Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: 1 [2]  Sve
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Roland-Garros 2008  (Pročitano 15019 puta)
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #25 poslato: 03.06.2008. 23:45:26 »



Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale drugog Gren slema sezone, Rolan Garosa, pobedom nad desetim nosiocem Švajcarkinjom Pati Šnider u dva seta, 6:3, 6:2, za sat i 16 minuta igre. Druga teniserka sveta u polufinalu će se sastati sa boljom iz duela Jelena Janković- Karla Suarez Navaro.

U polufinale, u konkurenciji muških i mešovitih dublova, plasirao se i Nenad Zimonjić.
Zimonjić je najpre u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom savladao belgijski par Stiv Darsis - Olivije Rohus, 6:1, 6:4, da bi zatim u miks dublu sa Slovenkom Katerinom Srebotnik bio bolji od Dominike Cibulkove i Gaela Monfisa, 6:2, 6:3.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #26 poslato: 04.06.2008. 15:03:16 »

B 92



Jelena: ''Početak velikog rivalstva''


Srpska teniserka Jelena Janković ocenila je u utorak da bi njen polufinalni duel Rolan Garosa sa zemljakinjom Anom Ivanović mogao da označi i početak velikog rivalstva, kakvo je dugo vladalo izmedju Belgijanki Kim Klejsters i Žistin Enen.

"Jedna od nas uskoro će biti broj jedan. To je zaista sjajno za srpski tenis, ali i za ceo svet, koji ima priliku da gleda neka druga lica. Nadam se da ćemo još dugo igrati, jer jedna drugu guramo, motivišemo", rekla je Jankovićeva, koja je treći nosilac u Parizu, posle pobede nad 132. teniserkom sveta Karlom Suares Navaro iz Španije - 2:0 (6:3, 6:2).

"Loptice su zbog kiše bile zaista teške, pa sam morala da budem zaista koncetrisana, posebno zato što nisam dovoljno poznavala protivnicu. Ipak, nisam imala zdravstvenih problema sa rukom zbog koje sam posle prethodnog meča putovala na kratko u Srbiju na tretman. Ne znam da li bih mogla da odigram ceo meč da to nisam učinila. Biću, ipak, spremna za finale. Pomoći će mi i dan odmora", kazala je Jankovićeva.

Dve najbolje srpske teniserke do sada su odigrale sedam mečeva, a Jankovićeva je dobila samo jedan. Na šljaci, sastale su se samo jednom, prošle godine na Amelija Ajlendu, a Ivanovićeva je i tada bila bolja. Jankovićeva je poslednji put drugu teniserku sveta pobedila u Los Andjelesu 2006. godine.

"Ne znam zašto je to tako. Ona ima drugačiji stil igre, kome teško pariram. Teško je predvideti šta će da uradi, jer voli kratke poene. Na šljaci, ipak, nismo odigrale dosta mečeva, tako da su okolnosti sada sasvim drugačije. Ja mnogo bolje igram na šljaci nego na drugim podlogama, pošto se dobro krećem. I Ana, ipak, nekada ispoljava slabosti u svojoj igri. Moraću da odigram taktički veoma dobro, da biram prave udarce", izjavila je srpska teniserka.

Jankovićeva i Ivanovićeva bi, u zavisnosti od ishoda poslednjih mečeva Rolan Garosa, od ponedeljka mogle da se nađu i na prvom mestu svetske WTA rang liste.

"Takva mogućnost nije pritisak, to je motiv više. Bližimo se cilju, ostalo je još par mečeva i nadam se da ću uspeti da dam sve od sebe i ispunim jedan od snova. Biti prva na svetu svakako spada među njih, a sada sam vrlo blizu", istakla je Jankovićeva, koja je i u četvrtfinalu igrala sa zavojem na ruci.

Francuske novinare oduševio je natpis na zavoju - "Volim Pariz" (na francuskom J'aime Paris).

