Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: 1 [2] 3  Sve
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Liga šampiona - fudbal  (Pročitano 25335 puta)
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #25 poslato: 08.04.2009. 15:34:56 »

Fudbaleri Mančester junajteda i Porta odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.
Ekipa Aleksa Fergusona odigrala je veoma loše, pogotovo u prvih 45 minuta, pa u revanšu u Portu neće imati prednost. Portugalci su poveli već u četvrtom minutu golom Kristijana Rodrigesa, a Junajted je preokrenuo golovima Runija u 15. i Tevesa u 85. minutu. Ipak, samo minut pre kraja Marijano Gonzales je postavio konačnih 2:2.


Fudbaleri Viljareala i Arsenala odigrali su nerešeno 1:1 na El Madrigalu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.
'Žuta podmornica' došla je u vođstvo u 10. minutu odličnim udarcem Markosa Sene sa 30-ak metara, a izjednačujući pogodak polumakazicama postigao je Emanuel Adebajor u 66. minutu. Revanš se igra 15. aprila na Emirejtsu.




Fudbaleri Barselone dočekuju u sredu na Kamp Nou minhenski Bajern (TVB92, 20.30), u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Trener Katalonaca Đozep Gvardiola rekao je pred ovaj meč da želi da vidi napadački fudbal svoje ekipe. Trener Barse igrao je na poziciji zadnjeg veznog, a njegova ekipa je ove sezone primila najviše golova u gostima od svih preostalih učesnika Lige šampiona. Bez obzira na to, sjajna napadačka igra donela je Barseloni ukupnih 6:3 protiv Liona u osmini finala.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #26 poslato: 09.04.2009. 14:25:43 »

Fudbaleri Barselone pobedili su minhenski Bajern na Kamp Nou 4:0, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.
Ekipa Pepa Gvardiole potpuno je nadigrala Bavarce, posebno u prvih 45 minuta kada su i postignuti svi golovi, pa bi revanš meč na Alianc areni trebao da bude samo formalnost. Dva gola za Barsu postigao je sjajni Leo Mesi, a po jednom su se u strelce upisali Samjuel Eto i Tijeri Anri.



Fudbaleri Čelsija pobedili su Liverpul na Enfild roudu rezultatom 3:1 (1:1) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.
Junak pobede bio je srpski reprezentativac Branislav Ivanović, koji je sa dva gola preokrenuo rezultat nakon vodećeg pogotka Fernanda Toresa. Konačnih 3:1 postavio je Didije Drogba u 67. minutu. Revanš je na programu narednog utorka.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #27 poslato: 14.04.2009. 14:19:35 »

Fudbaleri Čelsija i Liverpula u utorak (20.45, TVB92) igraju revanš četvrtfinala Lige šampiona, a ’Plavci’ su u prvom meču na Enfildu slavili 3:1.
Menadžer Čelsija Gud Hidink podsetio je da je L’pul u prošlosti često pravio neverovatne preokrete. „Upravo zato i govorimo da moramo da budemo veoma oprezni. Ne govorim to iz kurtoazije, to je činjenica. Naravno da smo u dobroj poziciji, ali ne smemo da mislimo kako smo već prošli jer bi nas to skupo koštalo. Pripremićemo se profesionalno jer oni igraju divan fudbal“.


Minhenski Bajern dočekuje u utorak špansku Barselonu (TVB92 00:30h) u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.
Barselona je na Nou Kampu slavila sa četiri pogotka u prvom poluvremenu. Španski klub je u sjajnoj formi ove sezone što potvrđuje i velika prednost nad Realom na tabeli Primere ali i fantastična gol razlika (87:24). S druge strane Bajern ima velikih problema u odbrani titule jer je na drugom mestu iza Volfzburga. Upravo su Barsa i ‘vukovi’ naneli dva debakla Bavarcima u poslednjih deset dana (5:1 i 4:0).
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #28 poslato: 15.04.2009. 14:05:40 »

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u polufinale Lige šampiona pošto su revanšu četvrtfinala na svom terenu remizirali sa Liverpulom – 4:4.
Prvi meč odigran pre nedelju dana u Liverpulu završen je pobedom ekipe Gusa Hidinka sa 3:1, pa je Čelsi dalje prošao sa ukupnih 7:5. To je ’plavcima’ treće uzastopno polufinale najjačeg evropskog takmičenja, i peto u poslednjih šest sezona.


