Pripremamo se da redizajniramo sajt. Bilo bi dobro da cujemo posetioce kakve bi izmene zeleli da vide. Kakv enove sadrzaje zelite i kako bi ste voleli da sve izgleda?
Slobodno poslajite i linkove na neke sajtove slicne tematike...
Subject: REdizajn sajta www.uzice.net
By: Verhogetornik Date: 13.11.2004. 10:22:47
Pedjo, moze li jedan prozorcic na strani da ne bi smo stalno otvarali odgovor, vec da odgovaramo na istoj strani :wink:
Vesti su bas bajate: 27. oktobar 2002. Bolje je mozda skloniti link, ako se odustalo od stare ideje.
Slicno je i za npr. link vreme.
By: pozitivno_luda Date: 07.09.2005. 21:45:36
Moze nesto o poeziji da se nastima, iliti da mi nesto pisemo? To za ove malo romanticnije poput mene. Ako bi moglo, bilo bi divno.
By: Pedja Date: 07.09.2005. 22:09:56
Imas ovde na forumu Literarnu sekciju, za pocetak, a svakako mozemo nesto tako da napravimo i na sajtu.
By: filler Date: 08.09.2005. 08:28:48
Оće li šta biti od redizajna?
By: Top Date: 08.09.2005. 08:52:41
Po svemu sudeci pedja ne moze to sam da stigne .. MAsa ljudi nije prijavljena na uzichke ircere .. A o redizajnu da ne pricham.... Nadam se da ce biti uskoro .. Bio bi red kada bi se na to obratila paznja ..
By: speed-girl Date: 08.09.2005. 10:04:44
ja sam ovde vec 2 godine (tako bi trebalo mozda i vise...) i jos uvek nema moja slika.. tamo... al dobro.. ja znam da pedja ne moze da stigne.... pa se i ne bunim toliko..
By: Ivan[TS] Date: 08.09.2005. 14:36:43
Treba nesto menjati nekako je dosadan sajt nesto zivlje treba uraditi...
By: pozitivno_luda Date: 08.09.2005. 16:13:52
Bitna je sadrzina tekstova, da li ce sajt biti zelen ili zut to je manje bitno. Dobro je kada se prijave clanovi koji zaista zele da ucestvju u ovom forumu i njegovim diskusijama. Ima dosta clanova koji su se samo registrovali i to je to.
By: Kenny Date: 08.09.2005. 21:42:28
ae dosta vishe laprdanja .. ako covek bude hteo i imao vremena da uradi novi sajt uradice ga i bicete obavesteni.. dosta vishe spike
By: Pedja Date: 08.09.2005. 23:08:39
Hm.. ideja oko sajta nije bila da sve ja radim, nego smao da pocnem pa onda da se nadje jos neko ko ce da se angazuje oko toga