"Prvo sam nacrtala srce, što uvek radim na patikama. Svuda na sebi imam srca. Svuda puno ljubavi. Posle je moja mama predložila da napišemo i volim Pariz. Rekla sam da je to u redu, ali ako je na francuskom. Ovaj zavoj ionako ne izgleda lepo. A i zaista volim Pariz", obrazložila je Jankovićeva.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #27 poslato: 04.06.2008. 15:03:45 »

Jedanaestog dana na Rolan Garosu Srbija će u singlu od predstavnika imati samo juniore Bojanu Jovanovsku i Filipa Krajinovića, koji će nastupati u trećem kolu u juniorskoj konkurenciji. Sedma nositeljka Jovanovska igraće protiv desete nositeljke Elene Bogdan, dok će se Krajinović susresti sa Jevgenijem Donskojim iz Rusije. U miks dublu nastupaće Nenad Zimonjić, koji će u četvrtfinalu sa Katerinom Srebotnik igrati protiv Katerine Bondarenko i Džordana Kera.

Kod muškaraca u singlu u četvrtfinalu nastupiće Rodžer Federer, koji će igrati protiv Čileanca Fernanda Gonzalesa. U drugom četvrtfinalu naći će se peti nositelj, Španac David Ferer, koji će igrati sa Gaelom Monfisom. Pobednici ova dva duela srešče se u polufinalu u petak. Drugo polufinale igraće se u četvrtak između Novaka Đokovića i aktuelnog šampiona Rafaela Nadala.

U ženskoj konkurenciji u singlu 13. nositeljka Dinara Safina igraće sa 7. nositeljkom Jelenom Dementijevom, dok će četvrta nositeljka Svetlana Kuznjecova igrati sa Kajom Kanepi iz Estonije.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #28 poslato: 05.06.2008. 14:12:07 »

BLIC



Jelena ili Ana - teniska kraljica


Meč za krunu teniske kraljice


Srpske teniske princeze na korak su od svetskog trona, ali i velikog pehara na Rolan Garosu. Ana Ivanović i Jelena Janković su nastavile osvajanje Pariza i ove sezone gledamo drugi čin predstave koju su započele prošle godine kada se zadivile teniski svet plasmanom u finale i polufinale.

Okršaj broj osam, igraće po prvi put na grend slem turniru, a koja pobedi od njih dve pobedi ima velike šanse da francusku prestonicu napusti kao nova teniska kraljica.
- Zadovoljna sam kako igram, želim da tako nastavim. Teško je reći šta će se sada dogoditi. Ranije sam je pobeđivala, jednostavno, protiv nekoga igrate bolje nego sa ostalima. Jelena je težak protivnik, brani se izvanredno. Svaki meč je novo iskustvo, biće jako uzbudljivo. Ali imaćemo barem jednu teniserku iz Srbije u finalu, što je sjajno - kaže Ana.
Jelena Janković je rešena da ovog puta porazi koleginicu iz Fed kup reprezentacije Srbije. Na terenu „Filip Šatrije“ gledaćemo veliku borbu, to i ona poručuje.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #29 poslato: 06.06.2008. 01:44:45 »

RG: Zimonjić u duplom finalu dubla!

Srpsko-kanadski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u finale Rolan Garosa pobedom nad Rusima Dmitrijem Tursunovim i Igorom Kunicinim u tri seta, 4:6, 6:4, 6:4, za sat i 49 minuta igre. Protivnici u finalu srpsko-kanadskom paru biće Urugvajac Pablo Kuevas i Peruanac Luis Orna koji su u tri seta bili bolji od Dušana Vemića i Pabla Suareža . Zimonjić će igrati i finale miks dubla sa Katarinom Srebotnik, pošto su Ži Ženg iz Kine i Maheš Bupati iz Indije predali meč.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #30 poslato: 06.06.2008. 01:45:14 »

Ana u finalu kao prva na svetu!

