Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: [1] 2  Sve
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Partizan izbacen iz kupa UEFA  (Pročitano 8655 puta)
Starla
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Žena
Poruke: 1537




Najforumaš 2007
« poslato: 27.07.2007. 20:24:57 »

Svi znaju sta je bilo na utakmici protiv Zrinjskog...Eto konacno nam je evropa rekla-STOP Sad.Iako nisam navijac partizana,nekako mi je zao grobara,jer i onako muke muce vec dugo sa upravom,a i u domacem prvenstvu ne osvojise nista Grin.
Sta mislite,jeli posteno da se ovako kazni klub?
Ja se iskreno bojim za Zvezdu,jer je vec uslovno kaznjena,a znajuci kakve su Delije...
Znaci,Partizan je na godinu dana kaznjen ne igranjem u Evropi. Cry smile(jedan deo mene bas likuje,sto svakako nije lepo smile)
« Poslednja izmena: 27.07.2007. 21:04:42 Starla » Sačuvana
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Vaga
Poruke: 2726


we only come out at night


« Odgovor #1 poslato: 27.07.2007. 23:33:48 »

starla zlobnice jedna "ciganska"  smile

ma navijaci partizan su pokazali da su intelektualno ne dorasli ovakvim situacijam, domacin ih namerno isprovocirao jer je znao da su dileje i da nece umeti da iskuliraju ni pored vrlo ubedljivog rezultata od 6:1, organizator je dozvolio provokacije domace publike i eto zrinjskog u 2 krugu i pored odsustav minimuma kvaliteta za ovo takmicenje, pre svega krive su vodje navijaca koji nisu uspeli da iskontrolisu balavce... zao mi je kluba jer su se ove godine navodno solidno pojacali ... shit ne znam sta se ovo desava sa Partizanom...  
Sačuvana

Stand by me my apprentice
Be brave, clench fists.
Vertigo
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Žena
Horoskop: Jarac
Poruke: 408


Nosce te ipsum!


« Odgovor #2 poslato: 27.07.2007. 23:35:23 »

Hm, ne pratim puno fudbal, ali nije mi zao ni malo. Prvo, jer ne navijam za Partizan smile, a drugo- sto cackaju mecku OPET!!!

Samo me interesuje sta je sa tim drugim klubom. Jesu li i oni "divljali"? Jesu li i oni kaznjeni?
Sačuvana

We rise only to fall... we die only to live...
we ask to dream in hopes of knowing...
he gives us a heart in hopes of feeling...

I am felling... it's you!
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Žena
Ime i prezime:
Jelena Hlubek Supurović
Lokacija: centar
Država: Srbija
FaceBook: ima
Horoskop: Ovan
Poruke: 2278




Najforumaš 2008
« Odgovor #3 poslato: 28.07.2007. 01:18:45 »

pa neko je morao stati na put nasim divljacima , ako ne umeju da uzivaju u fudbalu onda ne treba ni da gledaju utakmice !

cini mi se da je jedino zbog cega "navijaci" idu na utakmice to da naprave probleme , ako neki klub volis i navijas za njega onda treba da ucinis da se pokaze u sto boljem svetlu ... a ne ovako ...

trazili su sad nek gledaju !

I krajnje je vreme da se donese zakon koji ce strozije sankcionisati divljake , svi dobro znate kako je bilo pre par godina u engleskoj , tamo su se ubijali , gldala sam neku BBC emisiju o tome kako su te navijacke grupe radile , kako su se organizovali ... ali sada u Engleskoj nema zastitne ograde , jer onaj ko pokusa da napravi sranje ide u prdekanu na dugooo i plati veliiiikuuuu kaznu , to se mora uraditi ovde , jer ocigledno da nista drugo ne pomaze!
Sačuvana
Starla
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Žena
Poruke: 1537




Najforumaš 2007
« Odgovor #4 poslato: 28.07.2007. 02:04:29 »