Minhenski Bajern i španska Barselona igrali su nerešeno, 1:1 (0:0), u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.
Katalonci su tako ukupnim rezultatom 5:1 prošli u polufinale gde ih čeka Čelsi koji je bio bolji od Liverpula. I u ovom meču bavarci su imali velikih problema sa napadom Barselone koja nije bila efikasna kao prethodne nedelje. Ipak, Bajern je uspeo prvi da dođe vo vođstva preko sjajnog Riberija, a izjednačio je Sejdu Keita.


Evropski prvak Mančester junajted gostuje u sredu (TVB92 20:45h) Portu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.
Portugalski šampion je sjajno odigrao utakmicu na 'Old Trafordu' pre sedam dana iako je tek u poslednjem minutu uspeo da izjednači na konačnih 2:2. Sir Aleks Ferguson smatra da njegov tim može da produži seriju nepobedivosti u LŠ i da postane prvi engleski klub koji je pobedio Porto na njhovom terenu.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #29 poslato: 16.04.2009. 14:27:45 »

Fudbaleri Mančester junajteda izborili su plasman u polufinale Lige šampiona pobedom u gostima nad Portom 1:0 (1:0).
Aktuelni evropski šampion pobedio je fantastičnim golom Kristijana Ronalda u šestom minutu utakmice koja je protekla u velikoj borbi na sredini terena. Porto je imao aktivan rezultat iz prvog meča (2:2), ali su "crveni đavoli" uspeli da postanu prvi engleski klub koji je savladao potrugalskog šampiona na njegovom terenu. Mančester je postao prvi branilac titule koji se plasirao u polufinale.


Fudbaleri Arsenala plasirali su se u polufinale Lige šampiona pošto su revanšu četvrtfinala na svom Emirejtsu pobedili Viljareal 3:0.
Prvi meč u Španiji završen je rezultatom 1:1, pa je Arsenal dalje prošao sa ukupnih 4:1. To je ekipi Arsena Vengera drugo polufinale najjačeg evropskog takmičenja nakon što su u sezoni 2005/06 poraženi u finalu od Barselone.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #30 poslato: 28.04.2009. 14:38:00 »

Fudbaleri Barselone dočekuju Čelsi u prvom meču polufinala Lige šampiona (TVB92, 20.45h), a trener Katalonaca Pep Guardiola veruje u svoj tim.

„Moramo dobro da se odmorimo i oporavimo jer nas očekuje najvažnija nedelja u sezoni (za vikend meč sa Realom). Nisam video umor kod svojih fudbalera, kao mašina smo“, izjavio je Guardiola. "Trener nas sjajno priprema za meč. Gledali smo snimke utakmica rivala, znamo im slabosti, ali i opasnosti koje nas vrebaju", rekao je Sejdu Keita, vezni igrač Barse.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #31 poslato: 29.04.2009. 14:53:58 »

Prvi polufinalni susret Lige Šampiona između Barselone i Čelsija završen je bez golova.
Barselona je tokom prvog poluvremena imala inicijativu, ali fudbaleri katalonske ekipe nisu stvarali ozbiljnije šanse i uglavnom su napadali Čelsijev gol udarcima sa distance. Najbolju šansu u prvih 45 minuta igre imao je Drogba, ali je iz blizine dva puta šutirao u Valdesa. U drugom poluvremenu Barselona je i dalje imala inicijativu i dve sjajne šanse propustili su Eto i Krkić. Revanš meč na programu je šestog maja.