Srpkinja Ana Ivanović plasirala se u finale Rolan Garosa nakon što je savladala Jelenu Janković rezultatom 6:4, 3:6, 6:4 za dva sata i 14 minuta igre. Ovo će biti drugo uzastopno finale Rolan Garosa za Ivanovićevu, koja je prošle godine poražena od Žistin Enan. Plasmanom u finale Ivanovićeva je postala prva teniserka sveta, smenivši sa tog mesta Mariju Šarapovu, koja nije uspela da sačuva bodove iz prošlogodišnjeg polufinala, pošto je u četvrtfinalu poražena od prve finalistkinje Dinare Safine.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #31 poslato: 06.06.2008. 14:58:56 »

BIC


Ana Ivanović: Pet godina od debija do prvog mesta



Plasmanom u finale Rolan Garosa Ana Ivanović je postala prva teniserka u istoriji Srbije koja je stigla do prvog mesta WTA liste, a do tog uspeha došla je posle samo pet godina profesionalnog igranja.

Rođena 6. novembra 1987. godine u Beoradu, Ivanovć je počela da trenira tenis sa pet godina, a idol joj je bila Monika Seleš. Na svetsku scenu stupila je kao šesnaestogodišnjakinja, kada je počela da igra ITF turnire. U avgustu 2003. stekla je status profesionalne teniserke i sezonu je završila na 705. mestu WTA liste, a već naredne godine uspela je da uđe među sto najboljih igračica sveta pošto je napredovala gotovo neverovatnih 608 mesta.

Već tada su joj teniski stručnjaci prognozirali veliku karijeru, a Ivanović je to potvrdila 2005. godine, kada je uspela da se probije među 20 najboljih teniserki sveta i da u Kanberi osvoji prvi WTA turnir. Te godine Ana je debitovala na gren slem turnirima, a u Rolan Garosu je uspela da stigne do četvrtfinala. Na WTA listi od 29. avgusta zauzimala je 16. mesto.

U 2006. Ivanović je uspela da se stabilizuje među 20 najboljih, a sezonu je završila sa titulom iz Montrela. Tu godinu završila je na 14. poziciji WTA liste, a u septembru je od nagrada zaradila prvih milion dolara.

Da će veoma brzo biti među glavnim kandidatkinjama za proboj na prvo mesto, Ivanović je pokazala prošle godine, kada je osvojila tri velika turnira, u Berlinu. Los Anđelesu i Luksemburgu, a stigla je i do prvog gren slem finala, kada se u Rolan Garosu borila za titulu protiv tada neprikosnovene Žistin Enan. Sezonu je završla kao četvrta teniserka sveta.

Ovu godinu Ana je počela odličnim nastupom na Otvorenom prvenstvu Australije, gde se plasirala u finale, a u borbi za titulu izgubila je od Marije Šarapove. Na američkoj turneji osvojila je turnir u Indijan Velsu i stigla do drugog mesta na WTA listi, da bi danas u Parizu definitivno potvrdila da je teniski svet dobio novu kraljicu.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #32 poslato: 06.06.2008. 14:59:43 »

RG dan 13: polufinale Nole-Rafa


Trinaestog dana Rolan Garosa na programu su muška polufinala. U prvom meču, koji se igra od 13 časova na terenu "Filip Šatrije" srešće se aktuelni šampion Rafael Nadal i treći teniser sveta Novak Đoković, dok će nakon njih meč odigrati Rodžer Federer i iznenađenje turnira Gael Monfis. Nenad Zimonjić će na terenu "Suzan Lenglen" odigrati finale miks dubla sa Katarinom Srebotnik, gde će im protivnici biti Viktorija Azarenka i Bob Brajan.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #33 poslato: 07.06.2008. 14:52:34 »

BLIC



Đoković: Neću pasti u depresiju; Nadal: Najbolji meč na turniru



Drugi put u poslednje tri sedmice Novak Djoković je imao priliku da u direktom okršaju protiv Rafaela Nadala od španskog tenisera preuzme drugo mesto na ATP listi, ali je "kralj šljake" ponovo iz duela izašao kao pobednik.