Sve je posteno,ali namece mi se zakljucak da mali klubovi prvi osete tu "pravdu".Zasto su dozvolili da Milan prosle godine ode u ligu sampiona(umesto voljene Zvezde),kad je i u italiji zbog neregularnosti prebacen u neznam koju ligu????Zasto se ne zabrani engleskoj reprezentaciji da vodi svoje huligane sa sobom,ili joj zabrane da se takmici zbog njihovog ponasanja?
Samo da Delije izvuku pouku iz ovoga i bodre nase bez budalastina...
Sačuvana
WHO'S THE MAN
WHOS THE MAN
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Žena
Poruke: 381



« Odgovor #5 poslato: 28.07.2007. 05:32:45 »

Kazete divljaci , dileje ma kao najgori su. Ako tako im i treba. A zasto onda jednom Milanu ne stopiraju ucesce u Ligi sampiona kada su dokazano namestili pola prvenstva. Mi napravimo zijan na jednoj utakmici i odmah ajte misevi niste vi za evropu. E zabole me vise za takvo jevropejstvo i za takve arsine. Zvucim sad kao radikal iako nisam njihov pristalica, ali ponekada se stvarno zapitam zasto neke od najrazvijenih zemalja ne ulaze u Evropsku uniju. Ne verujem da su se oni pogresno iskalkulisali. Ali cinjenica je da imaju izbora. Elem, da ne sirim pricu, klub je bio spreman da snosi sve sankcije bez pogovora ali mislim da je presuda preostra. Dokle vise gurati nogom one koji svojski pokusavaju da nesto dokazu.
Sačuvana
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Peđa Supurović
Mesto: Užice
Lokacija: Crna dama
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
Poruke: 12963



WWW
« Odgovor #6 poslato: 28.07.2007. 06:18:10 »

Ako se ne varam, statistika kaze da je od 35 utakmica u UEFA, Partizan kaznjavan na 27. Ovo iskljucenje je usledilo posle ko zna koliko upozorenja.
Sačuvana

Vlad Dracul
Experimental Period
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Milic Filipovic
Mesto: Pozega
Lokacija: Bakionica
Država: Srbija
Horoskop: Bik
Poruke: 1876




« Odgovor #7 poslato: 28.07.2007. 11:21:50 »

..ma navijaci partizan su pokazali da su intelektualno ne dorasli ovakvim situacijam, domacin ih namerno isprovocirao jer je znao da su dileje i da nece umeti da iskuliraju ni pored vrlo ubedljivog rezultata od 6:1, organizator je dozvolio provokacije domace publike i eto zrinjskog u 2 krugu i pored odsustav minimuma kvaliteta za ovo takmicenje, pre svega krive su vodje navijaca koji nisu uspeli da iskontrolisu balavce... zao mi je kluba jer su se ove godine navodno solidno pojacali ... shit ne znam sta se ovo desava sa Partizanom... 

Upravo! Ni da dodam ni da oduzmem..
Sačuvana
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Vaga
Poruke: 2726


we only come out at night


« Odgovor #8 poslato: 28.07.2007. 17:39:11 »

cinjenica je da ce uvek biti velikih ( citaj uticajnih ) klubova i malih (citaj neuticajnih )
 ali kao sto ste svi citali istu cenu je platio Fejnord, pa i manje poznata ali svakako ugledan primer poljska Legija, bilo je dosta upozorenja i iz kluba i iz UEFA-e pre utakmice, jednostavno svi su mogli da ocekuju ovakakv epilog ako bi se deslio nesto poput onoga sto se i desilo...
Sačuvana

Stand by me my apprentice
Be brave, clench fists.
Starla
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Žena
Poruke: 1537




Najforumaš 2007
« Odgovor #9 poslato: 29.07.2007. 01:23:40 »

