Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Boravak u prirodi (see the full version of Boravak u prirodi)
Oreska - Užice : 01 Avanturisticka trka planina Tara 11-13.06.2010 - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: 01 Avanturisticka trka planina Tara 11-13.06.2010

By: aleksandar011
Date: 02.04.2010. 20:27:15
Ako ste spremni za izazov i smete da osetite, doživite drugu stranu prirode planine Tare kroz izazov koji će Vam pružiti Avanturistička trka u borbi sa vremenom prolazeći kroz nepristupačne predele, kanjone, reku, šumu, jezero vozeći mountain bike ili plivajući sa vašim timom ne oklevajte i prijavite se!

01 AVANTURISTICKA TRKA (adventure race) održaće se u periodu od 11-13 juna na planini Tari u organizaciji Adveture team-a i suorganizatora Turističke organizacije Bajine Bašte, Nacionalnog parka Tara.
Avanturističke trke spadaju u grupu multi sportova koju čine više disciplina mountin bike, kajak, orijentiring, kanjoning, trčanje, treking,penjanje i održavaju se u prirodi.

Obe trke karakterisu timski rad od 2 ili 4 osobe sa ciljem da se predje staza od 40-600 km po kontrolnim tačkama zadatim od organizatora, mogu trajati od 10 sati do nekoliko dana. U svetu se organizuju svetska i evropska prvenstva i to na najatraktivnijim turističkim destinacijama a broj ekipa ide i preko 50.
Pozivamo sve zainteresovane koji su avanturističkog duha i vole izazov da uzmu učešće i pođu u avanturu po Tari.

Organizator trke
Aleksandar Brborović
www.adventureteam.in.rs
prijave na email: ime.prezime kontakt telefon
adventure.srbija@yahoo.com