Meni je do sada bila omiljena KREM BANANICA znaci neprevazidjena je!!! Mada ovih dana deli prvo mesto sa BAMBI LESHNIK TORTICOM !!! To su moja dva najomiljenija slatiksha koja mogu uvek da glocnem.
A shto se tice slanisha tu su KOKICE zakon, i odmah posle njih na tabeli slede PARDON KREkERI SA SUSAMOM
Samo da mi je - tortica, samo da mi je - tortica, samo da mi je - tortica..... leshnik tortica........bambi!!!!
Subject: Omiljeni slatish ili pak slanish...
By: DJ_Uro_UE Date: 05.07.2005. 18:11:50
od slatkisha mislim da je taze JAFFA neshto najbolje shto moze da se svari.... Slano.... hmmmm.... pa mislim, recimo lepo spremljena izrendana musaka sa kupus salatom... njam !
By: speed-girl Date: 05.07.2005. 18:18:32
hmmm.... mogu svi slatkisi.. cokoladni pogotovu!!!
a slano? kikiriki to vechito mogu jesti... heheheh :wink: :wink:
Slatko .. Hm.... PA ja sam specifichan po tim stvarima .. Volim sve vrste bombona skoro .. pogotovu mentol, od zelene jabuke, limuna ili pomorandze...Zatim chokoladne bananice, chokoladice tipa mars, snickers ili twix. ali nap. torte na rodjendanima ne mogu da jedem .. mogu da pojedem samo jedno parche chisto da probam. Ali izbegavam torte .. A od slanog.. Pasulj neki sa starim sirom i taze belim hlebom... Josh volim ujutru kada mi mama namaze starog kajmaka na taze hleba..iseche paradajz, posoli... i napravi mi belu kafu .. Mmmmmm
By: black_angel_421 Date: 05.07.2005. 22:40:58
Josh slanisha....burek sa pechurkama ili pak pirinach tj. rizha... Na ovome mogu da zivim...
By: Prti bee gee Date: 06.07.2005. 00:36:13
Omiljeni slatkis je domaci sladoled koji moja keva pravi svaki cas Buhaahah,a omiljene slane grickalice su GRISKI,SMOKI and POP CORN,of course
By: Drogoljub_UE Date: 06.07.2005. 00:41:17
Mmmmmmm, od SWEET chokoladice nema nishta bolje..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A od slane klope najbolji su krekeri........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By: jelenica_ue Date: 06.07.2005. 00:43:22
samo sladoled , chokolade ne volim previshe a slano ... pechurke , masline i krompir
By: _L_U_J_K_A_ Date: 06.07.2005. 03:03:12
Joooooj to Gaga....SWEET je najbolji slatkish bwe.....a od slanisha....hm.....smoki...chips...ILI...kokice....
By: black_angel_421 Date: 06.07.2005. 04:06:37
U owom trenu..moj stomachic ne bira..
DAj sha dash!!!!Pristajem na swe! :-o :-o :-o
By: Pedja Date: 06.07.2005. 09:31:23
ZAboavili ste SNIKERS
By: speed-girl Date: 06.07.2005. 09:42:05
spomenuo je Vojo to!:)
jooj... ja cu morati da svratim u prodavnicu.. da nakupujem cokoladica.. ovih dana imam dosta utakmica :wink:
By: DJ_Uro_UE Date: 06.07.2005. 13:36:41
joj moze jedna BOUNTY Chokoladica, ili pak CRUNCH chokoladica... A 'leb s pretopom ?
By: speed-girl Date: 06.07.2005. 14:01:30
jooj.. ja jutros Jaffu... i guaranu!:D hehehe.... bas kombinacija... nema sta..