U sredu uveče igra se drugi polufinalni susret Lige Šampiona između Mančester Junajteda i Arsenala, uz direktan prenos na TV B92 od 20:45h.
Jedno od najvećih rivalstava engleskog fudbala dobiće svoju novu evropsku dimenziju kada se Mančester Junajted Aleksa Fergusona sastane sa Arsenalom Arsena Vengera u polufinalu LŠ. Dva menadžera koja su na klupama svojih klubova veoma dugo i u poslednjih 13 sezona imali su 37 međusobnih susreta. Venger je bio uspešniji 14 puta, dok je Ferguson slavio 13 puta, uz deset remija.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #32 poslato: 30.04.2009. 13:55:41 »

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su Arsenal rezultatom 1:0 (1:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona na Old Trafordu.
Gol odluke postigao je Džon O’Šej u 17. minutu posle loše reakcije celokupne odbrane ’tobdžija’. Prvo poluvreme bilo je sadržajnije, a veće vođstvo Junajteda sprečio je golman Manuel Almunija. U drugom delu igre bilo je mnogo manje prilika, jedino je Ronaldo pogodio spoljni deo prečke. Revanš se igra sledećeg utorka na Emirejtsu.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #33 poslato: 05.05.2009. 14:15:58 »

Fudbaleri Arsenala dočekuju u utorak Mančester junajted (TVB92, 20.30), u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.

Ekipa Ser Aleks Fergusona slavila je u prvom meču na Old Trafordu 1:0 golom Džona O’Šeja, pa će na ’Emirejtsu’ imati imati malu prednost. Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da njegov tim mora da pruži fantastičnu partiju kako bi uspeo da se plasira u finale.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #34 poslato: 06.05.2009. 14:13:22 »

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u finale Lige šampiona pošto su u revanš utakmici polufinala na ’Emirejtsu’ pobedili Arsenal 3:1 (2:0).
Ekipa Ser Aleksa Fergusona je tako u finale prošla sa ukupnih 4:1, nakon pobede od 1:0 u prvom meču odigranom na Old Trafordu. Već nakon 11 minuta bilo je jasno ko će biti prvi finalista. Gosti iz Mančestera poveli su u osmom minutu golom Park Ji Sunga, a samo tri minuta kasnije Ronaldo je povećao na velikih 2:0.



Fudbaleri engleskog Čelsija dočekuju u sredu špansku Barselonu (TVB92, 20.30h), u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.
Pre osam dana na Kamp Nou nije bilo golova, pa će na Stamford Bridužu sve biti otvoreno. Menadžer Čelsija Gus Hidink upozorio je svoje igrače da neće dobiti još puno prilika da ispune snove i osvoje Ligu šampiona. Lampard i drugovi pokušaće da stignu do finala drugu godinu za redom. Prošle sezone u velikom finalu u Moskvi Mančester junajted je slavio nakon penala.
Sačuvana
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Mesto: Uzice
Lokacija: Dovarje
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Poruke: 3437

Master of disaster


« Odgovor #35 poslato: 06.05.2009. 15:22:33 »

Go United, GO !!!!! smile
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #36 poslato: 07.05.2009. 14:33:33 »

U finalu Lige šampiona za sezonu 2008/2009 igraće Mančester junajted i Barselona koja je u Londonu igrala 1:1 u revanšu protiv Čelsija.

Katalonci su tokom većeg dela meča imali više loptu u svom posedu ali je Čelsi bio mnogo opasniji tim. U devetom minutu 'plavci' i stižu do gola nakon sjajnog šuta Esijena sa oko 25 metara. U drugom delu Čelsi je nastavio sa napadima, a od 66. minuta imao i igrača više posle isključenja Abidala. Ipak, Barsa u 92. minutu stiže do gola preko Inieste koji je uputio prvi šut u okvir gola.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #37 poslato: 27.05.2009. 15:22:15 »

Fudbaleri Mančester Junajteda i Barselone u sredu u Rimu igraju finale Lige šampiona, uz direktan prenos na TVB92 od 20.45h.

