Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: O sajtu www.uzice.net (see the full version of O sajtu www.uzice.net)
Oreska - Užice : 20 godina postojanja www.uzice.net - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: 20 godina postojanja www.uzice.net

By: Pedja
Date: 06.01.2016. 13:22:57
Podsetio me neko veče Radenko da je ove godine jubilej - 20 godina postojanja sajta www.uzice.net.

Započeli smo ga davne 1996. godine, sa velikim planovima iako je to još uvek bilo vreme početaka korišćenja Interneta u Srbiji i svima smo morali da objašnjavamo što je Internet, imejl i sajt uopšte.

Osvajali smo čak i neka priznanja, pre svega zbog obimnog sadržaja na sajtu.

Nažalost, zbog hroničnog nedostatka sredstava, sajt je vremenom postao arhaičan ali i dalje je prilično interesantan izvor i dobro se kotira na Internet pretraživačima.

Ko zna, možda u današnje vreme, kada je toliko Užičana na Internetu, možda može da se napravi kritična masa koja bi sajt oživela?

Subject: Odg: 20 godina postojanja www.uzice.net

By: milorad
Date: 06.01.2016. 18:24:41
Uporediti ovaj sajt sa danasnjim nekim novim sajtovima o Uzicu pa i sa zvanicnim sajtovima Uzica su kao nebo i zemlja ....ovo sto ja vidim su neki poceci web dizajna nekih amatera priucenih webmastera ili ti menadzera sa "trendova" "strucnjaka" vrhunske klase....napraviti sajt je danas u pet klikova to svaki osnovac zna ali odrzavati sajt azurnim svakodnevno pa i iz sata u sat je nesta profesionalno sto deli profesionalce od amatera a jaz je ogroman izmedju ovoga....Pedja ,svaka cast i sve najbolje...

Subject: Odg: 20 godina postojanja www.uzice.net

By: Pedja
Date: 07.01.2016. 19:27:56
Da, gledano sa današnje distance, sajt jeste veoma arhaičan i moglo bi se reći primitivan, ali tada je to bila najbolja tehnologija koja se mogla primeniti.