Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Kalendar Gallery Contact Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: [1]
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Problem, ili neznanje u umrežavanju.  (Pročitano 3793 puta)
konda
posetilac
**
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Radivoje Kondić
Država: Republika Srpska
Poruke: 24


« poslato: 14.12.2011. 12:28:39 »

E ovako, pošto sam još strogi početnik , naletio sam na dilemu i problem koji nikako nemogu da odgonetnem. Imam MT podignut prema upustvu i simple queue i to fino radi i odrađuje posao. Naime kod klijenta imam air liwe 5450, koji ima 2 lan porta na sebi, i priključi on 2 PC na taj ap i kod sebe vidim ta 2 računara fino u listu i dhcp serveru, i to radi.  Drugi klijent ima nanostation 2 , koji ima samo 1 lan port i poslije njega vodim kabal u svič da bih net podelio na 2 PC-ja, ali to neradi nikako . Nepomaže ni setovanje IP adresa prema AP-u na računarima.  Tj. radi samo 1 komp koji vežem bez sviča na AP uredno , drugačije nikako. DHCP server mi je isključen na oba AP-a. gdje griješim ?
HVALA
Sačuvana
Pedja
urednik
stara kajla
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Peđa Supurović
Mesto: Užice
Lokacija: Crna dama
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
Poruke: 12950



WWW
« Odgovor #1 poslato: 15.12.2011. 20:06:06 »

Nanostation je verovatno u ruter režimu a ne bridž. Ili ga prebaci u bridž ili podesi rutiranje.
Sačuvana

Stranice: [1]
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 37 upita. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)