Menadžer 'crvenih đavola' Aleks Ferguson nada se da će njegov tim postati prvi koji će odbraniti trofej u Ligi šampiona u ovom formatu. "Neobično je da to još niko nije postgao, ali mi smo dobri kada je potrebno nešto prvi uraditi. Pred nama je prilika da se svrstamo rame uz rame sa najvećim timovima Evrope, Ajaks, Milan, Bajern su ranije uspevali da u nizu osvajaju titule".
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #38 poslato: 28.05.2009. 14:40:55 »

Fudbaleri Barselone osvojili su Ligu šampiona za sezonu 2008/09 pošto su u velikom finalu u Rimu pobedili branioca trofeja Mančester junajted sa 2:0.
Katalonci su u finalu potpuno nadigrali engleskog šampiona i zasluženo su stigli do treće titule u najjačem evropskom takmičenju u istoriji kluba. Barsa je trofeje osvajala još 1992. i 2006. godine. Strelci za tim Đozepa Gvardiole bili su Samjuel Eto u desetom i Leo Mesi u 70. minutu utakmice.


Barselona: Valdes, Pujol, Pike, Silvinjo, Buskets, Inijesta, Ćavi, Mesi, Eto, Anri. Klupa: Pinto, Kaseres, Gudjonsen, Krkić, Keita, Rodriges, Muniesa.

Mančester junajted: Vn der Sar, O'Šej, Vidić, Ferdinand, Evra, Karik, Anderson, Gigs, Park, Ronaldo, Runi. Klupa: Kuščak, Berbatov, Nani, Skols, Rafael, Evans, Teves.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #39 poslato: 14.07.2009. 13:45:34 »

http://www.blic.rs/sport.php?id=101608


Start! Partizan kreće ka Ligi šampiona


Letnji odmor je završen. Počinju takmičarske obaveze. Fudbaleri Partizana imaju jasno zacrtan cilj ove sezone, a to je plasman u Ligu šampiona. Prva prepreka na putu do evropske elite je Ril, koji večeras u okviru drugog kola kvalifikacija, dočekuje crno-bele (20.45 časova).

Velšani ne bi trebalo da budu težak zadatak za šampiona Srbije, posebno kada se ima u vidu da je jedino 31-godišnji napadač Nil Roberts igrač sa statusom profesionalca. Trener Slaviša Jokanović, međutim, ne dozvoljava opuštanje uoči večerašnjeg duela.
- Nemamo pravo da potcenimo ničiju ekipu i ničiju zemlju. Tokom igračke karijere sastajao sam se sa poluamaterskim timovima i znam da niko ništa ne želi da pokloni, kao što neće ni Partizan. Svakoj utakmici pristupam najozbiljnije. Ima na hiljade primera da se u praksi ne dogodi ono što se očekuje u teoriji. Ne bih voleo da mi budemo hiljadu i prvi primer – oprezan je Jokanović.
Crno-beli će u dvomeču sa Velšanima biti oslabljeni odsustvom Adema Ljajića. Omaleni vezista nalazi se na pripremama omladinske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Ukrajini, koje se održava od 21. jula do 2. avgusta.
Jokanović ne želi da tuguje, već kaže da ima preciznu sliku sastava koji će od prvog minuta istrčati na teren stadiona „Bel vju“:
- Znam tim koji će početi susret. Dosta igrača koji su igrali protiv Rabotničkog, u poslednjoj proveri, dobiće priliku i sutra.
Ivan Obradović se sa zakašnjenjem priključio pripremama Partizana, zbog učešća na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija, pa je susret sa Makedoncima počeo kao rezerva. Nespremnost je osnovni razlog što ga ni u Rilu neće biti među starterima. Mesto kraj leve aut linije očekuje se da zauzme Mladen Krstajić, dok će suprotnu stranu terena kontrolisati Siniša Stevanović. Njemu se šansa ukazala posle odlaska prezimenjaka Ivana u Sošo.