E grobari,grobari....pa sto niste mislili!!!!I koji su vasi navijaci???Imate milion frakcija nekih,bre!!!Ko su uopste vasi navijaci?Dokada ce razni mafijasi da vode glavnu rec u klubovima?Sve su ovo neka pitanja na koja tesko mozemo dobiti odgovor...ali je zato UEFA resila da se bori protiv nekih pojava u fudbalu,i to je za respekt smile.
Sačuvana
WHO'S THE MAN
WHOS THE MAN
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Žena
Poruke: 381



« Odgovor #10 poslato: 29.07.2007. 02:05:25 »

Pa zbog iste te uprave se desavaju ove stvari. Nasi navijaci su isti oni navijaci koji dolaze na utakmice holandske lige, belgijske, francuske i ostali. Isto kao i oni nisu svi doktori nauka ali nisu ni serijske ubice. Kako bi ste nas nazvali ako bi smo se ponasali kao engleski navijaci, koji doduse ne prave incidente na terenu,ali pogledajte sta rade po ulicama, pabovima i ostalim coskovima. Cini mi se da bi svi lakse istrpeli, podneli  i okarakterisali da vas navijaci Vokinga olese na ulici na slucajnom susretu nego da to uradi neko nas. Batine su batine ali po sistemu : Vise volim rusko govno nego americku tortu  
Sačuvana
klackalica
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Mesto: Uzice
Lokacija: Lepa Brena
Država: SRB
FaceBook: ima
Horoskop: Devica
Poruke: 631



« Odgovor #11 poslato: 29.07.2007. 02:32:49 »

U potpunosti podrzavam potez UEFE, na vrh mi je huligana i bande neradnicke.

Porediti Milan i Partizan, ili engleske i nase navijace, isto je kao porediti Srbiju i Italiju ili Srbiju i Englesku. Naravno da vaze dupli arsini! Je l tu nekom nesto cudno? Samo je problem u tome sto mi nismo svesni svoje bede (ne samo materijalne) i svog mesta u ustrojstvu univerzuma (na dnu dna),  vec i dalje smatramo da smo neki nebeski narod, sta li. E pa kad ne znamo ko smo i sta smo, ima ko zna, pa ce da nas malo iskoluje.

Osim toga, iskljucenjem Partizana ili bilo kog naseg fudbalskog kluba, medjunarodna fudbalska scena nije nista izubila. Naprotiv! A i Partizan je mnogo dobio, samo nije svestan toga. Garant bi se zestoko izbrukali.

Ej bre, pa i debili bi ukapirali kad ih kazne 27 puta od 35!!!! Ali mi - jok, bato!! Sad sam bas poceo da se nerviram. Bravo za UEFU!
Sačuvana
WHO'S THE MAN
WHOS THE MAN
provereni korisnici
iskusan korisnik
****
Pol: Žena
Poruke: 381



« Odgovor #12 poslato: 29.07.2007. 03:00:31 »

Za mene je govno govno. Sada cije je meni je manje bitno jer ga necu mirisati ni lizati za razliku od nekih. Kvalitet fudbala kao i fudbaleri nisu ni odmakli od istih tih govana ali ja bolje nemam. Volim i ja da gledam Premier ligu i evo priznajem voleo bih da sam se rodio u Engleskoj pa da pratim jedan Liverpul do finala Lige sampiona. I da prodajem pricu o moralu kada kazne maleni manijacki Partizan kada divljaju. Slazem se i sa cinjenicom da bi se obrukali na evropskom tlu dok se ovde kao nesto junace u ligi gde dva tima predsavljaju celu ligu. Jednostavno bih uzivao u te dve utakmice iako bih sve one fudbalere zajedno sa upravom poslao u rudnik i zatrpao ih zivom. Svestan sam i da ih iracionalno pravdam ali ih ne hrabrim da ovako nesto ponavljaju, mozda ste i u pravu, utakmice trebaju da se igraju u pozoristu. Kokice, cips, devojka i gledamo tekmu. Tesim se tim sto mogu bar da gledam neke druge sportiste sto deru na nekim drugim poljima, ali ne sa onim zarom. Podrzavam UEFU i ja , eto. Ali kada bi ovoliko pljuvali one koji nam zivot zagorcavaju  i u nekim drugim segmentima sigurno nam ovako ne bi bilo. Na dnu dna. Nema otpora , vec samo saglasnost i pognute glave u svakom pogledu. Hvala UEFA imamo mi nas derbi, ma uostalom kakva Evropa odoh ja na livadu da pratim Slobodu kako se kolje sa Novim Pazarom.
Sačuvana
Starla
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Žena
Poruke: 1537




