Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« poslato: 04.09.2008. 17:43:37 » |
|
UKRATKO: predlog pravilnika poslat FIA....... Shakedown cetvrtak 18.09.og 13.00-19.00 Jelova Gora 5.5 km verifikacija i tehnicki prijem AMSS krcagovo petak 19.09 promotivni start Uzice start subota 19.09 iz servisnog parkiralista AMSS Vrela 10.50 km, Ljubis 21.60 km Sirogojno 11.902 km Tri puta se voze Regruping u glavnoj ulici Cilj Hotel Omorika nedelja Perucac 12.00, Jelisavcici 12.20 Mitrovac 16.00 ( dva kruga ) i TARA 28.40 km ( Perucac + Mitrovac) Cilj BB evo ga i itinerer koga zanima http://rapidshare.com/files/130716870/itinerer.pdf.html Mapa brzinskih ispita http://www.automagazin.co.yu/sport.php?tip=domaci%20reli&v=2008-08-16%2014:36:33&n=41.%20Serbia%20Rally%20–%20Karte%20brzinskih%20ispita Bice ovo veoma zanimljiv rally!!! Ochekuje se veliki broj takmichara kako nashih tako i stranih.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Država: Srbija
FaceBook: ima
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #1 poslato: 04.09.2008. 23:45:00 » |
|
napokon nesto NOVO!!!!
I oba dana su woow tesko je odluciti gde gledati ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: 06.09.2008. 02:49:49 » |
|
Nisam bash najbolje skontao to koliko se dana odrzava. Jesam li lepo prochitao da se voze neke trke Vrelima i Ljubanjama?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #3 poslato: 06.09.2008. 13:56:22 » |
|
Bash to... Ja danas planiram ako stignem da obidjem prvi dan brzinaca, poshto po onom koliko se secam bice jezivo dobar rally-i. Ljubish ce biti neverovatno brzzz. A opet Vrela i Sirogojno neverovatno za*eban deo. SVE U SVEMU JEDVA CHEKAM OVAJ RALLY..... To ce biti kao shlag na tortu kad se vratim sa moraaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: 06.09.2008. 17:14:30 » |
|
Pa jel postoji mogucnost da se gledaju i sve trke? I Vrela, Ljubanje, Ljubish.. pa i Mitrovac, Perucac, Tara ..?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #5 poslato: 08.09.2008. 07:22:58 » |
|
Moze da se gleda Vrela i Sirogojno, poshto izmedju ima etapa. A shto se tiche Tare, gde se namestish tu si ceo dan, nema mrdanja...
E pa ljudi ja sad odok na more, pa se vidimo za nekih 10-ak dana.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Ужице
Država: Србија
|
|
« Odgovor #6 poslato: 09.09.2008. 18:50:15 » |
|
Први дан релија од Врела преко Љубиша до Сирогојна иде два пута са једним повратком, значи укупно три пута пролазе. Други дан је стандардно Тара, незаборавна као и увек.
Сви за Микицу и нову Хонду. Разбијај мајсторе!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #7 poslato: 09.09.2008. 22:13:07 » |
|
Danas sam video Mikicinu Hondu. Mnogo dobro izgleda. Kazhu da je retko ko vozi jer zahteva "dobrog jahacha". Znamo da je Mikica i bolji od dobrog tako da ochekujemo dobar rezultat !!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
radnik
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Ime i prezime: radnik
Mesto: Užice
Blog: ima
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #8 poslato: 10.09.2008. 14:03:27 » |
|
Први дан релија од Врела преко Љубиша до Сирогојна
Vozio sam se putem preko Vrela i vidim da je put dobro okrpljen novim asfaltom (namerno ili slucajno), verovatno je i dalje...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #9 poslato: 10.09.2008. 16:11:43 » |
|
Вероватно да се организатори релија не би брукали, другачије се сигурно не би сетили.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #11 poslato: 16.09.2008. 14:01:14 » |
|
To shto se krpe rupe to je samo zbog odziva ekipa... Slabo ko oce da dodje i da slomi auto. To su stalno radili. Nadajmo se samo dobrom vremenu i dobroj zabavi. Vidim ti si na spisku, kao i Milanovici, Mirchic i Cvijovic, Simic i naravno Mikica.... VEOMA LEPO!!! Mnogo mi je drago!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #12 poslato: 16.09.2008. 18:57:23 » |
|
Само да кишетина не поквари све.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: 16.09.2008. 21:24:38 » |
|
Hocemo li se dogovarati i organizovati za ovu manifestaciju?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #14 poslato: 16.09.2008. 21:48:10 » |
|
Ја већ испланирао, требало би да сам од четвртка на Тари.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #15 poslato: 17.09.2008. 02:46:51 » |
|
Tope ja sam ZA!