Brana Ilić će imati malo drugačiju ulogu od uobičajene, jer će se naći na mestu iza dvojice napadača.
- Nova pozicija mi, takođe, odgovara. Kvalitetno smo ratili tokom priprema i sada je ostalo da to pretočimo u dobar rezultat. Nema potcenjivanja, niti opuštanja. Dobili smo dosta podataka o protivniku i spremni smo za trku i borbu sa ekipom Rila. Možemo već danas da napravimo veliki korak ka narednoj rundi kvalifikacija – smatra Ilić.
Ekipa Rila u svojim redovima ima samo jednog profesionalnog fudbalera, Nila Robertsa. Njihov prvi trener Alan Bikerstaf neće sedeti večeras sedeti zbog ranije dogovorenih porodičnih obaveza, pa će tim voditi prvi pomoćnik Osijan Roberts. Takođe,
Golgeter Velšana, Li Hant, ima prečih poslova od utakmica sa Partizanom. On je, naime, otišao na letovanje. Ipak, sve to neće zavarati crno-bele:
- Ne interesuju nas sve te priče. Ril sigurno ne predstavlja zvučno ime u evropskom fudbalu, ali to ne znači da ćemo se prošetati u duelima protiv njih. Oni će sigurno igrati rasterećeno i truditi se da pruže maksimum na svom terenu, što će nas primorati da budemo maksimalno koncentrisani. Nama je to prvi meč u Evropi u novoj sezoni, što je uvek nezgodno, tako da ćemo morati da igramo maksimalno, jer nam je svima želja da izborimo plasman u Ligu šampiona. Ono što je sigurno je da rivala nećemo potceniti- izjavio je Ivan Obradović za klupski sajt.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #40 poslato: 15.07.2009. 13:45:48 »

Fudbaleri Partizana rutinski su kao gosti pobedili velškog prvaka Ril 4:0, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strelci za prvaka Srbije bili su Mladen Krstajić u 17, Kleo u 19, Lamin Dijara u 45. i Nenad Đorđević u 69. minutu. Revanš u Beogradu igra se 21. jula, mada je izvesno da neće imati preveliki takmičarski značaj. Žreb za treću rundu kvalifikacija zakazan je za petak, 17. jul. U utorak su odigrana još četiri meča kvalifikacija, a 12 utakmica zakazano je za sredu.


Stadion: Belvi, Ril. Strelci: Krstajić 17, Kleo 19, Dijara 45, Đorđević 69

Sudija: Sesar Munjis Fernandes (Španija). Žuti kartoni: Šerbon, Vilijams, Koneli (svi Ril).

Ril: Kendal, Nejlor, Stouns, Horan, Strong, Li, Oven, Holden, M.Vilijams, (Hant 55), Šerbon (Koneli 71), Roberts.

Partizan: M.Božović, Stevanović (Knežević 72), Gavrančić, N.Đorđević, Krstajić, Petrović, Moreira, Tomić (Vujović 72), Ilić, Dijara, Kleo (Bogunović 82).
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #41 poslato: 05.08.2009. 15:21:29 »

Partizan - APOEL (20.45h)

Fudbaleri Partizana dočekuju u sredu kiparski APOEL (20.45h), u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener FK Partizan Slaviša Jokanović izjavio je da je njegova ekipa svesna kakav posao je čeka. Partizan je u prvom meču poražen sa 2:0 i Jokanović smatra da su ’crno-beli’ „sami sebi napravili problem“. "Posle slabe igre u prvom meču, očekuje nas težak i važan meč. Možemo da postignemo dva ili više golova protiv svake ekipe, pa i protiv APOEL-a", rekao je.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #42 poslato: 06.08.2009. 15:09:22 »


Nedovoljna pobeda Partizana za Ligu šampiona

Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu Apoel sa 1:0 u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali im to nije bilo dovoljno za prolaz dalje jer su Kiprani u prvom meču slavili sa 2:0.  Crno-beli sada čekaju žreb u petak kada će saznati ime protivnika u plej-ofu za Ligu Evrope.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #43 poslato: 16.09.2009. 14:42:24 »

Odigrano je osam mečeva prvog kola Lige šampiona, a pobede su ostvarili Bajern, Man.Junajted, Volfsburg, Milan, Real i Čelsi.



