Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : 12 godina u KPD Zenica - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: 12 godina u KPD Zenica

By: Lola
Date: 03.12.2005. 22:55:31
Napokon je neko imao jaja u ovom gradu.Svaka cast sudiji koji je osudio ubicu neduznog mladica ispred OS D.Jerkovic.Svi smo ocekivali blagu kaznu od maksimalno pet godina,jer se radi o mladjem punoletnom licu,koji bi izasao za tri god.iz zatvora.Tamo bi se verovatno jos bolje usavrsio za ubijanje neduznih osoba,ali ovom presudom nece tako moci.Mladi seljacic sa periferije ce biti idealna prilika za zatvorske pedere inficirane najtezim bolestima.
Ovo je opomena svim djilkosima da se ne postaje ime i faca tako sto ce neko da te kara deset i vise godina.

Subject: 12 godina u KPD Zenica

By: DJ_Uro_UE
Date: 04.12.2005. 12:40:48
Ma i treba... A zatvorskim pederima je ovo idealna prilika... Sveze meso... njam Tongue

ma stoku u zatvor, tako i treba !

Subject: 12 godina u KPD Zenica

By: Pedja
Date: 04.12.2005. 18:45:46
http://www.kurir-info.co.yu/Dnevne-vesti/H-04-03122005.shtml

UBICI 12 GODINA ZATVORA

Milenko Ostojić (18) iz Užica osuđen na 12,5 godina zatvora jer je nožem ubio Marka Novakovića (20) posle tuče u centru Užica

UŽICE - Milenko Ostojić (18) iz Užica osuđen je zbog ubistva u Okružnom sudu u Užicu na 12,5 godina zatvora. On je 30. aprila ove godine u centru grada izbo nožem u srce Marka Novakovića (20) iz užičkog naselja Krčagovo. Milenkov brat Darko Ostojić (20) i prijatelj Miroslav Masal (19) zbog učestvovanja u tuči osuđeni su na po godinu dana zatvora.

Ubistvu koje se desilo u centru Užica, na Trgu Svetog Save, prethodio je susret dve grupe mladića na platou ispred OŠ "Dušan Jerković", nekoliko sati iza ponoći. U jednoj grupi bili su Marko Novaković i njegov prijatelj Boris Marjanović, u drugoj braća Ostojić i Miroslav Masal. Bez vidljivog povoda Masal je naterao Marjanovića da ljubi bistu narodnog heroja Dušana Jerkovića, koja je u dvorištu škole, a pošto je ovaj to odbio došlo je do tuče.

Kada se situacija naizgled smirila, Milenko Ostojić otišao je do svog automobila, uzeo nož, vratio se do platoa ispred škole i izbo Novakovića. Zatim je lakše povredio i Marjanovića, koga je ubo u rame. Sudija Zoran Milinković, obrazlažući presudu, rekao je da je "vreme da se jednom stane na put učestalim tučama i nemilim događajima u užičkim diskotekama i na ulicama".

- Mnogi svedoci ovog ubistva su lagali pred sudom, čak i oni koji su bili prijatelji sa pokojnim Markom Novakovićem, ali to neka je njima na čast. Sudsko veće imalo je poteškoća u radu jer dežurni istražni sudija nije izašao na lice mesta i nije sačinjen zapisnik o uviđaju - rekao je Milinković.

(Z. Š.)