Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Multimedija (see the full version of Multimedija)
Oreska - Užice : Digitalna televizija - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Digitalna televizija

By: hiphop
Date: 26.05.2004. 19:05:32
...

Ovako...

Dolazim i ja da postavim neka pitanja oko digitalne televizije! Zapravo sam čuo da je Berlin recimo ceo pokriven takvim signalom i da se više ne emituje program u analognoj tehnici. EU je donela zakone po kojima do 2010 godine sve članice su dužne da svoje televizije prevedu na digitalni oblik ! Ja to prvo pitam zbog tehničkih karakteristika koje su potrebna za tako nešto ako neko zna da mi kaže ! Recimo u časopisu SAT TV video sam ranije pročitao kako treba set top box uz tv da mi mogao da se prati takav program ali nisam siguran baš o čemu se radi !

Isto sam jako iznerviran ovim našim tripovima od antena koje kojekakvi gerelji iznose na svoje terase i krovove. Mislim što tu ima da se vidi krša to nigde nema ! A posebni njihovo shvatanje da će čto više žice roljnu da imaju bolju sliku! A ja pitam opet nečto za digitalnu zemaljsku televiziju!

Ovaj deo foruma govori o novim tehnologijama pa ono ako ima neko neka prijavi kako ide...

real
...

Subject: Odg: Digitalna televizija

By: Karlsruhe
Date: 31.01.2007. 15:54:19
In some German cities like Berlin, Frankfurt, Munich, Cologne, the Region on Rhine and Ruhr, Stuttgart is Digitalna televizija available..

But in my town, there isn´t it available.. But I think it´s a good development, you have sharp picture and need only a small device to receive it...

Is it started in Serbia anywhere?

Subject: Odg: Digitalna televizija

By: Pedja
Date: 31.01.2007. 17:37:22
U nekim mestima postoji digitalna televizija, kao zamen za kablovsku. Koliko znam, cak postoje i neki linkovi digitalne televizije poprilicne duzine, izmedu nekih mesta.