: 02.04.2009. 14:56:24 »

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Francuza Žoa Vilfreda Congu, sa 6:3, 6:4 i plasirao se u polufinale turnira u Majamiju.

Đoković je tako prekinuo niz od četiri uzastopna poraza od Francuza i savladao Congu prvi put od finala Otvorenog prvenstva Australije 2008. godine. Po jedan brejk u svakom setu bili su dovoljni Đokoviću za pobedu posle 115 minuta igre. Za ulazak u finale šampion Majamija iz 2007. godine igraće protiv pobednika meča između Rodžera Federera i Endija Rodika.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #51 poslato: 03.04.2009. 15:14:58 »

Argentinac Huan Manuel Del Potro pobedio je Rafaela Nadala u četvrtfinalu turnira Sony Ericsson Open u Majamiju.

Posle dramatičnog duela koji je trajao tri seta i nešto preko tri sata Del Potro je pobedio prvog tenisera sveta rezultatom 6:4, 3:6, 7:6 (7-3). Protivnik Argentinca, koji je potvrdio plasman u pet najboljih na svetu, biće Endi Mari, koji je veoma lako pobedio Fernanda Verdaska - 6:1, 6:2. Drugo polufinale igraju Novak Đoković i Rodžer Federer.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #52 poslato: 04.04.2009. 15:18:41 »

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Rodžera Federera rezultatom 3:6, 6:2, 6:3 i tako se plasirao u finale turnira iz Masters serije u Majamiju.

Oba tenisera pravila su veliki broj grešaka, a tome je je doprineo i veoma jak vetar. Ključni period bio je od sredine drugog do sredine trećeg seta, kada je Novak od rezultata 3:6, 3:2 izjednačio u setovima i poveo 4:0. Federer je vratio jedan brejk, ali je Đoković u poslednja dva servis-gema izgubio samo jedan poen. Novak u finalu igra sa boljim iz meča Del Potro - Mari.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #53 poslato: 05.04.2009. 15:12:46 »

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=04&dd=04&nav_id=353809



Đoković - Mari (18.30h)




Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra u nedelju protiv Britanca Endija Marija u finalu ATP Mastersa kategorije 1000 u Majamiju.

Novak Đoković izjavio je da se raduje novom susretu sa Škotom Endijem Marijem. Dva tenisera su se do sada sreli šest puta. Đoković je bio bolji u prva četiri meča, ali je Mari uspeo da ga dobije u oba prošlogodišnja susreta, u Sinsinatiju i Torontu. "Poslednja dva susreta sa Endijem su bila dobra, oba su bili teški mečevi.

Svi naši mečevi su bili napeti, ali je on drastično poboljšao svoju igru u poslednjih godinu dana", rekao je Novak.

"Čini mi se da je kod njega sve dišlo na svoje mesto. Fizički je mnogo jači, i može da izdrži duge mečeve. Iako ne izgleda kao veliki "fizikalac", jasno je da je izuzetno snažan i da može da trči do iznemoglosti", dodao je Đoković.

Srpski teniser je dodao i da je najveći adut Marija činjenica da kombinuje veliki broj poteza na terenu.

"On dobro ume da promeni tok poena. Veoma je pametan kao igrač. Nijedan udarac mu nije istaknuto oružje, ali je zato dobar iz svih uglova", zaključio je Đoković.

Sa druge strane, Mari je dodao da je pun samopouzdanja ove sezone, kao i da očekuje tvrd meč sa svetskim brojem tri.

"Obojica smo u dobroj formi, i biće to težak meč. Siguran sam i da se Novak oseća kao ja i moraću da igram izuzetno ako mislim da trijumfujem. U prethodna dva susreta sam uspeo da nađem način da izađem na kraj sa njim i imao sam dosta uspeha ove sezone, tako da ne želim da se dodatno opterećujem pred finale", rekao je Mari..

Đoković je u polufinalu bio bolji od Rodžera Federera, dok je Mari savladao Huana Martina Del Potra.

