Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Naše Užice (see the full version of Naše Užice)
Oreska - Užice : Posle krace pauze, opet pucnjava u gradu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Posle krace pauze, opet pucnjava u gradu

By: Pedja
Date: 09.10.2006. 15:13:43
http://www.blic.co.yu/blic/danas/broj/strane/hronika.htm#3

Sačekuša u ulazu

UŽICE - Petar Leković (22) iz Užica teško je ranjen juče rano ujutro u naselju Senjak kada je za sada nepoznati napadač u njega ispalio metak iz pištolja. On je operisan u užičkoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, Leković je ranjen u ulazu zgrade u Ulici Miloša Obrenovića 49 u kojoj stanuje. Pretpostavlja se da je pritajeni napadač sačekao mladića da uđe u hol zgrade, a onda mu iz neposredne blizine pucao u stomak, pa potom pobegao. Srećom, metak nije bio smrtonosan, pa je Leković ubrzo prevezen u užičku bolnicu gde je operisan.

Drugi detalji ovog događaja za sada nisu poznati, premda nije bilo očevidaca, a policija nije izdala saoptšenje. U zgradi na Senjaku gde je došlo do pucnjave juče nije bilo tragova krvi.

V.L.

Subject: Odg: Posle krace pauze, opet pucnjava u gradu

By: Top
Date: 09.10.2006. 15:23:43
Evo .. okurazila se mafija! Izashli svi iz svojih jazbina spremniji nego ikada! Pochela su reshetanja, reketiranja, ku*chenja....
Goni ih u tri lepe!