Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Ruglo grada (foto) (see the full version of Ruglo grada (foto))
Oreska - Užice : Horor na Plaži 2 - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Horor na Plaži 2

By: klackalica
Date: 11.06.2007. 09:57:02
Stvarno, Spilberg i Lukas bi pare dali za ovakav prizor, a da ne moraju sami da ga prave u studiju. Nije ni čudo što Kusturica voli da snima po Užicu, u cilju što "reprezentativnijeg" predstavljanja Srbije svetu, naš grad koji to nije nudi mu obilje inspiracija i mogućnosti.


Obratite pažnju na ovu poludemoliranu trafičurinu levo. "Ko ju je postavio? Nemamo pojma!!!" Da zlo bude veće, na njoj je nalepljeno rešenje komunalnog inspektora da je vlasnik mora ukloniti , mislim da je rok bio početkom juna, ali ona i dalje postojano stoji, kano klisurina! Ne daj bože da sam ja parkirao auto, pa digli bi mi ga posle 2 sata! I da se razumemo, tu trafiku postavio je neko kome se može, nije to niko napamet uradio, u to mogu da se zakunem. Najzad, meni je sasvim dovoljno što na njoj piše "Politika" da se presavije tabak i dobro odere nosilac tog čestitog imena, pa posle neka oni jure kome su prodali trafiku.

A što se tiče pokojnog restorana "Plaža" (u narodu poznatijeg kao "Krmećak"), dve stvari mi nikako nisu jasne:

1. Taj objekat je čovek kupio pre par godina od "Sloge". Zar je vlasniku u interesu da to tako propada, veliki je to objekat, potencijalno profitabilan, na dobrom mestu?... Mislim, nije ga morao kupovati, to bi i tako i tako propadalo, bez da se čovek troši.

2. Kao i u slučaju Hounted house ne mogu da shvatim da grad (koji to nije) nema mehanizam da vlasnika natera da sredi ruglo, pogotovu što je u pitanju, da ga tako nazovem, "parkovski prostor". Pobogu, tu vodimo decu u šetnju, meni se klinjo žali neki dan da je sanjao neke utvare kako iskaču iz "krmećaka"! Sređujemo plažu, sadimo cveće, krešemo drveće, jedemo govna, a OVO nam stoji na sred te idile, stvarno ne mogu da nađem dovoljno odvratan izraz za objekat ovakvog izgleda.

Subject: Odg: Horor na Plaži 2

By: fon Manštajn
Date: 11.06.2007. 10:17:56
skoro sam i ja sa devojkom prosao pored krmecaka i ni meni vlasnik nije jasan,  ko god da je kupio taj objekat... bar nek puste neke koze da popasu travicu na terasi  icon6

Subject: Odg: Horor na Plaži 2

By: klackalica
Date: 11.06.2007. 10:59:55
Na terasi drže neko tele od džukele, valjda im ono jadno nešto čuva, al još nije počelo da pase...