Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Među pijanim užičkim vozačima i dve žene - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Među pijanim užičkim vozačima i dve žene

By: losmi
Date: 22.11.2010. 23:04:20
Užička saobraćajna policija je tokom proteklog vikenda, u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, isključila iz saobraćaja 20 vozača, od kojih je 19 bilo u pijanom stanju.

U prostorijama Policijske uprave Užice, radi trežnjenja od alkohola zadržana su četiri vozača, među kojima su bile i dve Užičanke Danka T. (23), sa 2,72 promila alkohola u krvi i Ivana C. (20) koja je zatečana za upravljačem automobila sa 2,23 promila alkohola, protiv kojih je podnešena i prekršajna prijava.


Jedan vozač automobila je isključen iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom marihuane.


U akciji u kojoj je, prema navodima policije, kontrolisano 223 vozila, otkrivena su i sankcionisana 34 prekršaja, od kojih 19 težih za koje je predviđeno podnošenje zahteva za prekršajni postupak i 15 lakših prekršaja za koje je propisana novčana kazna u fiksnom iznosu.


:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/219087/Medju-pijanim-uzickim-vozacima-i-dve-zeneUžička policija je u ovoj akciji pojačane kontrole saobraćaja koristila uređaj "droga test".

Subject: Odg: Među pijanim užičkim vozačima i dve žene

By: Vukosava
Date: 12.04.2011. 07:01:01
Ne kapiram pa sta onda? Jel na flasama piva pise negde - samo za muskarce?