Najforumaš 2007
« Odgovor #13 poslato: 29.07.2007. 03:12:10 »

Znas,klackalice,ja ne smatram da smo mi kao narod dno-dna,vec da ljudi koji su srbi cim odu iz srbije preko, pocnu da pljuju po zemlji,narodu,pa se u  svetu stvori takva slika o nama.Vise je stvar cini mi se u mentalitetu nas srba-uvek o sebi mislimo najgore.Sto su bre englezi bolji od nas???Ako si gledao neki dokumentarac o navijacima Celzija,video bi da su mnogi od njih propagatori nacizma,da su siledzije,i najgori sljam-znaci nisu bolji od nas,vec gori.    
Iako sam okoreli Zvezdas,a Pa rtizan blagoreceno nevolim ne mislim da su se zadnjih godina u evro-kupovima izbrukali.  Cak su bili solidni...  
Sačuvana
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Blizanci
Poruke: 1916


_Berkut_


WWW
Najforumaš 2007
« Odgovor #14 poslato: 29.07.2007. 05:39:54 »

A kad su hrvatili napravili kukasti krst u italiji mislim, onda to nije bilo nacisticko??? A i na samoj ovoj utakmici svi su pravili sranja a ne samo partizanovi navijaci. Neko je viko i "srbe na vrbe" i "jasenovac" pa niko od njih nije kaznjen. Ajde da kaze covek postojie ti uticajni i neuticajni klubovi, al zar je partizan i manje uticajan od Zrinjskog? Zar je srbija manje uticajna i nego Albanija??? (ovo mislim uopste) i zar uvek u svemu mora da postoji regularna pravda i pravda za srbe? Ovde vise nije u pitanju razvijenije i nerazvijenije zemlje nego kad god se bira izmedju nekog i nas, izabere se taj neko. Zbogom Evropo, nabijem te na...
Sačuvana
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Vaga
Poruke: 2726


we only come out at night


« Odgovor #15 poslato: 29.07.2007. 07:13:48 »

senko fejnord nije mali klub, ali nije ni veliki  kao milan, ali je dobio takodje sut kartu... uefa je mozda resila da neke stvari vise ne tolerise i meni je to ok, na vereme su mnogi upozoravali ali... ja sam grobar, mada su dani vatrenog  navijanja iza mene, ali navijaci su krivi jer su ih zaj**ali obicni paceri iz mostra, ejjjj bre pa da su barem u zgrebu se pofajtali za BBB ili u sarejvu nego bedni zrinjski koji verujem da ni nema organizovanu navijacku grupu... ispali su majmuni i slepci koji su pali na jeftinu provokaciju i nije mi ih zao, supci beogradski ovo je sramota za svakog vodju navijaca... tuzno je sto posle proslogodisnjih katastrofalnih eleiminacija prvo od petrzalek pa onda od one mosad ekipe tikve, za koju su najzasluzniji bili igraci, ovo godine su za katastrofu zasluzni navijaci, mozda bi sad igraci treblo da bojkotuju klub zbog navjaca, sve glupost do gluposti a parvog fudbala ni u teoriji a kamoli na terenu, ali slazem se Who`s-om bolji fudbal nemamo...
 Sad proslo je vreme devedestih