Finale Mastersa u Majamiju se igra u nedelju predveče po našem vremenu. Pobedniku će pripasti 1000 ATP bodova.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #54 poslato: 06.04.2009. 15:08:41 »

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=04&dd=05&nav_id=354003


Đoković izgubio od Marija u finalu



Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji turnir u Majamiju, pošto je u finalu izgubio od Škota Endija Marija 6:2, 7:5 za 102 minuta igre.

Britanac je u prvom setu bio superioran i lako došao do vođstva. U drugom setu Đoković je vodio 5:3, imao je i dve set lopte, ali nije ih iskoristio (dupla greška i odličan ritern Marija). Posle je Škot ponovo preuzeo kontrolu i u poslednja dva gema izgubio samo jedan poen. Mari se sada približio Đokoviću na samo 170 bodova zaostatka na ATP listi.

Mari je u prvom setu demonstrirao vrhunsko kretanje i pravovremenu promenu ritma, svoje dobro poznate vrline, kao i odličan servis.

Đoković je igrao znatno ispod svog nivoa, a prvi poen na rivalov servis osvojio je tek u trećem Marijevom servis-gemu. Britanac je, sa druge strane, do brejka došao već u prvom gemu, posle nekontrolisanog Novakovog forhenda, koji je završio visoko u vazduhu i daleko od polja suparnika.

U trećem gemu Mari ponovo dolazi do brejk lopte, a Đoković šalje drajv-volej u mrežu. Dupli brejk zaostatka bio je nenadoknadiv – 6:2 za Škota.

Posle očajno odigranog prvog gema, bilo je vrlo bitno da Đoković dobro startuje u drugom setu. To se nije dogodilo, Mari je materijalizovao četvrtu brejk priliku za 1:0.

Đoković je ekspresno reagovao, kao da ga je rezultatski zaostatak motivisao. Novak je ’pustio ruku’, češće i uspešnije hvatao je lopticu ’u penjanju’ i potpuno je kontrolisao poene u narednih 20-ak minuta.

Mari se malo umorio, i dalje je briljantno igrao ’pasing’ udarce (naročito iz bekhenda), ali je pravio i više neiznuđenih grešaka.

Đoković je često izlazio na mrežu, sa promenljivim uspehom. Pri rezultatu 5:3 Novak je servirao za set, došao i do dve set lopte, ali ih je propustio. Prvi put Mari je ’pročitao’ servis i bekhendom došao do poena, a pri drugoj set lopti Đoković je odservirao dvostruku grešku.

Usledile su dva Novakova auta iz forhenda i Mari se vratio u set. U sledećem gemu Mari je odservirao tri asa i izjednačio na 5:5.

Đoković je u narednom gemu četiri puta izašao na mrežu, ali svaki put bezuspešno. Bilo je evidentno da je Novak psihološki posustao, pa je Mari bez većih problema dobio poslednjim gem – 6:2, 7:5.

Bio je to sedmi međusobni duel Đokovića i Marija, trenutno je 4-3 za srpskog igrača, ali je Škot slavio na poslednja tri meča. U Majamiju je Mari osvojio 11. titulu u karijeri, treću ove sezone

Trijumfom u Majamiju Mari se približio Đokoviću na samo 170 ATP bodova zaostatka i ozbiljno je ugrozio Novakovu treću poziciju na listi. U periodu pred nama, od Monte Karla do Rolan Garosa, Đoković brani 2800 bodova, a Mari 520.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #55 poslato: 16.04.2009. 14:29:45 »

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor pobedili su Marka Žikela i Pol-Anrija Metjua sa 2:1 (6:3, 6:7 (5:7), 10:4), u osmini finala turnira u Monte Karlu.
Srpsko-kanadska kombinacija će u u četvrfinalu turnira Masters serije igrati sa Hrvatom Marinom Čilićem i Nemcom Nikolasom Kiferom. Plasman u četvrtfinale turnira ranije danas izborili su i Novak Djoković i Viktor Troicki, koji su eliminisali osme nosioce Džordana Kera iz Australije i Džefa Kucija iz Južne Afrike sa 2:0 (6:4, 6:4).




Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u drugom kolu turnira u Monte Karlu od 41. igrača sveta Simonea Bolelija 0:2, po setovima 5:7, 3:6.
Posle poraza Tipsarevića Srbija je ostala sa samo jednim predstavnikom u singlu na turniru u Kneževini Novakom Đokovićem, koji će u meču trećeg kola igrati protiv 36. tenisera sveta, Španca Alberta Montanesa.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #56 poslato: 17.04.2009. 13:58:42 »

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=04&dd=16&nav_id=355880


U četvrtfinalu Đoković-Verdasko




Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Monte Karlu pošto je pobedio 36. tenisera sveta Španca Alberta Montanjesa sa 2:1 po setovima (6:1, 6:7, 6:0).

U meču koji je trajao sat i 44 minuta Djoković je osvojio 93 poena, a Montanjes 23 manje. Meč je zbog jake kiše bio prekinut na početku drugog seta.

Đoković je dobro igrao u prvom setu, uz osvojene gemove na svoj servis napravio je i brejkove u drugom i četvrtom gemu i tako stekao veliku prednost od 5:0. Jedini gem u prvom setu Montanjes je osvojio u šestom gemu, kada je uspeo da sačuva svoj servis.

U trećem gemu drugog seta, srpski teniser je napravio brejk i posle osvojenog gema na svoj servis poveo sa 3:1. Nakon toga Djoković je ponovo oduzeo servis protivniku i stekao prednost od tri gema, ali je Montanjes u narednom gemu uspeo da vrati brejk, zatim i da osvoji gem na svoj servis i stigne do 3:4. Posle toga meč je na oko sat vremena bio prekinut zbog kiše.

U nastavku meča Montanjes je zaigrao bolje, u 10. i 12. gemu je napravio brejkove i izjednačio na 6:6, da bi sa dobrom igrom nastavio i u taj-brejku i rezultatom 7:4 osvojio drugi set. U trećem setu Djoković je zaigrao angažovanije, napravio tri brejka i osvojio set bez izgubljenog gema.

Đoković će u četvrtfinalu igrati sa osmim teniserom sveta Fernandom Verdaskom, koji je pobedio zemljaka Davida Ferera sa 2:0. Treći teniser sveta je četiri puta igrao sa Verdaskom i oba tenisera su zabeležila po dve pobede.

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka plasirao se u četvrtfinale Masters turnira u Monte Karlu pošto je pobedio drugog igrača sveta Rodžera Federera sa 2:0 po setovima (6:4, 7:5). Vavrinka, koji je 16. na ATP listi, u četvrtfinalu će igrati protiv Nemaca Andreasa Beka, 89. tenisera sveta.

Vavrinka i Federer su članovi Dejvis Kup reprezentacije Švajcarske. Oni su prošlog leta na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojili zlatnu
medalju u konkurenciji dublova.

Turnir Masters serije u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,75 miliona evra.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #57 poslato: 18.04.2009. 14:12:33 »

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale dubla na ATP turniru u Monte Karlu.

Njih dvojca su u četvrtfinalu savladali Hrvata Marina Čilića i Nemca Nikolasa Kifera sa 2:1, po setovima 6:7, 6:4, 10:8. U polufinalu protivnici Zimonjića i Nestora, koji su postavljeni za druge nosioce na turniru, biće srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki.

Turnir Masters serije u Monte Karlu igra se za ukupni nagradni fond od 2.750.000 evra.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #58 poslato: 18.04.2009. 14:13:32 »

Prvi teniser sveta Rafael Nadal i Škot Endi Mari igraće jedan protiv drugog u polufinalu turnira iz Masters serije u Monte Karlu.
Španac je rutinski pobedio Ivana Ljubičića rezultatom 6:3, 6:3, dok je Mari takođe u dva seta, 7:6 (7-1), 6:4, nadigrao Nikolaja Davidenka iz Rusije. U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Stanislas Vavrinka. Pobedniku turnira pripašće 1000 ATP bodova i 434 hiljade evra, a branilac trofeja je Rafael Nadal.


Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Monte Karlu, pobedom nad Špancem Fernandom Verdaskom, sa 6:2, 4:6, 6:3.
Za mesto u finalu Đoković će igrati sa Stanislasom Vavrinkom. Švajcarac je na putu do polufinala eliminisao Rodžera Federera, a u četvrtfinalu je bio bolji od Nemca Andreasa Beka, sa 6:2, 6:4.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #59 poslato: 19.04.2009. 14:26:00 »

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Monte Karlu pobedom nad Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom u tri seta – 4:6, 6:1, 6:3.
Prvi polufinalni meč trajao je dva sata i 27 minuta. Novakov protivnik u finalu biće Rafael Nadal, koji je u dva seta pobedio Endija Marija - 6:2, 7:6 (7-4). Đokoviću je to najveći uspeh na turniru u Monte Karlu pošto je prošle godine u polufinalu predao meč Rodžeru Federeru. Bio je to osmi meč Đokovića i Vavrinke i šesta pobeda srpskog tenisera.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #60 poslato: 20.04.2009. 14:26:16 »

Srpski teniser Nenad Zimonjić je zajedno sa Danijelom Nestorom pobedio na turniru iz Masters serije u Monte Karlu.

Oni su u finalu savladali američki par Boba i Majka Brajena 6:4, 6:1. Meč u kojem je srpsko-kanadska kombinacija dominirala od samog starta trajao je samo 47 minuta. Američki dubl tokom celog meča nije stvorio nijednu brejk šansu, a njihovi rivali realizovali su četiri od šest šansi. Zimonjić i Nestor su za trijumf u kneževini Monako nagrađeni sa 1000 ATP bodova i 166.500 evra.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #61 poslato: 20.04.2009. 14:27:16 »

Finale Mastersa u Monte Karlu

Nadal pobedio Novaka u uzbudljivoj borbi

Spektakularno finale u kojem je Novak Đoković pokazao da će Rafael Nadal ove sezone na šljaci imati bar jednog dostojnog rivala. Trijumfovao je Nadal sa 2:1 (6:3, 2:6, 6:1). Novaku za utehu ostaju saznanje da ima šanse protiv broja 1 i korak koji je u bodovima napravio ka mestu broj 2 koje još drži uzdrmani Rodžer Federer.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #62 poslato: 20.04.2009. 14:27:53 »

Tipsa, Troicki i Ziki u Barseloni

Na turniru u Barseloni koji se od ponedeljka igra za nagradni fond od dva miliona evra učestvovaće trojica tenisera iz Srbije.

U pojedinačnoj konkurenciji igraju Janko Tipsarević i Viktor Troicki, u dublu Nenad Zimonjić. Tipsarević se u prvom kolu sastaje sa Albertom Montanjesom iz Španije, a Troicki igra sa Rusom Mihailom Južnim. Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, pobednici iz Monte Karla, u prvom kolu su slobodni, a u drugom se sastaju sa boljim iz duela Noul/Melcer (Austrija) – Davidenko/Kunjicin (Rusija).
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #63 poslato: 21.04.2009. 13:45:44 »

Srpski teniser Viktor Troicki i njegov dubl partner Čeh Radek Štepanek plasirali su se u drugo kolo ATP turnira u Barseloni.
Njih dvojca su na startu turnira bili bolji od srpsko-ruske kombinacije, Dušana Vemića i Marata Safina, sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 10:6.




Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Barseloni pobedom nad domaćim igračem Albertom Montanjesom rezultatom 6:4, 7:6.
Tipsarević je savladao Španca, koji je 36. teniser sveta, posle dva sata i tri minuta borbe i tako se revanširao za prošlogodišnji poraz na Mastersu u Hamburgu. Tipsarevićev protivnik u drugom kolu biće pobednik susreta Radek Štepanek - Giljermo Garsija-Lopez. Pobedniku turnira pripašće 500 ATP bodova i 286 hiljada evra.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #64 poslato: 22.04.2009. 14:17:34 »

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugu rundu ATP turnira u Barseloni.
Troicki je na startu turnira poražen od Rusa Mihaila Južnjeg u tri seta – 6:7 (5-7), 7:6 (8-6), 6:3. Srpskom teniseru za utehu ostaje takmičenje u dublu, gde se zajedno sa Radekom Štepanekom u drugoj rundi sastaje sa Džefom Kucijem i Džordanom Kerom.



Srpski teniser Janko Tipsarević u sredu igra meč drugog kola na turniru u Barseloni, koji se igra za nagradni fond od dva miliona evra.
Njegov rival biće deveti nosilac Radek Štepanek, koji je savladao Španca Giljermo-Garsiju Lopesa 6:4, 2:6, 6:4. Program počinje u 10.30h, a Janko na teren izlazi drugi po redu na ternu broj tri, čim se okonča meč Tomaš Berdih – Oskar Ernandes.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #65 poslato: 26.04.2009. 14:17:17 »

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=04&dd=25&nav_id=357337


Zimonjić i Nestor u finalu



Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u finale turnira u Barseloni u konkurenciji dublova

Zimonjić i Nestor su u polufinalu pobedili Šveđanina Simona Aspelina i Veslija Mudija iz Južne Afrike sa 2:0, po setovima 7:6, 7:6.

Prvi taj-brejk meča Zimonjić i Nestor, drugi nosioci u Barseloni, osvojili su sa ubedljivih 7:1, a drugi mnogo teže sa 10:8.

Protivnici Zimonjića i Nestora u finalu biće bolji iz duela prvih nosilaca, braće Boba i Majka Brajana iz SAD, i četvrtih kosturaša Maheša Bupatija iz Indije i Marka Noulsa sa Bahama.

Nagradni fond turnira u Barseloni iznosi 1.995.000 dolara.

Pobednicima u konkurenciji dublova pripašće 73.000 dolara i 500 bodova na ATP listi, a poraženima 39.000 dolara i 300 bodova.

Zimonjić i Nestor su ove sezone već osvojili dve titule, prvu u Roterdamu, a drugu prošle nedelje na turniru Masters serije u Monte Karlu.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #66 poslato: 29.04.2009. 14:54:50 »

Novak Đoković plasirao se u teće kolo turnira Masters serije u Rimu pobedom nad Albertom Montanjesom u dva seta 7:6, 6:0.
Meč je trajao jedan čas i 38 minuta. Naredni protivnik srpskog tenisera biće bolji iz meča Tomija Robreda i Filipa Kolšrajbera. Đoković, koji brani titulu u prestonici Italije, dosta se mučio u prvom setu, ali je u drugom igrao odlično i nije prepustio rivalu niti jedan gem.

Nagradni fond turnira u Rimu je 2,75 miliona evra, a Đoković brani titulu osvojenu prošle godine.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #67 poslato: 30.04.2009. 13:56:40 »

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je izgubio od 12. nosioca Fernanda Gonsalesa 6:4, 6:4.
Meč je, s obzirom na podlogu i ne baš topovske servise rivala, bio vrlo tvrd, a odlučio je po jedan brejk Čileanca u svakom od setova. Tipsarević nije iskoristio nijednu od četiri brejk šanse. Prošle godine sastali su se u prvom kolu u Rimu, a i tada je slavio Gonsales. Čileanac u trećoj rundi igra sa Austrijancem Jirgenom Melcerom, koji je eliminisao Nikolaja Davidenka.



Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je u drugom kolu turnira iz Masters serije u Rimu od Argentnca Del Potra sa 2:1 (6:3, 1:6, 6:3) posle 137 minuta igre.
Del Potro, trenutno peti teniser sveta, je bio sigurniji u odlučujućim trenucima meča i imao bolju realizaciju posle drugog servis (53%:44%). Argentinac je zabeležio i pet as udaraca naspram jednog Troickog.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #68 poslato: 01.05.2009. 14:27:51 »

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u treće kolo dublova na Masters turniru u Rimu.
Srpsko-kanadska kombinacija pobedila je Amerikance Džejmsa Blejka i Mardija Fiša rezultatom 6:3, 4:6, 10:6. Drugi nosioci u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča između Italijana Fabija Fonjinija i Flavija Čipole sa Australijancem Džordanom Kerom i Južnoafrikancem Džefom Kucijem.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #69 poslato: 01.05.2009. 14:28:16 »

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira Masters serije u Rimu, ubedljivom pobedom nad Tomijem Robredom.
Đoković je u trećoj rundi deklasirao Španca u dva seta - 6:1, 6:1, za samo sat igre. Njegov rival u sledećoj rundi biće Huan Martin Del Potro, koji je u tri seta pobedio Švajcarca Stanislasa Vavrinku u tri seta - 6:2, 6:7, 6:3.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #70 poslato: 02.05.2009. 14:22:53 »

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira Masters serije u Rimu.

Đoković je u četvrtfinalu u dva seta savladao petog tenisera sveta Huana Martina del Potra iz Argentine – 6:3, 6:4. Srpski teniser, koji u Rimu brani trofej, u borbi za finale sastaće se drugim igračem sveta, Švajcarcem Rodžerom Federerom, koji je u dva seta pobedio kvalifikanta iz Nemačke Mišu Zvereva - 7:6, 6:3. Turnir u Rimu igra se za ukupni nagradni fond od 2.750.000 evra.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #71 poslato: 03.05.2009. 14:32:03 »

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u finale turnira Masters serije u Rimu u konkurenciji parova.

Njih dvojica su u subotnjem polufinalu, posle jednog sata i 52 minuta igre, savladali indijsko-bahamsku kombinaciju Maheš Bupati, Mark Nouls 2:1, po setovima 6:4, 6:7 ( 6: 8 ), 10:8. Zimonjić i Nestor će se za trofej boriti protiv prvih nosilaca turnira, braće Majka i Boba Brajana, koji su savladali Brazilca Bruna Soareša i Kevina Uljeta iz Zimbabvea 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 10:7.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #72 poslato: 03.05.2009. 14:32:55 »

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira Masters serije u Rimu pošto je u polufinalu savladao drugog tenisera sveta Rodžera Federera.

Đoković je protiv Federera slavio rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:3, a meč je obeležio povratak srpskog tenisera posle prekida zbog kiše pri vođstvu Švajcarca od 1:0 u setovima i 2:1 u drugom setu. U finalu Đoković će igrati sa prvim teniserom sveta Rafaelom Nadalom, koji je dobio Čileanca Fernanda Gonsalesa 6:3, 6:3.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #73 poslato: 04.05.2009. 14:02:06 »

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor trijumfovali su u konkurenciji dublova na turniru Masters serije u Rimu.

Njih dvojica su u nedelju u finalu bili bolji od, prvih nosilaca turnra, braće Majka i Boba Brajana sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3, i tako došli do četvrte titule u sezoni. Zimonjiću je titula u Rimu 27. u karijeri, a ove sezone, je sa Nestorom već pobeđivao na turnirima u Roterdamu, Monte Karlu i Barseloni.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #74 poslato: 04.05.2009. 14:02:47 »

Španac Rafael Nadal pobedio je Novaka Đokovića u dva seta – 7:6 (7-2), 6:2 – u finalu turnira Masters serije u Rimu.

Španac je novom pobedom potvrdio dominaciju na šljaci, jer je još jednom pobedio najozbiljnijeg konkurenta u ovoj sezoni. Meč u Rimu trajao je dva sata i tri minuta i bio je potpuno ravnopravan do šestog gema drugog seta. Đoković, koji je branio trofej, sledeće nedelje će igrati u Beogradu kao treći teniser sveta, ali će za osam dana pasti na četvrtu poziciju.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  



Užice na Internetu
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 2.737 sekundi sa 35 upita.