"Priznajem da sam mnogo očekivao od ovog meča i žao mi je što nisam uspeo da konačno pobedim Nadala na šljaci. Zbog toga, međutim, neću pasti u depresiju. Čekaću narednu priliku", rekao je Đoković, nakon poraza od Nadala.

Treći teniser sveta kaže da se Nadal na centralnom terenu Rolan Garosa očigledno oseća kao kod kuće i da je to i danas potvrdio.
"Ovaj teren mu očigledno veoma odgovara, Ponekad se zaista osetite frustrirajuće kada uradite sve što treba, a ne napravite viner. Moja igra se zasniva na agresivnosti i to rezultira ili vinerom ili neiznuđenom greškom, ali na taj način stalno vršim pritisak na protivnika. Ovde je, međutim, protiv Nadala jako teško napraviti viner", rekao je Đoković.

Srpski as dodaje da uprkos porazu od 3:0 može da bude zadovoljan zbog toga što nije prestao da se bori ni posle gubitka prva dva seta i dvostrukog brejka Nadala na početku trećeg.
"Bila je to gotovo beizlazna situacija, ali nisam želeo da se predam. Uostalom, to je bilo polufinale gren slem turnira, meč koji posmatra čitav svet i zbog toga sam uradio sve da pokušam da se vratim u meč", rekao je Đoković.

Nadalu je današnja pobeda bila 27. uzastopna u Rolan Garosu, a u nedelju će pokušati da osvoji četvrtu titulu zaredom i izjednači rekord slavnog Šveđanina Bjorna Borga.
"Odigrao sam najbolji meč na turniru i izuzetno sam srećan zbog ove pobede. Protiv izvanrednog protivnika uspeo sam da sačuvam hladnokrvnost i punu koncentraciju i da još jednom odbranim drugo mesto, što mi je izuzetno važno", rekao je Nadal.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #34 poslato: 07.06.2008. 14:53:05 »

RG: Anino treće Gren slem finale



Pretposlednjeg dana Rolan Garosa na programu je finale u ženskoj konkurenciji. Sastaju se Srpkinja Ana Ivanović i Ruskinja Dinara Safina. Jedno je sigurno, jedna nova teniserka upisaće se u istoriju, pošto nijedna od dve navedene nije do sada slavila na Gren slem takmičenjima. Taj dvoboj počinje u 15 časova na Filip Šatrijeu, a odmah posle na teren će izaći Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, koji igraju finale muških dublova protiv Pabla Kuevasa i Luisa Orne.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #35 poslato: 08.06.2008. 14:15:53 »

BLIC



Ana osvojila Rolan Garos, Ziki izgubio i drugo finale


Najbolja teniserka sveta Ana Ivanović je osvojila Rolan Garos! Srpska teniserka je u dva seta svog drugog finala u Parizu savladala odličnu Dinaru Safinu nakon 98 minuta igre rezultatom 6:4, 6:3 i tako stigla do svoje prve grend slem titule i drugog velikog trofeja ove godine za naš tenis.
Ruskinja je bila prva na servisu i nije pokazivala znake nervoze iako joj je ovo prvi put da igra veliko finale grend slema. Međutim, to nije bilo dovoljno da spreči Anu da iskoristi svoju drugu brejk loptu i na najbolji mogući način otvori meč. Nakon nekoliko sigurnih razmena servisa i zaista odlične igre sa obe strane Ivanovićeva je udvostručila svoju prednost. U petom gemu Anin ritern je bio perfektan, a uz nekoliko dobrih vinera uspela je da stigne do rezultata 4:1 brejkom sa nulom. Činilo se da će prvi set biti brzo gotov, jer je srpska teniserka imala 40:30, ali je tada Safina pokazala zašto je na putu do finala Rolan Garosa pred sobom čistila redom igračice koje su bolje rangirane od nje.

