Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Gallery Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: [1]
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Ana Ivanovic  (Pročitano 3860 puta)
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Peđa Supurović
Mesto: Užice
Lokacija: Crna dama
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
Poruke: 12963



WWW
« poslato: 01.09.2007. 20:05:25 »

Sačuvana

Pedja
provereni korisnici
stara kajla
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Peđa Supurović
Mesto: Užice
Lokacija: Crna dama
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
Poruke: 12963



WWW
« Odgovor #1 poslato: 01.09.2007. 20:07:26 »

Sačuvana

Vlad Dracul
Experimental Period
provereni korisnici
piskaralo
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Milic Filipovic
Mesto: Pozega
Lokacija: Bakionica
Država: Srbija
Horoskop: Bik
Poruke: 1876




« Odgovor #2 poslato: 06.09.2007. 01:45:26 »

Kad odgledah ovaj prvi video zapitah se da joj nije ponestalo para pa je pocela da se skida na slikama smile
Sačuvana
Rašo
urednik
skriboman
*****
Pol: Muškarac
Horoskop: Škorpija
Poruke: 3321


« Odgovor #3 poslato: 15.09.2007. 14:49:25 »



GLAS JAVNOSTI


Ana Ivanović zvanično imenovana za ambasadora Unicefa u Srbiji

Želim da se odužim deci


Ana donirala lična sredstva u visini od 11.000 kanadskih dolara, koji će biti iskorišćeni za program „Škola bez nasilja“

Velika grupa ambasadora Unicefa dobila je pojačanje u liku i delu šeste teniserke sveta Ane Ivanović, koja je i zvanično na svečanosti upriličenoj u beogradskoj OŠ „Vladimir Rolović“ postala njihov član. Ulazak u svet poznatih ličnosti sporta filma, muzike i pozorišta, koje po pravilu imaju jak integritet, koje se brinu o pravima dece skupljajući sredstva za programe Unicefa, naša teniserka je dočekala s neskrivenim simpatijama.

- Za mene je velika čast što sam pozvana da budem ambasadorka Unicefa. Mnogo volim decu i radujem se što sam dobila priliku pomognem deci, pogotovo onoj čija su prava na bilo koji način ugrožena. Želim da im se odužim za podršku koju mi pružaju - rekla je Ana Ivanović.

Prilikom posete osnovnoj školi „Vladimir Rolović“, Ana je donirala lična sredstva u visini od 11.000 kanadskih dolara, koja će prema rečima gospođice Marije-Lujze Fornara predstavnice Unicefa u Srbiji, biti iskorišćeno za realizaciju programa „Škola bez nasilja“ u tri škole Srbije.

USKORO U LUKSEMBURGU

Posle kraćeg boravka u Beogradu, Ana uskoro kreće na nove turnire, koji će biti igrani u dvoranama. Među prvima je turnir u Luksemburgu 24. septembra.
- Uskoro će doći vreme da krenem na turnir u Luksemburg. Radujem se što ću prvi put u svojoj karijeri biti zdrava tokom sezone turnira u dvoranama (nadam se). Zbog toga imam i mnogo bolji osećaj za predstojeći deo sezone u dvoranama... Biće interesantno da vidimo kako ću proći - rekla je Ana koja je stigla i da se pohvali kako je upisala fakultet koji će pohađati putem Interneta.

- Veoma smo srećni što se gospođica Ivanović svetski poznata teniserka, koju vole u celom svetu, pridružila i prihvatila volontersku poziciju nacionalnog ambasadora Unicefa u našoj misiji da svet i Srbiju napravimo boljim mestom za decu-rekla je predstavnica Unicefa u Srbiji.

Među prvima koji su Ani Ivanović čestitali zvanično imenovanje, doduše pismom čestitkom, bio je proslavljeni košarkaš Saša Đorđević, uz Emira Kusturicu takođe ambasador Unicefa. Sale je bio sprečen da prisustvuje promociji pošto je otputovao u Španiju na prvenstvo Evrope u košarci.

- Veoma sam srećan što je Unicefov tim ambasadora pojačan Anom Ivanović. Ona je veoma mlada osoba koja već postiže vrhunske rezultate. Stoga ne sumnjam da će njena pozitivna energija i sportski duh doprineti da se uslovi u kojima deca i mladi odrastaju u Srbiji znatno poboljšaju - poručio je Sale Đorđević, a čestitkama se priključio i Emir Kusturica, koji je konstatovao da je Ana najbolji primer kako se uz naporan rad ostvaruju snovi...

Tom prilikom rečeno je da će svečana ceremonija inauguracije Jelene Janković, koja je takođe postavljena za ambasadora Unicefa, biti održana u Beogradu po njenom povratku sa turnira na Baliju.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 1.883 sekundi sa 36 upita.