meni se ide samo da mi bude dobro i idemmm!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #16 poslato: 17.09.2008. 15:10:32 » |
|
Ja nishta ne propushtam ni chetvrtak shakedown, ni petak revijalni start, ni subotu ni nedelju. Mogli bi da organizujemo neki roshtilj.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #17 poslato: 18.09.2008. 16:36:19 » |
|
Ово је уствари 41 српски рели, није више ЈУ.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #18 poslato: 18.09.2008. 16:39:38 » |
|
Mogli bi da organizujemo neki roshtilj.
Изгледа да ће и суботу и недељу љуљати киша а температура максимална до 8 степени. Добро се обуците, нарочито на Тари где ће минус бити сигурно.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #19 poslato: 18.09.2008. 18:48:01 » |
|
moze da padaju i pechene kokoshi ja idem... lozi se vatra ujutru i ceo dan pored vatre....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
radnik
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Ime i prezime: radnik
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #20 poslato: 18.09.2008. 20:41:44 » |
|
Shakedown cetvrtak 18.09.og 13.00-19.00 Jelova Gora 5.5 km Ovo je danas. Termin za probe automobila? Da li ovo znaci da ce biti zatvoren put Uzice - Jelova gora?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #21 poslato: 18.09.2008. 20:46:55 » |
|
Па вероватно, мада се само на једном делу од 6 км вози као пробни брзинац негде на Јеловој Гори. Све остало је церемонијална вожња преко Јелове Горе па на Теразије и повратак у Крчагово у АМСС.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #22 poslato: 19.09.2008. 14:55:47 » |
|
Od cele te voznje nije bilo nishta poshto je prijava za tu voznju po posadi bila 100e, jer opet ko ce policiji da plati dnevnice. I eto nishta nije bilo od svega toga. Shto se tiche subote nekoliko nas smo proshli brzince Vrela i Sirogojno i nashli smo put kuda mozemo da vezemo da gledamo 6 brzinaca chak. Poshto se prvo voze Vrela, Ljubish pa Sirogojno, ostaviti kola na raskrsnici ka Ravnima i tu gledati prva Vrela. Kad se zavrshi brzinac pun gas ka Sirogojnu ali kada se dodje u Sirogojno ne ide se ka Uzicu nego ka Gostilju i Ljubishu. I to je plan za subotu ko je raspolozen moze da se pridruzi. Mi smo odluchili da gledamo 1. Vrela , 1. i 2. Sirogojno i vracamo se na 3. Vrela. To bi bilo to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #23 poslato: 19.09.2008. 16:15:09 » |
|
Добро си то смислио матори. Ја ћу бити у Љубишу нон стоп јер одмах након тога бегамо на Тару.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: 20.09.2008. 04:35:37 » |
|
Ne bi bilo loshe kada bi se napisao neki plan za sutra. Ko ide sa kim, u koliko sati, pravi l ise roshtilj i sl.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: 20.09.2008. 04:55:33 » |
|
Odakle krecu i u koliko krecu sa relijem sutra.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
Ime i prezime: Peđa Supurović
Horoskop: Strelac
|
|
« Odgovor #26 poslato: 20.09.2008. 07:38:39 » |
|
http://www.rts.rs/page/sport/sr.html?id=17532§ionId=133&view=storyStartovao 41. Srbija reli Sa Gradskog trga u Užicu startovao je večeras 41. Srbija reli, na kojem učestvuje 47 posada iz Bugarske, Slovenije i Srbije. Srbija reli je takmičenje sa najdužom tradicijom u automobilskom sportu u istočnoj Evropi: počelo je 1967. godine kao Jadranski reli, da bi kasnije promenilo naziv u JU reli. Zahvaljujući dobroj organizaciji prethodnih godina, ovogodišnji reli ima najviši koeficijent,10, za Kup Evrope. Dvodnevno takmičenje na stazi dugačoj 650 kilometara, koje će se održati na obroncima Zlatibora i Tare, boduje se za Kup Evrope, kao i za reli šampionate Srbije i Bugarske. Favoriti ovogodišnjeg relija su Bugari Dimitar Ilijev i Kruma Dončev, dok su nade Srbije automobilski asovi Vladimir Petrović i Mikica Vesnić. Generalni pokrovitelj 41. Srbija relija, koji je organizovao republički Auto-moto savez, jeste Kompanija za distribuciju tečnog naftnog gasa Atako, a svesrdnu stručnu i materijalnu pomoć pružili su državna ministarstva unutrašnjih poslova, za infrastrukturu i za omladinu i sport, kao i mnogi sponzori.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #27 poslato: 21.09.2008. 01:18:34 » |