Kompletni rezultati:

Grupa A:
Juventus – Bordo 1:1
Jakvinta 63 - Plašil 75
Makabi Haifa – Bajern 0:3
Van Bujten 64, Miler 85, 88

Grupa B:
Bešiktaš – Mančester Junajted 0:1
Skols 77
Volfsburg – CSKA Moskva 3:1
Grafite 36, 41 (pen.), 87 - Džagoev 77

Grupa C:
Olimpik Marsej – Milan 1:2
Hajnce 49 - Inzagi 28, 74
Cirih – Real Madrid 2:5
Margairas 64 (pen.), Egerter 65 - Ronaldo 27, 89, Raul 34, Iguain 45, Guti 90

Grupa D:
Čelsi – Porto 1:0
Anelka 48
Atletiko Madrid – APOEL 0:0
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #44 poslato: 17.09.2009. 14:52:51 »

Sledeći mečevi u Ligi šampiona igraju se za 13 dana.

E grupa
Liverpul - Debreceni VSC 1:0
Kujt 45
Olimpik Lion - Fjorentina 1:0
Pjanić 76
Grupa F
Dinamo Kijev - Rubin Kazanj 3:1
Ajila 71, Magrao 79, Gusev 85 - Domingez 25
Inter - Barselona 0:0
Grupa G
Sevilja - Unirea Urzičeni 2:0
Luis Fabijano 45, Renato 70
Štutgart - Rendžers 1:1
Pogrebnjak 18 - Bugera 77
Grupa H
Olimpijakos - AZ Alkmar 1:0
Torosidis 79
Standard Lijež - Arsenal 2:3
Mangala 3, Jovanović 5p - Bendtner 45, Vermelen 78, Eduardo 81
Sačuvana
Deporte
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Muškarac
Poruke: 419



« Odgovor #45 poslato: 21.10.2009. 20:14:18 »

REZULTATI 3. KOLA:

GRUPA E

Debrecin - Fiorentina 3:4 (2:4)
/Cvitkovič 2, Rudolf 28, Kulibali 88 - Mutu 6, 20, Đilardino 10, Santana 37/

Liverpul - Lion 1:2 (1:0)
/Benajun 41 - Gonalon 72, Delgado 90+1/

TABELA: Lion 9, Fiorentina 6, Liverpul 3, Debrecin 0.

GRUPA F

Barselona - Rubin Kazanj 1:2 (0:1)
/Ibrahimović 48 - Rizantsev 2, Karadeniz 73/

Inter - Dinamo Kijev 2:2 (1:2)
/Stanković 35, Samuel 47 - Mihalik 5, Lusio autogol 40/

TABELA: Barselona 4, Dinamo 4, Rubin 4, Inter 3.

GRUPA G

Rendžers - Unirea 1:4 (1:1)
/Rikardo autogol 2 - Bilasko 32, Laferti autogol 49, Mekalok autogol 59, Brandan 65/

Štutgart - Sevilja 1:3 (0:1)
/Elson 74 - Skilaći 23, 72, Navas 55/

TABELA: Sevilja 9, Unirea 4, Štutgart 2, Rendžers 1.

GRUPA H

AZ Alkmar - Arsenal 1:1 (0:1)
/Mendeš 90+1 - Fabregas 36/

Olimpijakos - Standard Lijež 2:1 (1:1)
/Mitroglu 43, Stoltidis 90+1 - De Kamargo 37/

TABELA: Arsenal 7, Olimpijakos 6, AZ Alkmar 2, Standard 1.

U sredu (20.45):

GRUPA A

Bordo - Bajern Minhen
Juventus - Makabi Haifa

TABELA: Bajern 4, Bordo 4, Juventus 2, Makabi 0.

GRUPA B

CSKA Moskva - Mančester junajted (18.30)
Volfsburg - Bešiktaš

TABELA: Mančester junajted 6, Volfsburg 3, CSKA Moskva 3, Bešiktaš.

GRUPA C

Real Madrid - Milan
Cirih - Marsej

TABELA: Real Madrid 6, Cirih 3, Milan 3, Marsej 0.

