Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Lokalna samouprava (see the full version of Lokalna samouprava)
Oreska - Užice : Čišćenje grada - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Čišćenje grada

By: novembar 1
Date: 18.02.2012. 18:27:13
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1046106/Moj+dan+za+na%C5%A1+grad.html
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/203993/U%C5%BEi%C4%8Dke+ulice+%C4%8Distilo+4.000+gra%C4%91ana+.html
Većina nas na ovom forumu su dobronamerni ljudi, kojima nije do kritike radi kritike, već radi boljih dana, radi boljih poteza, radi napretka. Zato mi nije teško, naprotiv, želim da istaknemo da je akcija "Moj dan za naš grad" zaista dobar potez, zaista mi je današnji dan lepši od prethodnog, moja ulica je potpuno čista, posuta ponovo rizlom i sve pohvale.
Drago mi je što su moje komšije još jednom bile složne, svi smo dan pre akcije i dva dana u toku nje, isključivo lopatama i krampovima razbili led, skupili sneg na ogromne gomile, a onda su ljudi došli sa mašinama i pokupili većinu.
Bila sam na Dovarju, sasvim sam zadovoljna kako se u ovim uslovima, moglo prići groblju.
Grad je prodisao. Sve pohvale, još jednom.
Želela bih još da naglasim da treba pohvaliti i privatne vlasnike građevinskih mašina i kamiona koji su sopstvenu mehanizaciju stavili na upotrebu za korist gradjanima. Nadam se da im je Grad nadoknadio bar troškove goriva.
Moja kritika odnosi se jedino na "gospodu" koja je sa terasa i prozora visokih zgrada posmatrala kako im neko drugi čisti njihov parking i obilazi oko njihovih automibila koje su ostavili na ulici na nedozvoljenom mestu !

Subject: Odg: Čišćenje grada

By: Borica
Date: 25.02.2012. 09:17:30
Kod nas su građani svakodnevno čistili ulicu.