Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Besplatni programi (see the full version of Besplatni programi)
Oreska - Užice : Livestation - Internet televizija dolazi na velika vrata - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Livestation - Internet televizija dolazi na velika vrata

By: Pedja
Date: 27.11.2008. 00:46:31
Nedavno sam naišao na Livestation (http://www.livestation.com/), servis koji pruža podatke o ogromnom broju TV i radio programa (u ovom trenutku ih je oko 2200) i ne samo to, nego možete sa sajta preuzeti besplatan program kojim sve te programe možete da gledate. Baš tako, ne treba vam ništa više do Livestation program i svi kanali su vam na dohvat ruke, samo treba da u tom mnoštvu iskopate ono što je vama zanimljivo.

Program je raspoloživ u verzijama za Microsoft Windows, Macintosh OS (OSX Tiger, Leopard) i Linux.

Nakon instalacije programa on vam nudi da otvorite nalog (potrebno je samo da navedete svoju imejl adresu koja će služiti kao korisničko ime i lozinku). Nalog se otvara na Livestation sajtu tako da možete da ga koristite sa bilo kog računara.Program odmah prikazuje neke popularnije programe, a vi imate mogućnost da sami proberete i u svoj izbor uvrstite bilo šta sa velikog spiska. Ne samo to, ako znate za neki program koji nije na spisku, možete ga dodati, kao što rade i mnogi drugi korisnici ovog servisa i tako se baza sve više uvećava.

Iako je većina programa za nas potpuno nepoznata, baza sadrži i neke veoma poznate kanale kao što su CNN, BBS, CartoonNetwork, Deutche Welle, MTV, Sky News i mnoge druge. Od naših kanala, na spisku su samo tri, Pink Mjuzik, Radio Televizija Vojvodina prvi program i WDR NetRadio Forum. Naravno, i među ostalim kanalima ćete naći dosta zanimljivih, neki su lokalnog karaktera, a neki su pokrenuti privatnom inicijativom. Sve u svemu, ima svega, od vesti i politike, pa sve do muzike, filmova, zabave, religije, sporta i drugog.

Izvor: http://pedja.supurovic.net/internet-televizija-dolazi-na-velika-vrata/