Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Organizacije, udruženja, mediji... (see the full version of Organizacije, udruženja, mediji...)
Oreska - Užice : Praktične radionice elektronike u radio-klubu YU1ABH - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Praktične radionice elektronike u radio-klubu YU1ABH

By: Pedja
Date: 23.11.2016. 23:50:22
Nakon uspešno održanih predavanja u okviru projekta Elektronika iz prve ruke (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/) početkom godine i niza aktivnosti koje su nakon ovih predavanja usledile u Konstruktorskoj sekciji radio-kluba (http://yu1abh.uzice.net/konstruktorska-sekcija/), godina se završava praktičnom elektroničarskom radionicom.

Cilj je da se mladima u Užicu, koje interesuje elektronika i radio-tehnika, omogući da imaju mesto gde mogu da se okupljaju, razmenjuju i proširuju svoja znanja, kao i da uče od iskusnih stručnjaka iz tih oblasti.

Ciljna grupa projekta su učenici osmog razreda osnovne škole, srednjoškolci i studenti tehničkih smerova, ali i svi ostali koji su zainteresovani za elektroniku i radio-tehniku.

Radionice će biti održane od 26. novembra do 10. decembra u prostorijama radio-kluba u ulici Dečanska 19, i ovaj put će učesnici moći da praktično rade na projektovanju i izradi elektronskog uređaja. Radionice će obuhvatiti sve faze, od projektnog zadatka do izrade funkcionalnog uređaja.

I ovaj put, projekat su podržali omladinski fond Fondacije „Ana i Vlade Divac“, Grad Užice i Balkanski fond za demokratiju, bespovratnom dodelom sredstava za nabavku opreme, alata i materijala.

Ukoliko želite da učestvujete u radionicama pošaljite nam prijavu za učešće (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/prijava-za-predavanja/), tako da možemo da vas kontaktiramo  i obavestimo o daljim aktivnostima. Obavestite i svoje prijatelje da se prijave. Učešće je besplatno.

Radio-klub "Aco Vučković" YU1ABH
http://yu1abh.uzice.net