|
"Divan dan" ... unistila nas je kisa i hladnoca ali smo ipak uzivali Gledali smo 2xVrela i 2xSirogojno bilo je zanimljivih trenutaka iako se veliki broj ucesnika stedeo zbog losih vremenskih uslova. Sutra je Tara ... ako se odmrznem do ujutru mozda odem i gore
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #28 poslato: 24.09.2008. 20:09:45 » |
|
E pa ovako... Rally sve ukupno je bio odlichan i pored kishe. Organizacija takodje. A nashim predstavnicima kao prvo WRC-u koji me je oushevio svojom pametnom voznjom i osvojenim 3. mestom u klasi, debitantima braci Milanovic na zavrshenom rally-u, kao i Mirchicu i Mikici svaka chast!!! Samo tako nastavite momci!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #29 poslato: 24.09.2008. 21:11:54 » |
|
Рели фантастичан. Киша смарала оба дана али провод и са тим савршен. Микица одличан, први у класи, шести у генералном пласману и доказ да није све у снази и јачини возила. Браво Микели мајсторе, реално гледано појео их је све. О макини Дончева не теба пуно говорити, убија свака од осам брзина у њему... свака част и Бугарину, заслужено!!! Недеља вече као и сваке године незаборавна код Курте на Тари и посебан поздрав за екипу из Словеније, Ану Горкич и Славка Комела (плави пежо 206, број 18 ове године), одушевили су ме. Слобо брате, морам те упознати са новом другарицом Аном, за месечак дана нам долази у посету.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
WRC
provereni korisnici
početnik
Pol:
|
|
« Odgovor #30 poslato: 26.09.2008. 00:58:33 » |
|
Sad koliko je bila pametna voznja znamo suvozac i ja kako je bilo u autu ,a drago mi je da cujem da je tako delovalo sa strane.Ja sam u petak na startu rekao da nam je prioritet da zavrsimo reli pa cemo rezultat komentarusati u Basti,a mi se kuci vratismo sa peharom.Drago mi je da smo jos jedan pehar doneli u Uzice. Hvala svima na podrsci,trudili smo se koliko smo mogli,na kraju je sve ispalo dobro po nas. Ima li neko mozda nekih slika ili snimaka,hvala unapred ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #31 poslato: 26.09.2008. 21:04:35 » |
|
Тек сам сада провалио о коме је реч. Браво за Н.М. и сувозача ако се не варам... Могуће да постоје неки записи код колеге, уколико дођем до тога а требало би јављам ти приватном поруком. Свака част за пехар још једном.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #32 poslato: 28.09.2008. 05:08:53 » |
|
Ima snimaka nego shta samo treba da se nakanim da skinem na PC sa kamere... Javim se chim to obavim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #33 poslato: 28.09.2008. 23:38:44 » |
|
WRC, pomoglo ipak shtelovanje paljenja ! xxaxaxaxa svaka chast
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
WRC
provereni korisnici
početnik
Pol:
|
|
« Odgovor #34 poslato: 29.09.2008. 00:31:37 » |
|
Ma sve je pomoglo,i super smo prosli. Odlicno ljudi za snimke,bas me zanima da pogledam malo kako je izgledao reli "sa strane" i usput da pogledam moje prolaze. Evo nekoliko zanimljivih fotografija sto sam uspeo da pronadjem:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #35 poslato: 29.09.2008. 00:36:39 » |
|
ja sam snimila 4 brzinca 2X Vrela i 2X Sirogojno ili tako nesto 1.dan 3 razlicite lokacije ... snimci kod Speedy-ja na obradi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|