Veoma hrabra igra, česta promena ritma i precizni udarci, koji hvataju rivalku u raskoraku ili joj ne ostavljaju nikakvu nadu za nastavak poena doneli su Safini brejk, a zatim i siguran servis gem bez izgubljenog poena za 4:3. Ana se samo na kratko vratila u ritam, povela je sa 40:0 na svoj servis, ali samo da bi rivalki poklonila novi brejk - sa pet vezanih izgubljenih poena, uz četiri neiznuđene greške.
Živci su tada počeli da rade i na drugoj strani mreže, a Anin odgovor je bio karakteristična forhend paralela i viner za novu prednost od jednog brejka - 5:4.
U poslednjem gemu seta vođena je velika borba, Safina je zahvaljujući neverovatnim riternima dva puta imala priliku da ostane u igri, ali su je nekoliko nemilosrdnih forhenda, uz odličan Anin servis zaustavili i doneli našoj teniserki prvi set posle 45 minuta igre.

Ana Ivanović je svoj četvrti i ispostaviće se ključni brejk na ovom meču napravila u trećem gemu drugog seta za rezultat 2:1. Srpska teniserka je tada pokazala da je ušla u ritam, a njena brojna "crtanja" po terenu i kretnja, koju je u odnosu na prošlu godinu podigla na mnogo viši nivo, počela su da unose nervozu Dinari Safini.

Nalik svom starijem bratu, Ruskinja je počela da gubi živce i mnogo češće je grešila, pa je Anina defanzivna taktika uz insistiranje na dužim poenima donosila odlične rezultate. Najbolji primer za to je bio sedmi gem kada je Ivanovićeva baš na taj način stigla nadomak novog brejka. Ipak, kao što je znao i Marat, uz jedan mali Anin aut i nekoliko svojih fenomenalnih poena Dinara je produžila veliko finale. Samo na kratko.
Nova kraljica svetskog tenisa, a od danas i Pariza, sigurno je odservirala, a zatim bez izgubljenog poena napravila novi brejk - za veliki trijumf, svoju sedmu titulu  i najlepši mogući završetak fenomenalne dve nedelje u Parizu!

Ana je osvojila milion dolara, a pripada joj još deset miliona od sponzora "Joneksa", zbog toga što će od ponedeljka biti prvoplasirana na WTA listi. Ne računajući sponzorske ugovore Ana je u svojoj karijeri zaradila 5.819.837 dolara.

Zimonjić poražen i u drugom finalu

Posle Ane na teren su izašli Nenad Zimonjić i Danijel Nestor u finalu dubla protiv Pabla Kuevasa i Luisa Orne. Naš najbolji duel igrač nije bio uspešan ni u svom drugom finalu u Parizu  i izgubio je prilično glatkim rezultatom 6:2, 6:3. Urugvajac i Peruanac su odlično otvorili meč i poveli su sa 3:0 uz dva brejka, posle čega su rutinski stigli do 1:0 u setovima. U drugom setu Zimonjić i Nestor su osvojili prvi gem, ali je usledila nova serija od 3:0 za južnoamerikance - dovoljno da podignu trofej.
Sačuvana
Starla
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Žena
Poruke: 1537




Najforumaš 2007
« Odgovor #36 poslato: 08.06.2008. 17:22:28 »

Ana je pokazala da je vrhunski sportista.Svaka cast..ponos je svoje nacije!!!
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #37 poslato: 09.06.2008. 15:22:35 »

BLIC



Nadal pregazio Federera!



Neverovatni Rafael Nadal je vezao svoj četvrti Rolan Garos nemilosrdnom pobedom nad najboljim teniserom sveta Rodžerom Federerom rezultatom 6:1, 6:3, 6:0 za manje od dva sata igre. Španac se izjednačio sa Bjornom Borgom, ponovo je pokazao da je apsolutno neprikosnoven na šljaci, a perfektno odigranom partijom je pokazao da na planeti ne postoji igrač koji može da mu se suprotstavi kada igra u svom ritmu. Ovom pobedom Rafa je svoj strahoviti skor u Parizu podigao na 28-0 u mečevima.

