Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Paranormalno (see the full version of Paranormalno)
Oreska - Užice : Knjiga MOCI - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Knjiga MOCI

By: dolorulori
Date: 22.05.2013. 17:15:24
Pitanje : O kojim Mocima govorimo ?

Nabrajati sve MOCI je besmisleno. Umesto toga navescu Vam nekoliko  Moci Sveta Snova koje Ja, Derevo koristim u svome radu.

- Vremensko - prostorna putovanja
Omogucava da svoju svesnost prebacite u neko drugo vreme ili prostor u Vasem fizickom svetu, pri tome ta nova svesnost postaje realnost. Mozete kretati svoju svest i u druge fizicke i nefizicke svetove, takodje zadrzavajuci realnost tog Sveta.

- Zivoti Sna
Izuzetno mnogo koristim ovu Moc. Omogucuva mi da prozivim jedan ili vise zivota u vremenu dok moje fizicko telo spava. To nije san o nekom drugom zivotu. To je u potpunosti realan zivot kao i ovaj fizicki. Ova Moc mi omogucava da prozivim, naucim i steknem iskustvo u segmentima sopstvene licnosti na nacin koji je nemoguc u cisto fizickom zivotu. Omogucava Mi da prozivim nebrojeno zivota u jednom zivotu.

- Komunikacija sa drugim Bicima Sveta Snova
Svakodnevno u snu i javi komuniciram sa svojim Velikim Vodicem. Kod mene je to izrazeno tako sto se reci, recenice, tekstovi, znanje, informacije pojavljuju u mom umu. Nemam osecaj fizickog razgovora niti telepatije i slicno. Takodje svakodnevno komuniciram sa drugim fizickim i nefizickim Bicima, na razlicite nacine. Sve MOCI mozete koristiti kada dostignete SS. Komunikaciju sa Velikim Vodicem mozete koristiti i dok ne postignete SS, u obimu koliko to dopusta Vasa sposobnost komunikacije.

- Vidjenje i posmatranje proslih i buducih dogadjaja.
Ova Moc omogucava siroki spektar primene, navescemo nekoliko :
- Ako se nadjete pred problemom ili vaznom odlukom koristeci ovu Moc, mozete videti sve varijacije i mogucnosti koje su Vam na raspolaganju i odabrati onu koju smatrate najpovoljnijom za Vas.
- mozete koristiti za kretanje kroz vreme i posmatranje istorijskih dogadjaja
- ako zelite da promenite nesto u sadasnjosti, idete u proslost i tamo izvrsite korekcije dogadjaja, u sadasnjosti se trenutno dolazi do promene.

- Koriscenje Pasivnih Bica
Ja koristim u svome radu samo jedno pasivno Bice. To je osobina moga rada. Ako uzmemo za primer Demoniku ( clana PORODICE kojoj i Ja pripadam ), Ona koristi 13 Pasivnih Bica. Uopsteno koristite onoliko Pasivnih Bica, koliko energije i vremena imate da se njima bavite. Oni mogu obaviti ogromnu kolicinu posla za Vas.

- Rad sa sopstvenim Inkarnacijama
Osnova i cilj moga rada, je rad sa sopstvenim inkarnacijama. Kako sa sadasnjim u Medjusvetovima, tako i rad sa sopstvenim proslim i buducim inkarnacijama. Pomoc Bicima sopstvenih inkarnacija da dosegnu Svet Snova.

- Istrazivanje NADSVETA Snova
Retko koristim ovu Moc. Samo u slucajevima kada to moj rad zahteva. Svet koji  pociva na drugim osnovama od Naseg Sveta Snova. Ne moze se izraziti fizickim recima.

- Astralni Svet
Svet trenutne akcije. Svaka Vasa misao ili ideja se trenutno pretvara u Akciju. Moze ali  ne mora da podseca na fizicki svet. Svet brzih promena.

- Fraktalni Svet
Svet ciste interakcije izmedju Bica Sveta Snova. Svet potpuno neopisivih oblika i  formi koji se ne mogu izraziti fizickim recnikom. Svet usporenog ali intezivnog kretanja.

- Ledal Svet
Svet koji nema sopstvenu formu. Ledal Svetu oblik daje Bice koje boravi u Njemu. Ledal Svet se nalazi u stanju mirovanja. Kada Bice Akcije ili neko drugo Bice udje u Njega, On se ispoljava i definise u skladu sa osobinama Bica koje je posetilac, pri tome zadrzavajuci prethodne forme i oblike. Svet neverovatne mesavine arhitekture i oblika.