GRUPA D

Čelsi - Atletiko Madrid
Porto - APOEL Nikozija

TABELA: Čelsi 6, Porto 3, APOEL 1, Atletiko Madrid 1.
Sačuvana
Deporte
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Muškarac
Poruke: 419



« Odgovor #46 poslato: 09.12.2009. 14:52:03 »

Poznati su svi učesnici osmine finala Lige šampiona iz grupa A i B. To su Bordo, Bajern, Mančester junajted i CSKA Moskva.
Bajern je sjajnom igrom pregazio Juventus u Torinu sa 4:1 i osvojio drugo mesto u Grupi A iza Bordoa koji je u poseldnjem kolu pobedio Makabi u gostima 1:0. U Grupi B CSKA, za koji je Krasić ponovo bio strelac, je pobedom kod Bešiktaša od 2:1 osvojio drugo mesto iza Mančester junajteda koji je pobedio u Volfzburgu 3:1 i tako poslao 'Vukove' u Ligu Evrope.



Takmičenje na proleće, u osmini finala Lige šampiona, iz grupa C i D nastavljaju Real Madrid, Milan, Čelsi i Porto.
Posle pet kola plasman su obezbedila već tri tima, a jedina nepoznaica bila je ko će biti drugi u grupi C, gde su se za "slobodno" mesto borili Milan i Olimpik iz Marselja. U grupi D plasman su još ranije ubedljivo izborili Čelsi i Porto.


http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=08&nav_id=397116
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=08&nav_id=397131
Sačuvana
Deporte
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Muškarac
Poruke: 419



« Odgovor #47 poslato: 16.02.2010. 14:53:22 »

Liga šampiona, osmina finala:

utorak:
20:45h Milan (Italija) – Mančester junajted (Engleska)
20:45h Olimpik Lion (Francuska) – Real Madrid (Španija)

sreda:
20:45h Porto (Portugal) – Arsenal (Engleska)
20:45h Bajern (Nemačka) – Fiorentina (Italija)
Sačuvana
Deporte
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Muškarac
Poruke: 419



« Odgovor #48 poslato: 17.02.2010. 14:26:29 »

Liga šampiona, 1/8 finala:

Milan - Mančester junajted 2:3

(Ronaldinjo 3, Sedorf 85 - Skols 36, Runi 66, 74)

Lion - Real Madrid 1:0

(Makun 48)

Sreda:

Porto - Arsenal

Bajern - Fiorentina

Utorak (23. februar):

Štutgart - Barselona

Olimpijakos - Bordo

Sreda (24. februar):

CSKA - Sevilja

Inter - Čelsi
Sačuvana
Deporte
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Muškarac
Poruke: 419



« Odgovor #49 poslato: 24.02.2010. 14:43:33 »

Fudbaleri Štutgarta i Barselone odigrali su u Nemačkoj nerešeno, 1:1, u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

U drugoj utakmici osmine finala odigranoj u utorak francuski Bordo je pobedio Olimpijakos u Pireju sa 1:0. Na duelu Štutgart – Barselona domaći tim je poveo u 25. minutu golom Brazilca Kakaua, a važan gol u gostima za prvaka Evrope pred revanš dao je Zlatan Ibrahimović u sedmom minutu drugog dela. Na utakmici u Pireju jedini gol pao je u samom finišu prvog poluvremena, a strelac za Bordo bio je Cijani.



U sredu se igraju poslednja dve utakmice prvih mečeva 1/8 finala Lige šampiona kada se u derbiju faze sastaju Inter i Čelsi, a CSKA dočekuje Sevilju.

Žoze Murinjo će prvi put voditi tim protiv Čelsija sa kojim je dve godine dominirao u Engleskoj, dok će Karlo Anćeloti prvi put od odlaska iz Milana imati velikog rivala sa druge strane. U drugom duelu CSKA igra prvi meč u novoj godini, a u Moskvi će gostovati Sevilju. Trebalo bi da vidimo i četiri Sribina, Stankovića, Ivanovića, Krasića i Dragutinovića.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3  Sve
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 2.032 sekundi sa 36 upita.