Sačuvana

Stand by me my apprentice
Be brave, clench fists.
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Blizanci
Poruke: 1916


_Berkut_


WWW
Najforumaš 2007
« Odgovor #16 poslato: 29.07.2007. 07:16:31 »

Pa kontam ja, ne volim ni ja huligane i takav nacin navijanja. Da neko mora da se brine za svoju bezbednost ako ode na stadion... Ali ako ce se vec rasciscavati sa takvim ponasanjem navijaca (sto je opravdano i niko ne spori) to treba da se uradi sa svima! Ne verujem da ce pomoci ako se samo neki kazanjavaju.
Sačuvana
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Vaga
Poruke: 2726


we only come out at night


« Odgovor #17 poslato: 29.07.2007. 07:25:52 »

pa uvek naj**e onaj koji nema "ledja" a posle uglednih primera su svi fini, tuzno je sto su na ovo svi upozoravali... recimo, najveci apsurd je, ali stvarno, Milanova trofej u ligi sampiona, gde je dokazano da je namestao utakmice seriji A, sto znaci da se mozda ne bi ni kvalifikovao za ligu sampiona, i jednostavno je predjeno preko toga, ali eto velki klub je, veliki klub... nama bi iskljucili fudbalski savez iz fife i uefe da se tako nesto dokaze....
Sačuvana

Stand by me my apprentice
Be brave, clench fists.
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Blizanci
Poruke: 1916


_Berkut_


WWW
Najforumaš 2007
« Odgovor #18 poslato: 29.07.2007. 07:28:31 »

Ali zar tamo neki zrinjski ima bolja "ledja" od jednog Partizana? Mislim, gledajuci realno, navijaci su podjednako pravili sranja + njihova je organizacija bila, obezbedjenje je vise nego zakazalo. Ajde nemoj uporedjivati Milan sa Partizanom vec jedan Zrinjski!
Sačuvana
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Vaga
Poruke: 2726


we only come out at night


« Odgovor #19 poslato: 29.07.2007. 07:36:35 »

pa to je jos jadnije sto su oni naseli na provokaciju nemam pojma nekog udruzenja veterana mostara ili tako nesto, a i nema veze sa ovim zrinjski jednostavno grobari su napravili prekid i to je cinjenica, da su "navijaci" zrinjskog uradili nesto slicno verujem da bi prosli slicno... pa i sam trenuta je isao na stetu partizan, cinjenica je da su se u bliskoj proslosti desavli mnogo gori incidenti, ali eto partizan je naleteo bas sad kada je UEFA resila jednom za svgda da resi to pitanje divljanja na stdionu...

opet ja o Milanu, recimo da ja ne znam klub ciji su navijaci vise bakljada po utakmicama napravili, silne kazne se placaju za to, ali opet Milana je Milan, ustvari prvak evrope je prvak evrope, tako su zbog liverpula promenili sistem takmicenja...
Sačuvana

Stand by me my apprentice
Be brave, clench fists.
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Blizanci
Poruke: 1916


_Berkut_


WWW
Najforumaš 2007
« Odgovor #20 poslato: 29.07.2007. 07:38:37 »

Pa dobro. Ne mogu reci u sustini ni da bas pratim desavanja u fuszbalu, ja se samo pobudim ovako kad nanjusim neku nepravdu po principu "sta srbi? ma sjebi ih...".
Sačuvana
dule.r
provereni korisnici
početnik
*
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Duško Ristanović
Mesto: Užice
Lokacija: .
Država: .
Horoskop: Lav
Poruke: 9


« Odgovor #21 poslato: 01.08.2007. 04:49:21 »

