Oreska - Užice

WWW.UZICE.NET - Užičani, hajde da se družimo => Wireless Užice - Užice bez žice => Temu započeo: Pedja 04.04.2007. 20:49:08Naslov: Internet je potpuno besplatan
Poruka od: Pedja 04.04.2007. 20:49:08
Od 01. 04. 2007. prekinuli smo praksu učešća korisnika u plaćanju troška internet linka. Od sada postoji samo besplatna opcija korišćenja Interneta to jest, svi korisnici ce imati besplatan internet.

Korisnici koji su do sada bili korektni u plaćanju troškova Internet linka, kao i korisnici koji se aktivno angažuju u aktivnostima razvoja i održavanja mreže mogu dobiti brži pristup internetu (koji je do sada dobijan uz plaćanje učešća).

Od sada, jedine obaveze plaćanja koje korisnici imaju su pristupnina koja se placa jednokratno i mesečno državanje (100 dinara). Plaćanje učešća za trošak internet linka više nije obaveza, ali ostaje slobodno da, ko hoće, može da da prilog za pokrivanje tog troška kada to zeli i u iznosu koji sam odredi.

Takođe se uvodi strožiji režim plaćanja obaveza, a kašnjenja ubuduće nece biti tolerisana.
Sva zaduzenja za tekuci mesec moraju biti placena do prvog u tom mesecu. Korisnici koji nisu izmirili obaveze prema mreži nece imati Internet, a oni koji imaju veći dug, biće isključeni sa mreže.

Korisnicima je ostavljena sloboda da se izmedju sebe dogovore i na drugi način reše finansiranje internet linka mreže, ako to žele. Postoje i tehničke mogućnosti da korisnici koji imaju svoje ADSL linkove, puste drugima
pristup internetu preko svog linka, ako to žele.