Slabija forma Rodžera Federera, o kojoj se priča od početka sezone, kao i karakteristična, nemilosrdna igra Rafaela Nadala na šljaci su dve stvari koje najbolje opisuju prvi set velikog finala Rolan Garosa. Rafa je od samog početka borbe za trofej i za izjednačenje rekorda legendarnog Bjorna Borga igrao fantastično i praktično bez i jedne greške. Uobičajeno neverovatna kretnja po terenu i udarci sa gomilom spina šetali su Švajcarca po terenu, a on nije imao ni snage ni ideje da odgovori. Federerov servis i forhend uopšte nisu funkcionisali, lopta je posle razmena završavala iza osnovne linije ili u mreži, pa je nakon kratkog egala u prva gema usledila serija od 5:0 u korist Nadala za brutalnih 6:1 za samo 32 minuta igre. Švajcarac je imao čak 12 neiznuđenih grešaka, naspram tri Nadalove, a nije uspeo da osvoji ni jedan poen na svoj drugi servis.

Niz "kralja šljake" je na početku drugog seta produžen na sedam vezanih gemova, kada je Fedeksov zaštitni znak označio trenutak da će publika prestati da gleda potpuno jednostran meč. Bekhend paralela iz trka pogodila je liniju, svetski broj jedan je konačno ušao u ritam i izjednačio je na 2:2. Međutim, mnoga bolja igra Federera na mreži uz nekoliko neverovatnih uglova uhvaćenih iz dijagonala, kao i konačno osvojeni poeni na drugi servis nisu bili ni izbliza dovoljni da se zaustavi fantastični Španac. Nova prednost od jednog brejka je stečena za rezultat od 5:3, a onda je set završen sigurnim servis gemom za 49 minuta.

Iako se činilo da je to nemoguće, Nadal je u trećem setu bio još bolji! Potpuno gaženje Federera u tom periodu završio je za samo 27 minuta, ne prepustivši ni jedan gem rivalu! Njegovu današnju igru je teško opisati bilo kako drugačije nego jednom rečju – spektakularno. Objektivno, takav je bio tokom dve nedelje u Parizu – nije izgubio ni jedan set, a samo jednom (!) je morao da brani set loptu (protiv Đokovića).
Nadalu je ovo 11. pobeda u 17 mečeva protiv svetskog reketa broj jedan, od toga je deset puta slavio na šljaci, a jednom na tvrdoj podlozi - 2004. godine u Majamiju. Fedeks je 2007. godine upisao jedinu pobedu na omiljenovoj Rafinoj podlozi na mastersu u Hamburgu.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #38 poslato: 09.06.2008. 15:43:03 »

Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #39 poslato: 11.06.2008. 14:00:25 »

B 92


Ana: ''Između sna i stvarnosti''


Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović izjavila je u utorak u Beogradu, pred nekoliko hiljada građana, da je doček u rodnom gradu jedinstven događaj za nju i da će ga pamtiti do kraja života. "Već sam u Parizu proslavila titulu na Rolan Garosu, ali ovo je nešto posebno. Vi ste došli da me podržite i da mi date snagu za dalje, ovaj trenutak ne može da se poredi ni sa čim, pamtiću ga do kraja života", poručila je Ivanovićeva navijačima okupljenim na platou ispred Skupštine Beograda.

Nekoliko hiljada navijača sa balonima, plakatima i transparentima burno je pozdravilo svaku rečenicu vidno uzbudjenje Ivanovićeve, koja je od ponedeljka i zvanično prva igračica na WTA listi.

"Proteklih par dana su bili kao san. Nikad neću zaboraviti ovaj Rolan Garos, a finale je bilo nešto posebno. Kada se čula himna 'Bože pravde', nisam mogla a da ne zaplačem. To je bio poseban momenat za mene, a i za mnoge od vas. Ovo je veliki korak, nadam se da će ih uskoro biti jos", izjavila je Ivanovićeva.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]  Sve
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 2.005 sekundi sa 36 upita.