Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Nagrada za katalog TO Užice - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Nagrada za katalog TO Užice

By: Borica
Date: 04.10.2010. 19:29:32
http://www.zapadnasrbija.org.rs/images/to_katalog_s.pdf
http://westserbia.org/images/to_katalog_e.pdf
Da se ponoseimo lepotom .

Subject: Odg: Nagrada za katalog TO Užice

By: Borica
Date: 04.10.2010. 19:52:53
Nagrada Dobar dizajn (Užice) - 04.10.2010.
Turistička organizacija regije Zapadna Srbija na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu nagrađena je najvećim priznanjem - Poveljom za grafički dizajn i kvalitetnu tehničku realizaciju kataloga " Zapadna Srbija " . Nagradu dodeljuje Privedna Komora Vojvodine i Novosadski sajam, a dodeljuje se za izuzetne rezultate u oblasti unapređenja dizajna proizvoda.

Subject: Odg: Nagrada za katalog TO Užice

By: alexg
Date: 11.10.2010. 12:43:56
Prijatno sam iznenađen. Nisam imao priliku da pogledam ovaj katalog do sada, ali ni po čemu ne zaostaje za katalozima regiona svetskih turo-operatera. Baš sam neki dan gledao jedan katalog koji prezentuje regiju Salzburg, u Austriji, i mogu reći da je ovaj naš bolji. Takođe mi je drago što je u katalogu objedinjenja turistička ponuda (koja dakle ne uzima u obzir samo Zlatibor i Taru) i što su istorijski događaji, u okviru turističkog prezentovanja, prikazani objektivno (tu pre svega mislim na Tita i Kadinjaču, odnosno Dražu i ravnogorski pokret). Ne znam samo da li postoji verzija na engleskom jeziku??

Subject: Odg: Nagrada za katalog TO Užice

By: Borica
Date: 17.10.2010. 07:09:46
http://westserbia.org/images/to_katalog_e.pdf
Poslala dijaspora.Koliko reč dijaspora loše zvuči.Ne asocira ni malo na naše ljude u svetu.