Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Lični i porodični budžet i ekonomija (see the full version of Lični i porodični budžet i ekonomija)
Oreska - Užice : Životno osiguranje: prednosti i mane - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Životno osiguranje: prednosti i mane

By: alexg
Date: 25.05.2009. 14:14:43
Poseta i ''ubeđivanje'' jednog od agenata za životno osiguranje da potpišem polisu životnog osiguranja, me je podstakla da postavim ovu temu.
Kakvo je vaše mišljenje o ovom vidu osiguranja?
Da li je bolje klasično štedeti u banci ili na ovaj način u bližoj budućnosti ostvariti prilive? Pogotovu, uzevši u obzir da se ovaj vid osiguranja razlikuje od privatnih penzija.
Da li iko ima iskustva sa ovim i da već uplaćuje to osiguranje?

Subject: Odg: Životno osiguranje: prednosti i mane

By: gerasim11
Date: 02.07.2012. 21:46:48
Štednja u banci je mnogo bolja pogotovu kod nas gde tržište osiguranja nije razvijeno,osiguranja treba da ulažu novac pa da ga uvećaju a sve to nije baš sigurno...

Subject: Odg: Životno osiguranje: prednosti i mane

By: milos87popovic
Date: 28.11.2013. 10:51:24
Nisam siguran da je štednja u banci bolja. Kada se sračunaš mnogo više imaš dobit od osiguranja + si osiguran od preloma i raznih bolesti. Možeš da ulažeš mesečno po 60-tak evrića i da na kraju imaš pristojnu penziju od oko 300 evrića mesečno + penzije države Srbije ako je doživimo. Zato i predlažem osiguranje. Živimo u takvoj državi gde se godine za odlazak u penziju uvek povećavaju. Zapitajte se da li ćete doživeti uopšte penziju.
Ako govoriš o sigurnosti, da li su banke sigurne? Koliko ljudi je izgubilo novac kada su se najveće banke gasile?