Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Besplatni programi (see the full version of Besplatni programi)
Oreska - Užice : Team Viewer - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Team Viewer

By: Rašo
Date: 02.02.2008. 10:22:04
TeamViewer je jednostavna Windows aplikacija koja vam omogućuje da pristupite desktopu bilo kog računara koji je konektovan na Internet. Veličina programa je 1,2 MB.

Vi možete da upotrebite TeamViewer kako biste obezbedili udaljenu tehničku podršku, izveli prezentaciju uživo na klijentskom računaru, ili možete da je upotrebite za transfer fajlova između računara - na primer između vašeg kućnog PC računara i kancelarijskog laptopa.

Team Viewer nudi jednu prednost u odnosu na aplikacije za deljenje desktopa - vi možete da pokrenete ovu aplikaciju i na računarima koji nemaju administrativna prava pošto klijentski softver ne zahteva instalaciju.

Aplikacija dozvoljava obavljanje samo jedne vrste zadatka po sesiji - vi možete da kontrolišete na daljinu računar vašeg partnera, možete da prikažete vaš desktop partneru, ili možete da izvršite transfer fajlova bez deljenja desktopa.


http://www.teamviewer.com/download/index.aspx
http://www.kombib.co.yu/vest.php?o=34&s=2975

Subject: Odg: Team Viewer

By: Pedja
Date: 02.02.2008. 10:41:33
TeamViewer je komercijalizovana verzija programa UltraVNC, koji je po mogucnostima cak i bolji, a potpuno besplatan.

Subject: Odg: Team Viewer

By: milorad
Date: 02.04.2009. 19:23:04
mogu li sa ovim programom da se povezu dva računara koji su na adsl odnosno  vidim da on pravi ID na osnovu ip adrese 192.168.1.2