Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Užičanka Iva Žunić, mis Evrope - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Užičanka Iva Žunić, mis Evrope

By: Pedja
Date: 16.11.2007. 23:45:07
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=111370&datum=2007-11-16

Iva mis Evrope

V. V. S., 16. novembar 2007

Na nedavno završenom takmičenju "Mis milenijuma turizma" u Etiopiji, Iva Žunić iz Užica, osvojila je titulu mis Evrope!

Studentkinju treće godine Fakulteta organizacionih nauka na put u Adisa Bebu "delegirala" je beogradska agencija "Take five" i poverenje se isplatilo: među 37 zemalja učesnica, ovo laskavo priznanje donela je u Srbiju baš naša predstavnica. Iva se do sada bavila manekenstvom, a preporuka za dalju karijeru bila je i titula milanske agencije " Names model" i poziv za rad u Italiji.

- Ipak, pre toga bih želela da završim studije, posle ćemo videti - kaže lepa Užičanka. - Takmičenje u Etiopiji bilo je veoma zanimljivo iskustvo, ne samo zbog konkurencije već i činjenice da je to prvi veliki izbor u njihovoj zemlji kao i da su ove jeseni Etiopljani tek obeležili ulazak u treći milenijum. Drago mi je da sam tako i sama proslavila dva puta ulazak u novi vek.

A da iz njenog kraja (pa i porodice) uspeh ne dolazi slučajno pokazuje još jedan podatak: Iva je bliska rođaka našeg već poznatog mladog glumca Ivana Bosiljčića.