Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Organizacije, udruženja, mediji... (see the full version of Organizacije, udruženja, mediji...)
Oreska - Užice : ДЕВЕТА УЛИЧНА АКЦИЈА ''ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ'' - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: ДЕВЕТА УЛИЧНА АКЦИЈА ''ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ''

By: Pedja
Date: 01.06.2011. 10:48:04
САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА ЖЕНЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА ДОЈКЕ ''ЈЕФИМИЈА'' ОРГАНИЗУЈЕ ДЕВЕТУ УЛИЧНУ АКЦИЈУ ''ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ''  


У суботу, 4. јуна 2011. године у периоду од 8 до 12 часова у улици Димитрија Туцовића, одржаће се девета по реду улична акција продаје цвећа  намењена Фонду Саветовалишта за жене оболеле од рака дојке ''Јефимија''.

Фонд Саветовалишта ''Јефимија'' – ''Биљана Ристановић – Биља'' основан је 2003. године са циљем да помогне оболелим женама да реше материјалне проблеме набавке лекова за хемиотерапију. Већина ових проблема решена је захваљујући постојању Фонда и законским променама. У току претходних  акција, прикупљена  су средства која представљају оснивачки фонд за куповину апаратуре за одређивање стероидних рецептора у Општој болници у Ужицу и за покривање трошкова Саветовалишта

Активности Саветовалишта ``Јефимија``као здравственог програма  Женског центра Ужице и акција подржане су од стране  Министарства здравља Републике Србије, Града  Ужица, Здравственог центра  и Опште бонице Ужице и Друштва за борбу против рака Ужице.


Молимо наше суграђанке и суграђане да и ове године, као и претходних осам година, помогну акцију како бисмо заједнички остварили боље услове за очување здравља и лечење оболелих. и њихових породица.

Контакт особа: Славица Симић; Рада Гујаничић
Телефон: 031/523 229;Мобтели: 063/652 455; 063/627 872