Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Ministar sa najvise obecanja - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Ministar sa najvise obecanja

By: Pedja
Date: 08.12.2005. 23:27:31
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?belong=&IDNews=135134

POMOĆ U PROJEKATIMA ZNAČAJNIM ZA UŽICE

EKONOMIJA - PRIVREDA - Utorak, Decembar 06, 2005 23:24  RTS

Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić izrazio je u Užicu spremnost Vlade Srbije da pomogne izgradnju auto-puta, obilaznice i regionalne deponije kao i drugih projekata značajnih za taj grad.

Predsednik opštine Užice Miroslav Martić predočio je Iliću tri problema - pitanje prolaska auto-puta od Požege ka Jadranu pored Užica, gradnju regionalne deponije smeća Duboko i saobraćajne obilaznice za pravac Užice-Kadinjača.

Ilić je istakao da će Užice sigurno dobiti auto-put i objasnio da će se gradnjom saobraćajnice Beograd - Južni Jadran jedan krak odvojiti pored Užica za Višegrad i Sarajevo, čime će taj koridor kasnije preko Pojata biti spojen sa niškim auto-putem.

Ministar je izrazio spremnost da pomogne izgradnju komunalne infrastrukture regionalne deponije Duboko koja košta šest miliona evra, a koja je u interesu devet opština zapadne Srbije.

On je predložio reviziju projekta obilaznice koja sa vijaduktom košta 12 miliona evra, s obzirom da je u planu gradnja auto-puta pored Užica prema Republici Srpskoj.

Subject: Ministar sa najvise obecanja

By: Ainhoa
Date: 10.12.2005. 19:21:43
Velja kao da je bunike jeo... Kakav Visegrad? Kakvo Sarajevo? Kamo more, mr. Veljo?

Subject: Ministar sa najvise obecanja

By: mcusin
Date: 10.12.2005. 20:28:21
Ja stvano ne znam chime se taj covek drogira... ali mora da je nesto dobro i jako :evil: