Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Boravak u prirodi (see the full version of Boravak u prirodi)
Oreska - Užice : Terensko jahanje - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Terensko jahanje

By: dusanmm
Date: 24.04.2009. 10:59:36
Kroz prirodu mozete na razne nacine. Jedan od nacina je da se njom krecete na ledjima konja. E sad, dok peske idu svi, dok se za bicikl odlucuju snazni, za konja se odlucuju samo oni retki koji su negde blizu hipodroma ili klubova gde se moze nauciti jahanje a kasnije otisnuti u avanturu kretanja po terenu.
Ne znam da li znate da se na podrucju uzickog regiona nalaze dva konjicka kluba gde mozete da naucite jahanje: KK Farma na Zlatiboru i KK Dora na Tari. U njima se moze organizovati za clanove ali i one koji turisticki pohode ta mesta, terensko jahanje. To je svojevrsan vid turisticke ponude tih prostora i na neki nacin nas priblizava svetu.

Osmelite se i savladajte vestinu koja vam daje neke nove osecaje.

Subject: Odg: Terensko jahanje

By: Vlad Dracul
Date: 27.04.2009. 19:26:34
Nisam siguran da li je ovo samo bila reklama uzevsi u obzir da je Pedja ukonio reklamne linkove.. interesuje me za one koji vec znaju jahati ali nemaju vremena da hrane sebe, a kamoli da priuste sebi konja koga treba paziti i odrzavati kako sve to funkcionise?