Oreska - Užice

UŽICE => Sportska perspektiva => Temu započeo: Pedja 03.10.2007. 10:47:17Naslov: Užičani dočekali Suzanu Ćebić i Jovanu Vesović, svoje srebrne odbojkašice
Poruka od: Pedja 03.10.2007. 10:47:17
http://www.danas.co.yu/20071003/sport1.html#1

Užičani dočekali Suzanu Ćebić i Jovanu Vesović, svoje srebrne odbojkašice

Novi izazov u Pekingu

Užice - Užičani su preksinoć, pa platou isped zgrade opštine, dočekali i pozdravili Suzanu Ćebić i Jovanu Vesović, odbojkašice užičkog Jedinstva, članice naše reprezentacije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Luksemburgu.

Dobrodošlicu odbojakšicama koje su doprinele najvećem uspehu domaće ženske odbojke, poželeli su njihovi roditelji, predstavnici opštine, uprave kluba, kao i naša proslavljena atletičarka Olivera Jevtić.

- Posle dva meseca priprema i učešća na Evropskom prvenstvu, nedostajalo mi je Užice. Naš sledeći stepenik su Olimpijske igre u Pekingu, obratila se okupljenim Užičanima Jovana Vesović.

- Bilo je teških trenutaka. Otišle smo u Luksemburg da bismo u svoj grad donele medalju, a isto je bilo prošle godine kada je reprezentacija osvojila bronzano odličje na Svetskom prvenstvu, rekla je okupljenim Užičanima Suzana Ćebić, podsetivši da polovinu selekcije reperezentacije čine sadašnje i bivše odbojkašice užičkog Jedinstva. Pored njih dve, tu su Vesna Čitaković- Djurišić, kapiten reprezentacije, Nataša Krsmanović i Jasna Majstorović, nekadašnje odbijkašice užičkog Jedinstva.

Na prijemu koji je organizovao predsednik opštine Tihomir Petković, Suzani i Jovani su uručeni zlatni medaljoni sa obeležjem grada i novčane nagrade.

N. Kovačević