Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Danijel Karajičić (34) iz Užica zatočen u zatvoru kraj Podgorice - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Danijel Karajičić (34) iz Užica zatočen u zatvoru kraj Podgorice

By: Pedja
Date: 15.09.2008. 15:06:29
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/hronika/glas-javnosti-14-09-2008/sa-letovanja-dospeo-u-spuz

Danijel Karajičić (34) zatočen u zatvoru kraj Podgorice

Sa letovanja dospeo u Spuž!

Poznatog užičkog planinara sumnjiče da je u Sutomoru prebio, pa opljačkao ženu. Porodica tvrdi da je Danijen nevin i da je u momentu pljačke bio u restoranuPoznati užički planinar Danijel Karajičić (34), zaposlen u ovdašnjoj Pošti, već sedam dana, umesto da se sunča na plaži u Sutomoru, kako je prvobitno planirao, zatočen je u zatvoru u Spužu kod Podgorice. Danijel je sa suprugom Snežanom i trogodišnjom ćerkom Teodrom letovao u Sutomoru, kada ga je u ponedeljak, 8. septembra, uhapsila barska policija i sprovela u Spuž pod optužbom da je prethodnog dana u Sutomoru pretukao i opljačkao ženu.

- Znam da je moj muž nevin zatvoren. Policiji nije značilo ništa ni moje svedočenje da smo u vreme kada se incident dogodio muž i ja bili zajedno u jednom restoranu u Sutomoru, gde smo večerali. Nije im značilo ništa ni svedočenje konobara iz tog restorana da smo večerali u vreme kada je ta žena napadnuta, jednostavno, uhapsili su i zatvorili Danijela i on je već sedam dana u Spužu. Na sve strane tražim pomoć od tada, ali pomoći nema - ispričala nam je juče kroz plač Danijelova supruga Snežana.

Danijel je sa porodicom stigao u Crnu Goru 1. septembra, u Sutomoru je odseo u apartmanu meštanina Žarka Grkovića, blizu plaže, početak letovanja protekao je u najboljem redu, sve do 7. septembra uveče.

- Nedelju smo proveli zajedno sa našom kumom iz Podgorice. Posetili smo skup motorista u Sutomoru, išli na večeru, zatim je Danijel ispratio kumu na voz jer je u ponedeljak morala na posao. Sa stanice se vratio u apartman, otišao je i do gazde apartmana, gde je bio do posle ponoći. Pošto mu se nije spavalo, otišao je do plaže da prošeta, kupio je pivo i picu, seo na plažu, tada je plažom naišla žena, uperila prst u njega i rekla - ti si opljačkao moju prijateljicu. Danijel je pokušao da se objasni sa ženom, rekao joj je da je celo popodne bio sa suprugom i kumom, da ga je sa nekim pomešala, ali nije vredelo. Ubrzo je stigao i policajac i uhapsio mog muža - priča Snežana.

Ona dalje tvrdi da se te noći probudila u gluvo doba da je videla da nema Danijela, pokušala je da ga pozove telefonom, ali je on bio nedostupan. Tek ujutru čula se sa Danijelom i tada je saznala da je u Baru u policiji, a tek kad je otišla do Bara, saznala je da je njen muž optužen da je u nedelju u 19.30 prebio i opljačkao ženu Sutomoru.

- Rekla sam policajcima da je to nemoguće, da smo u to vreme bili na večeri u jednom restoranu. Kasnije je moju izjavu potvrdio i konobar iz tog restorana.

Onda je istražni sudija dao nalog da Danijela puste iz pritvora. Vratili smo se u Sutomore da nastavimo letovanje, ali je istog dana, u ponedeljak, oko 16.30 stigla policija, uhapsili su Danijela i sproveli ga pravo u Spuž zbog sumnje da je toj ženi polomio nos i oteo 230 evra - priča Snežana i dodaje da je u potpunosti uverena da je njen muž nevino optužen jer su ceo taj dan proveli zajedno.

MAJKA HOĆE DA ŠTRAJKUJE GLAĐU

Danijelova majka Radina Karajičić juče je novinarima ispričala da se, ako Danijela skoro ne puste, sprema da ide u Crnu Goru i da će ispred zatvora u Spužu započeti štrajk glađu sve dok sina ne vidi na slobodi. Snežana kaže da je poslednjih dana pokušala da kontaktira sa ambasadom ili konzulatom Srbije u Crnoj Gori, ali da nije uspela ni da nađe telefon ambasade ili konzulata a kamoli da sa nekim stupi u kontakt. „Rečeno mi je da Srbija u Crnoj Gori nema ni konzulat ni ambasadu“, tvrdi Snežana.

Subject: Odg: Danijel Karajičić (34) iz Užica zatočen u zatvoru kraj Podgorice

By: DJ_Uro_UE
Date: 16.09.2008. 08:23:29
Koja banda. Nakon dokazivanja chovekove nevinosti, trebalo bi ih sve zapaliti !!!

Subject: Odg: Danijel Karajičić (34) iz Užica zatočen u zatvoru kraj Podgorice

By: Drogba
Date: 16.09.2008. 11:55:13
Или добро наплатити ако будемо довољно способни за тако нешто.