- Nepoznati Svet
Imam vrlo malo Znanja o ovom Svetu. Na drugi nacin moze se i reci da o Njemu nista i ne znam i da je ON velika tajna i nepoznanica.

- Svet Snova
Svet u kome je svaka Akcija i svaka misao i svaka ideja mnozina na nebrojeno nivoa. Sve je multiplicirano na vise nivoa i umnozeno istovremeno. Sve to, Ti kao Bice, mozes da posmatras i da budes operativan sa svakim pojedinacnim brojem u beskrajnom nizu brojeva, simultano.

- Svetovidov Hram ( arhaican naziv )
Ima dvojaku prirodu.
Omogucava nove mogucnosti Vaseg iskustva. Nov pogled ili nacin rada sa vec definisanim akcijama. Omogucava potpuno novo iskustvo. Vama do tada nepoznato. Potpuno novo iskustvo i akciju, koje otvaraju nove mogucnosti do tada nepoznate.

- 3 u 1 ( arhaican naziv : Svarogov izvor ) ili Jedno je mnozina
Ovo je saljiv naziv Moci, koji je uveo u upotrebu Perun. Vi ste svesni sebe kao fizickog Bica. No Vi mozete svoju svesnost prosiriti i biti svesni u jos Bica ( fizickih ili nefizickih ). Svesni ste sebe 1 i sebe 2 i sebe 3 itd. u istoj tacki vremena. Veoma cesto koristim ovu Moc. Omogucava mi direktnu komunikaciju sa Bicima Sebe i diretno iskustvo na nekoliko nivoa.

- Moc - Ja sam Ti ( arhaican naziv : Tarino oko )
Omogucava da svoju svesnost prebacite u drugo Bice i posmatrate ocima toga Bica. Takodje imate sposobnost da osetite emocije Bica domacina, na nacin kako ih On dozivljava.

- Kretnje kroz Medjusvetove ( arhaican naziv : Zazemlje )
U radu sa sopstvenim inkarnacijama najvise koristim kretanje kroz Medjusvetove.

- Koriscenje Svetog Vida ( arhaican naziv Moci )
Omogucava Mi " vidjenje" Medjusvetova i snalazenje u njima. Sposobnost specificnog koriscenja Fokusa Svesti. Snalazenje u lavirintu Medjusvetova.

MOCI koje sam naveo su karakteristika moga rada. To ne znaci da sad svi treba da koriste ove Moci, kao da druge ne postoje. Ako Vi budete dostigli Svet Snova koristicete MOCI koje su odraz Vase prirode. Uopsteno koristite Moci u skladu sa Vasim sklonostima i osobinama svoga Bica.

Vlasnici Knjige MOCI su dozvolili da objavim ovaj tekst

Subject: Odg: Knjiga MOCI

By: dolorulori
Date: 23.05.2013. 07:33:40
Zahvaljujuci Astralnoj projekciji i iskustvima koja sam imao, uspeo sam da prevazidjem svoj veliki strah :
- panicni strah od visine
Danas mogu realno da kazem :
- Ne plasim se visine.
Knjiga nije moja. Kreatori knjige su mi pomogli da postignem Astralnu projekciju i da resim svoj problem.
Ranije nisam nista znao o Astralnoj projekciji i vantelesnim iskustvima. Za mene je sve to bilo nepoznanica.
Iskreno nisam ni verovao da je to moguce.
Svake noci kada legnem na krevet i zaspim, ja odlazim u Astralni svet. To je tako silno iskustvo. Naucio sam
da budem potpuno svestan u toku sna. Mogu da se krecem slobodno. Mogu da vidim, da razgovaram, da osecam.
Ne mogu opisati koliko je to snazan osecaj.
Knjiga nosi i druge mogucnosti. Meni su Astralna putovanja sasvim dovoljna. Posebno mi se svidelo sto su se prema
meni obracali sa uvazavanjem. Bilo je jasno da nista ne znam i ne razumem. Nikada se nisam osetio kao glup covek
u magli.
Zaboravio sam da kazem da je kniga besplatna. Ako neko od Vas smatra da je interesantno da pricam o Astralnim
iskustvima, ja cu vrlo rado to uraditi. Dnevno nemam mnogo slobodnog vremena, ali mogu pokusati da nadjem.