Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu

By: Deporte
Date: 21.12.2010. 11:47:34
Kompanija "Metro Cash & Carry Srbija" sutra će u Užicu svečano pustiti u rad veleprodajni objekat koji će na prostoru od 2.800 kvadratnih metara ponuditi kupcima iz sektora trgovine i ugostiteljstva asortiman od 2.500 artikala prehrambene industrije, saopšteno je danas iz te kompanije.

Svečanom otvaranju ovog distributivnog centra u Užicu, kako je najavljeno, prisustvovaće ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, predsednica Upravnog odbora Kompanije "Metro" Veronika Punčeva i gradonačelnik Užica Jovan Marković.
 

Za šest godina prisustva na srpskom tržištu ova kompanija je uložila oko 120 miliona evra u Srbiju, gde je otvorila šest distributivnih centara, dva u Beogradu i po jedan u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici, u kojima je zaposleno 1.500 radnika.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/224945/Metro-otvara-veleprodajni-objekat-u-Uzicu

Subject: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu

By: novembar 1
Date: 08.02.2011. 22:01:32
Juče sam bila prvi put u Metrou u Krčagovu. Bože, na šta ono liči?! Oni ni pod nisu mogli da operu, čini se da nije očišćen ni jednom  od otvaranja objekta. Asortiman nikakav, za jaja rok upotrebe ističe za 6 dana, voće i povrće u ledenoj prostoriji, a polusparušeno, mogu misliti koliko dana onda stoji ...cene sasvim neznatno niže od drugih velikih trgovina u gradu...Za oko sat vremena koliko smo se zadržali, nas troje smo bili jedini kupci u objektu...za ono što ste kupili ni obične tregerice vam ne daju da spakujete robu...ništa ne razumem...samo liči na Metro Cash & Carry ...

Subject: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu

By: alexg
Date: 22.02.2011. 11:04:34
Posetio sam ''Metro'' u Užicu i mogu da kažem: ništa specijalno. Naravno, ovaj distributivni lanac je i koncipiran za trgovinu na veliko pa se tu jedino isplati i kupovati, ako se kupuje na veće količine. Inače, ''Metro'' u Užicu je ''umanjena verzija'' klasičnih distributivnih centara jer ovaj naš u Užicu je tzv. ''Metro-po meri'', za razliku od distributivnih centara kakvi su u Kragujevcu ili Beogradu, na primer.

Subject: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu

By: Borica
Date: 11.03.2011. 18:14:42
Nije namenjeno obicnom kupcu.Moze samo da pogleda,a ne i da kupi,jer nema karticu .