Kada bi Zrinjski i Partizan zemenili uloge, Zrinjski verovatno ne bi bio kaznjen kao Partizan, iz samo jednog razloga, a to je zato sto im to ne bi bio 25-i put kao Partizanu. Ljudi, od nesto malo preko 30 evropskih utakmica Partizan je kaznjen 25 puta!!! Malo li je? Evo pustili su ih da igraju u cetvrtak, kao uvazili im zalbu, ali ne verujem da ce se bilo sta bitno promeniti. UEFA je jednostavno morala da ispostuje proceduru, otuda ova utakmica u cetvrtak. Veliki sam Zvezdas, ali se bas i ne radujem Partizanovoj kazni. Plasim se da bi i Zvezda mogla slicno, ako ne i gore, proci.
Sačuvana
uepex93
provereni korisnici
odomaceni korisnik
***
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Petar Jevtovic
Mesto: Uzice
Lokacija: Tamo daleko
Država: Srbija
Horoskop: Rak
Poruke: 52



WWW
« Odgovor #22 poslato: 01.08.2007. 08:09:15 »

Evo nekih primera zbog kojih klubovi nisu izbacivani iz Evrope:

*kada su se hrvati na Siciliji protiv Palerma postavili u obliku kukastog krsta- tu nista nije bilo
*inace, Liverpulovi navijaci su proglaseni (od strane uefe) za najgore navijace u Evropi ,a kao 5. u Engleskoj igraju ligu sampiona
*Danski navijac tukao nedavno sudiju na utakmici Danska- Svedska a uz to i udario i igraca
*Mesanje politike u FS Kazahstan i FK AEK- bili pred izbacivanjem ,ali se gospoda predomislila
*Sevilja kaznjena zbog divljanja navijaca sa 100 hiljada CHF i ostali u Evropi
*Divljanje navijaca Dinama nedavno na prijateljskom mecu u Austriji
*I na kraju, Zrinjski nastavlja takmicenje

**Preuzeto sa foruma Nba-Serbia
Sačuvana

Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #23 poslato: 01.08.2007. 15:47:28 »

POLITIKA

   
Партизан привремено враћен у Куп Уефе


„Црно-белима” дозвољено да одиграју реванш са Зрињским сутра у Београду, а 10. августа коначна одлука о њиховој судбини на међународној сцени. – Адвокат Грубор: Велики тест и за клуб и за навијаче
Испит за Партизанове навијаче: „партизановци” су у Мостар дошли у великом броју, али су, дивљајући, клубу учинили медвеђу услугу





После одлуке да се Партизан „врати у међуна-родну фудбалску трку” његов генерални секретар Жарко Зечевић је рекао: „Прихватимо изазов модерне Европе, не опиремо се давно признатим вредностима јер нико нема право да стопира и спречава међународну афирмацију нашег клуба”, рекао је после одлуке да се Партизан „врати у међународну фудбалску трку” његов генерални секретар Жарко Зечевић. После жалбе Партизана упућене прекјуче у седиште Уефе у Лиону, јуче је председник Апелационе комисије Швајцарац Мишел Вујере донео одлуку о одлагању ефеката према српском клубу везано за случај првог кола квалификација Купа Уефе између Зрињског и Партизана у Мостару.

Овом одлуком нашем Партизану којем се дозвољава да одигра реванш са представником БиХ сутра у Београду (20.30 ч) а у жалби београдског тима и коначној одлуци хоће ли Партизан наставити свој пут у Европи разговараће се 10. августа у Лиону.

Према члану 51. параграфа 2. Уефине дисциплинске регулативе председник Апелационе комисије има право да на захтев суспендује одлуке Дисциплинског суда.

Ово значи да Уефа и Апелациона комисија могу да испитају цео случај како био могли да процене валидност дисциплинског суда и у складу са свим тим донесе коначну одлуку до 16. августа када се играју први мечеви другог кола квалификација за Куп Уефа.

