Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: 1 [2]  Sve
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: US open 2008  (Pročitano 7622 puta)
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #25 poslato: 07.09.2008. 14:03:23 »

http://xs4.b92.net/sport/usopen2008/vesti.php?yyyy=2008&mm=09&dd=06&nav_id=317435&fs=1



Đoković: "Generalno sam zadovoljan"



Od izveštača B92 iz Njujorka Nikole Olića.

Srpski teniser Novak Đoković nije bio nezadvoljan posle poraza od Rodžera Federera u polufinalu US opena. „Generalno sam zadovoljan postignutim, iako sam ostvario lošiji rezultat nego na istom turniru prošle godine. Izgubio sam od federera, tenisera koji je u Njujorku dominantan ijedan je od najboljih igrača u istoriji ovog sporta“, izjavio je Đoković.

„Ne mogu da kažem da nemam za čim da žalim, imam. Iako dosta stvari nije išlo na koju ruku danas, imao sam šanse koje nisam iskoristio. Da sam u trećem setu izdržao do kraja, siguransam bi meč imao drugačiji tok. Fizički nisam bio na istom nivou kao Rodžer, on je posle trećeg seta preuzeo kontrolu, a poralo mu je i samopouzdanje. Četvrti set je onda bio manje-više rutina“, analizirao je Novak tok meča.

Kakav je tvoj komentar svega što se dešavalo pred ovaj meč? Mislim na najavu kiše, kao da je vladalo neko vanredno stanje u Njujorku.

„Moram reći da je očigledno da zdravlje nas igrača nije bilo prioritetno. Sa druge strane, imam razumevanja za organizatore, hteli su da se mečevi što pre završe zbog najavljenog nevremena. Nažalot, to nije išlo u našu korist. Naročito moju, pošto sam nekoliko mečeva završio posle ponoći i nisam upseo da se oporavim kako treba. Ipak, morao sam da se naviknem na to, ali šta je- tu je... Idemo dalje“, kaže Đoković.

Treći teniser sveta potom je saopštio planove za budućnost.

„Sledi mi odmor. Zaista mislim da sam ga zaslužio, pošto sam dva meseca na putu. Imam odlične rezultate na betonu, iako nisam osvojio nijednu titulu. Moglo je i bolje, naravno, ali gledam pozitivno na prethodni period i radujem se nastavku sezone“.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #26 poslato: 07.09.2008. 14:04:04 »

Finalni meč Otvorenog prvenstva SAD u tenisu u ženskoj konkurenciji biće odigran u nedelju u 21 čas po lokalnom vremenu.

Zbog nevremena koje je zahvatilo okolinu Njujorka subotnji program je prekinut, a u nedelju će na teren i Jelena Janković i Serena Vilijams u finalu ženskog turnira i Rafael Nadal i Endi Mari koji će igrati nastavak polufinala muškog singla. Muško finale biće igrano u ponedeljak.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #27 poslato: 08.09.2008. 13:44:16 »

Endi Mari je stigao do svog prvog grend slem finala posle pobede nad prvim teniserom sveta Rafaelom Nadalom rezultatom 6:2, 7:6, 4:6, 6:4! Britanac je do trijumfa i okršaja sa Rodžerom Federerom stigao posle tačno tri i po sata aktivne igre u dva dana polufinalne borbe i velikih problema na početku večerašnjeg nastavka.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #28 poslato: 08.09.2008. 13:44:40 »

Jelena Janković nije uspela da osvoji svoju prvu grend slem titulu, posle poraza od Serene Vilijams u finalu US Opena rezultatom 6:4, 7:5. Trijumf Amerikanke u uzbudljivom meču koji je trajao 124 minuta znači i da Jankovićeva neće od Ane Ivanović preuzeti prvo mesto na WTA listi, već će se posle dugo vremena na čelo vratiti mlađa sestra Vilijams.
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #29 poslato: 09.09.2008. 14:25:20 »

Švajcarac Rodžer Federer je peti uzastopno šampion US opena, a za bivšeg 'broja 1' ovo je ukupno trinaesta Gren slem titula.

On je u finalu savladao Škota Endija Marija rezultatom 6:2, 7:5, 6:2 za 1 čas i 51 minut igre.U međusobnim okršajima sada je 2-2. Federer je prvi set odigrao na najvišem nivou i lako ga dobio, Britanac je bio pravi izazov jedino u drugom, a treći set bio je samo rutinsko završavanje posla.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]  Sve
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 1.972 sekundi sa 35 upita.