Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Saobracajna nesreća na putu Užice - Zlatibor (Bela Zemlja) - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Saobracajna nesreća na putu Užice - Zlatibor (Bela Zemlja)

By: Pedja
Date: 04.05.2007. 12:29:56
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=2816

Nesreća na putu Užice - Zlatibor

Dvojica poginula u sudaru

Autor: V. Lojanica | 04.05.2007 - 10:48

UŽICE - U sudaru automobila „zastave 101“ i „dačije logan“, koji se juče ujutro dogodio na magistralnom putu Užice - Zlatibor kroz naselje Bela zemlja, poginuli su Goran Milinković (32) iz sela Nikojevići i Krsta Janković (58) iz Rožanstva, dok je Milan Radovanović (58) iz Užica teže povređen.

Nesreća se dogodila na blagoj krivini kod benzinske stanice „Knežević petrol“. Kako je saopštila Policijska uprava u Užicu, do tragedije je došlo kada je „zastava 101“, u kojoj su bili Janković i Milinković, krećući se u pravcu Užica, počela da pretiče kombi vozilo na deonici puta gde je preticanje dozvoljeno iz oba pravca. Tokom preticanja, došlo je do međusobnog kontakta dva vozila. Zbog toga se „zastava „ zarotirala na putu, a zatim sudarila sa „dačijom logan“.

U saopštenju policije ne navodi se u kom pravcu se kretala „dačija“, niti ko je upravljao kombijem. Kako nezvanično saznajemo, za volanom kombija bio je Miloš Radovanović, brat Milana Radovanovića.

Iako su odmah posle nesreće prebačeni u užičku bolnicu, Krsta Janković i Goran Milinković su ubrzo podlegli povredama. Milan Radovanović, koga je u ovom udesu spasao vazdušni jastuk, operisan je i život mu nije u opasnosti.