Уефа је дакле јуче суспендовала своју одлуку а 10. августа ће разматрати Партизанову жалбу. О томе је адвокат „црно-белих” Дарко Грубор казао:

– Наш захтев је Уефа прихватила и реванш у Београду ће се играти у нормалним околностима. А утакмица ће бити велики тест и за клуб и за навијаче. Наше шансе за усвајање жалбе ће порасти уколико меч протекне без иједног екцеса. У супротном према Партизану ће бити отворен нови поступак. Овим путем молимо навијаче за фер и коректно навијање и да покажу да су Београд и Србија истински фудбалски центри, нагласио је он.

Како сазнајемо, реванш са Зрињским ће бити под великом присмотром Уефе а већ у току данашњег дана из седишта Уефе из Лиона стићи ће нова упутства на адресу „црно-белих”.

– Ово је једна радосна вест за све нас који радимо у Партизану, рекао је усхићено шеф Стручног штаба „црно-белих” Мирослав Ђукић. – Надам се да ће нам Уефа скинути суспензију, а у сутрашњој утакмици сви треба да покажемо једну велику жељу. Позивам навијаче на фер и коректно навијање јер дошло је време да сви заједно схватимо озбиљност евентуалних последица. Ова одлука Уефе која још увек није коначна, представља један велики стимуланс за моје младе фудбалере. Имамо млад и добар тим који жели да се покаже и докаже.

Млади капитен Антонио Рукавина је на вест из Лиона реаговао следећим речима:

– Да ли је могуће? Чудо се догодило. Сви смо већ отписали Европу. Али, пружена нам је нова шанса. Прихватимо руку коју нам је пружила фудбалска Европа. Верујем да ћемо сутра сви бити једно и да ћемо пребродити све проблеме који су нас пратили.

--------------------------------------------------------------------------

Беус: У шоку смо

У Мостару су били затечени јучерашњом одлуком Уефе. Председник Ивица Беус и генерални секретар Дарко Марић као и играчи били су у великом шоку. Председник мостарског клуба је за „Политику” рекао:

– Уефина одлука је крајње неозбиљна. У овом моменту нисмо способни да организујемо одлазак у Београд, али ћемо покушати све што је у нашој моћи. Обратићемо се Уефи и жалићемо се. Немамо ништа против да се утакмица игра у неком другом термину, али ако треба сешћемо у аутобус и у четвртак одиграти утакмицу. Партизан је победио, и ту нема никаквог поговора, али сматрамо да је ипак Партизан велики и озбиљан клуб иза кога стоји и озбиљан фудбалски савез успео да наметне своје решење апелационој комисији, нагласио је Беус, рекавши да ће данас фудбалски клуб Зрињски одржати председништво на коме ће одлучити када ће кренути за Београд.

--------------------------------------------------------------------------

Вукадиновићева велика одлука

Председник Стручног савета Драгољуб Вукадиновић је чини се донео велику одлуку за Партизан када је упутио жалбу Уефи. Партизан је добио прво полувреме у спортској дипломатији, а других 45 минута ће, чини се, бити још узбудљивије.

--------------------------------------------------------------------------

Цене улазнице 200 и 400 динара

Партизан ће данас у 10 часова пустити у продају улазнице за реванш са Зрињским. Управа клуба је одлучила да карте за југ и север буду 200, а за исток и запад 400 динара.

Како сазнајемо, Партизан је припреме за реванш почео одмах по сазнању да ће играти реванш. Суди Чех Јан Јилек.


Sačuvana
klackalica
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Mesto: Uzice
Lokacija: Lepa Brena
Država: SRB
FaceBook: ima
Horoskop: Devica
Poruke: 631



« Odgovor #24 poslato: 01.08.2007. 16:40:05 »

Auh, gle sad naši kad opet naprave pi*vajz. A 10-og je konačna odluka. Pa sad, ako su ludi, nek se opet zezaju. Najpametnije bi im bilo da se utakmica igra bez publike.
Sačuvana
Stranice: [1] 2  Sve
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 2.371 sekundi sa 35 upita.