https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Kupio sam domen preko Limunda, a sad ne radi

Oreska - Užice

DATAVOYAGE => Besplatni .IZ.RS domeni => Temu započeo: demix 03.02.2012. 23:10:03Naslov: Kupio sam domen preko Limunda, a sad ne radi
Poruka od: demix 03.02.2012. 23:10:03
I ja imam problema sa sajtom. U pitanju je sajt www.smartoglasi.iz.rs koji sam kupio preko limunda. Tip je od samog pocetka nesto muljavio i nikako mi nije bio jasan ali je sajt kao sajt radio. malopre sam probao da ga otvorim...Nema sanse... Ni sajt ni administratorski panel...Nista. Da li neko zna o cemu se radi?


Naslov: Kupio sam domen preko Limunda, a sad ne radi
Poruka od: Pedja 06.02.2012. 11:21:07
IZ.RS domeni su besplatni i njihova prodaja niej dozvoljena. Kada je domen stavljen na limundo prekršena su pravila što za posledicu ima brisanje tog domena iz registra.

Najbolje je da pošalješ žalbu Limundu, s obzirom da te je prodavac paktično prevario.

Limundo je oni odavno obavešten da IZ.RS domeni ne mogu da se prodaju, a i sami su ostavili takvo obaveštenje svojim korisnicima na sajtu, ali iz nekog razloga dozvoljavaju takve aukcije.

U žalbi obavezno navedi da si na aukciji učestvovao i da si platio navedeni domen jer si želeo upravo taj domen a da se naknadno ispostavilo da je prodaja tog domena nelegalna.

Ako se obratiš prodavcu on će ti ponuditi neki drugi domen, takođe besplatan, što mislim da ne bi trebalo da prihvatiš kao rešenje, jer i u tom slučaju on tebi prodaje besplatan domen, što je svakako prevara.