Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Kulturni život (see the full version of Kulturni život)
Oreska - Užice : Koncert Ivana Bosiljčića u rodnom Užicu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Koncert Ivana Bosiljčića u rodnom Užicu

By: Pedja
Date: 10.02.2010. 18:09:32
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=170572&title_add=Koncert%20Ivana%20Bosilj%C4%8Di%C4%87a%20u%20rodnom%20U%C5%BEicu&kword_add=ivan%20bosiljcic%2C%20koncert

Koncert Ivana Bosiljčića u rodnom Užicu

- Ivan Bosiljčić, popularni srpski glumac koji je koncertima u Beogradu pokazao da, pored glumačkog talenta, ume i lepo da peva, održaće sutra koncert u rodnom gradu, gde je proglašen za "ambasadora Užica za 2009. godinu".
Odluka Bosiljčića da se odrekne honorara i da koncert u sali Narodnog pozorišta bude besplatan za posetioce donela je velike nevolje Gradskoj upravi, organizatoru ovog koncerta, kako da raspodeliti oko 600 karata, koliki je kapacitet užičkog pozorišta.

Pred blagajnom pozorišta se danas od ranih jutarnjih časova stvorio ogroman red, a samo ranoranioci su imali sreće da se dokopaju besplatne karte, koja je bila i simbol prestiža.

Užičanima koji su ostali bez karte ostaje kao uteha da će sutra veče, od 20 časova, moći da prate Bosiljčićev koncert i na vedeo bimu u holu Narodnog pozorišta, ili da ostanu uz televizore, s obzirom da će koncert biti direktno prenošen na jednoj od lokalnih televizija.