Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Jos jedan uzicki Supermen - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Jos jedan uzicki Supermen

By: Pedja
Date: 23.02.2009. 14:17:41
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=59236§ionId=39&view=story

Preživeo pad sa petog sprata!

M. B. (28) iz Užica juče ujutru skočio je sa petog sprata zgrade u ulici Marije Mage Magazinović i preživeo!

M. B. je prilikom pada zakačio toplovodne cevi, što je ublažilo pad i najverovatnije mu spaslo život. On je u svesnom stanju, sa prelomom noge, primljen u užičku bolnicu.

Kako Press nezvanično saznaje, M. B. je bio kod druga u stanu na nadograđenom spratu. Oko pet satu ujutru u stan je došla policija jer su se komšije žalile na buku i glasnu muziku. Tri sata kasnije M. B. je iskočio kroz prozor!

- Samo sam čula nekakvu buku. Nije bilo vrištanja, niti zapomaganja. Izgleda da je nesrećni mladić skočio kroz prozor stana na nadograđenom spratu, a potom udario u oluk. U toku pada udario je o spoljnu roletnu prozora na dva sprata ispod, a potom pao na toplovodne cevi koje su ublažile pad. Zatim je nastavio da pada još jedno dva metra, završivši na stepeništu u prolazu - kaže stanarka zgrade koja nije želela da joj pominjemo ime.

Komšija iz zgrade ističe da je mladić došao sebi nakon pada.

- Bio je pri svesti! Neverovatno! Imao je sreće što je udario o toplovodne cevi, inače bi ishod bio potpuno drugačiji. Tu je visina oko 25 metara. Došle su policija i kola Hitne pomoći i prevezen je u užičku bolnicu - rekao je ovaj komšija.

U zgradi broj 7, sa koje je M. B. skočio, na stepeništu, vratima stanova i zidovima od prizemlja do petog sprata nalaze se tragovi krvi, ali niko od stanara ne zna odakle su se oni stvorili.

- Moguće je da je bilo neke tuče, pa je neko krvav silazio ili se peo niz stepenice. Većina stanara ništa nije čula. Jedan komšija je rekao da je noćas čuo buku u stanu i glasnu muziku, ali ništa više - kaže jedan stanar.

U užičkoj bolnici kažu da je mladić koji je skočio primljen kao NN lice, koje je povrede zadobilo „pod čudnim okolnostima".

- Primljen je na intenzivno odeljenje ortopedije sa prelomom noge i operacija je u toku. Mladić još ima povrede ruke i nekoliko ogrebotina - kažu u bolnici, i veruju da život pacijenta nije u opasnosti.

Mladić je, kako saznajemo, prilikom prijema bio u svesnom stanju. Bolničarima je rekao da je sam skočio kroz prozor, a da njegov drug, kod koga je bio, tada nije bio u stanu.

(Z. G.)