Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Uzicanin godine -2007 - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Uzicanin godine -2007

By: Kenny
Date: 18.01.2008. 19:12:37
izabran je direktor valjaonice (e sad koje ebg )  Cheesy

podeljeno je jos nekih nagrada, priznanje za kulturu, je uzeo direktor pozorishta, ostalo nisam zapamtio Cheesy

Subject: Odg: Uzicanin godine -2007

By: Drogba
Date: 18.01.2008. 19:15:40
Dragan Subotic je direktor koliko znam.

Subject: Odg: Uzicanin godine -2007

By: klackalica
Date: 19.01.2008. 00:07:14
Za mene ovakva i slična dešavanja imaju legitimitet kao i izbor za Mis Zlatiborskog okruga. Skupi se nas 10-15, kusih i repatih, s koca i konopca, ali sa preduzetničkim duhom, uzme lovu sponzorima, uzme lovu učesnicama (tzv. kotizacija), i onda mi tako kompetentni izaberemo najlepšu, naravno, uz prigodan kulturno-umetnički program i po mogućstvu bogatu lutriju (jer osim za ulaznice, možemo malo da očerupamo posetioce i na konto lutrije).
U konkretnom slučaju, niko nije pomenuo koliko je radnika napustilo Valjaonicu bakra i za koju platu sada rade radnici u tako "ekstra-vrh-haos" uspešnoj firmi. Mislim da ima mnogo uspešnijih firmi, odn. njihovih menadžera. Ali pazite, titula nije "menadžer godine", nego "Užičanin godine"! Zamislite kakvi tu kriterijumi treba da budu  (po mojim reperima Subotić nije ni menadžer godine, a kamoli šta jače od toga)! A ne samo koliku platu ima, kako mu ide brada uz kravatu ili koliko je calnuo na ime sponzorstva.