Dostupan je novi broj popularnog magazina za Ubuntu Linux zajednicu. Možemo pročitati zanimljive tekstove:
- Vesti iz Ubuntu sveta - Command & Conquer - Shell istorijat - How To: Inkscape (drugi deo), Virtual box... - Moja priča: Chris Burmajster - Moje mišljenje: Prva iskustva sa Kubuntuom - Recenzija knjige: OpenOffice 3 - Ubuntu One - Ubuntu Games - MOTU intervju: Guillaume Martres - Pisma čitalaca - Moj desktop (screenshotovi)
Dostupan je novi broj popularnog magazina za Ubuntu Linux zajednicu. Možemo pročitati zanimljive tekstove:
- Vesti iz Ubuntu sveta - Command & Conquer - MOC & IRSSI - How To: Inkscape (treći deo), Apt-Cacher, V.box... - Moja priča: Dadan Ramdhan - Recenzija: WebHTTrack - Ubuntu Žena - Ubuntu Igre - MOTU intervju: Stefan Ebner - Pisma čitalaca - Moj desktop (screenshotovi)
Dostupan je novi broj popularnog magazina za Ubuntu Linux zajednicu. Možemo baciti pogled na zanimljive naslove:
* Command and Conquer * How-To : Program in Python – Part 2, LAMP Server – Part 1, Networking with SSHFS and Fast Internet With Squid. * My Story – My Linux Experience I and II. * My Opinion – AllMyApps * Review – Tellico. * MOTU Interview – Stephane Graber. * Top 5 – SIP Clients. * Ubuntu Women Interview, Ubuntu Games and all the usual goodness!
Dostupan je novi broj popularnog magazina za Ubuntu Linux zajednicu. Možemo baciti pogled na zanimljive naslove:
* Command and Conquer * How-To: Program in Python – Part 3, LAMP Server – Part 2, Virtual Private Networking. * My Story – One Man’s Journey, and Walk With Ubuntu. * Review – Kompozer. * MOTU Interview – Iulian Udrea. * Top 5 – Physics Games. * Ubuntu Games, as well as all the usual goodness!