Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Lokalna samouprava (see the full version of Lokalna samouprava)
Oreska - Užice : Počela izgradnja bazena u Užicu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Počela izgradnja bazena u Užicu

By: Deporte
Date: 05.04.2011. 16:17:31
UŽICE - Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović otvorila je radove na izgradnji zatvorenog gradskog bazena u Užicu i najavila da će Užičani moći da ga koriste od leta 2012. godine.

Ona je ukazala da će bazen biti izgrađen po evropskim standardima i da na njegovu izgradnju neće biti potrošeno ni dinara više nego što je potrebno.

Gradonačelnik Užica Jovan Marković je rekao da su ugovor za prvu fazu izgradnje zatvorenog bazena danas potpisali grad Užice i građevinsko preduzeće "Putevi Užice" i da vrednost radova iznosi 100 miliona dinara, što će finansirati grad Užice.

On je najavio da će se na kraju prve faze izgradnje bazena finansijski uključiti i Vlada, odnosno da će iz budžeta Ministarstva ekonomije biti izdvojeno 50 miliona dinara i da će do kraja oktobra biti završeni grubi građevinski radovi.

Gradonačelnik Užica je naveo da vrednost druge faze izgradnje bazena iznosi 120 miliona dinara i da bi njena realizacija trebalo da bude završena do aprila 2012. godine.

http://www.kurir-info.rs/srbija/pocela-izgradnja-bazena-u-uzicu-83883.php

Subject: Odg: Počela izgradnja bazena u Užicu

By: Deporte
Date: 05.04.2011. 16:19:39
...najavila da će Užičani moći da ga koriste od leta 2012. godine.

Kao što je stadion završen za 150 dana.. Grin