Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Danas Pariz,sutra Uzice - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: Lola
Date: 10.11.2005. 18:11:19
Svedoci smo sve veceg nezadovoljstva omladine u evropskim gradovima i sve vecih paljevina kao glavni izrazaj bunta protiv globalizma i ekonomske recesije u svetu.Ako uzmemo da je nezaposlenost ,tj,los zivotni standard osnovni razlog pobune gde najvise stradaju automobili,moramo se upitati sta je to sto jos uvek srpsku mladez odrzava u mirnom stanju.Da li i nasa mala sredina moze jedan dan da dozivi sudbinu zapaljenih evropskih gradova i na taj nacin pokazemo svetu da smo i mi deo Evrope?

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: Pedja
Date: 10.11.2005. 19:17:40
Kad bi se to desilo, ti bi najzad bio srecan covek, osim ako i njima ne bi nasao neku zamerku, verovatno sto ne pale i ne ruse dovoljno.

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: Lola
Date: 10.11.2005. 21:32:05
Ja sam i ovako srecan covek,ali verovatno da ima stvari koje bi me jos vise usrecile.Smeta mi sto i drugi ne mogu da ostvare svoju srecu u dovoljnoj dozi,pa se stoga cudim sta se ceka, sto se ne preduzima nikakva akcija da se vec jednom izadje iz sivila.

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: pega
Date: 10.11.2005. 22:39:07
Eh Lola , zavisi kolko je ko mlad smile
Ja se malo secam onih protesta po Bg pocetkom 90'ih , nisam uzivo ih video vec na televiziji , nisu bas slavno prosli tada , posle su bili otporasi i oni su bili na sve strane prebijani i sta na kraju , jel nam bolje, radimo ko rumuni ... Evropa je neka druga prica , tesko je njihove studente porediti sa nama ... Ovde je sve postalo cuti i trpi. U skoli studenti gledaju  profesora i znaju  da je korumpiran i nema veze sa skolom ali je tu po politickoj osnovi i nemogu mu nista i takvi studenti da izadju na ulicu da prevercu i pale kola...ma batali...

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: radnik
Date: 11.11.2005. 11:02:53
Nazalost,

PARIZ JE SRUSEN DAVNO U UZICU

(a umesto te kafane je sada nova zgrada na njenoj lokaciji)

Subject: Danas Pariz,sutra Uzice

By: hodac
Date: 11.11.2005. 18:56:35
Neredi u Parizu su zbog raskoraka potreba koje mogu da ostvare pripadnici manjina i francuza .

Uzice je jedan od gradova sa najcistijim nacionalnom strukturom , shto je i plus i minus (ne osecha se duh drugih kultura , nema tog kosmopolitskog duha , i tolerancije koje u sebi nose novi sad, i subotica ).