https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - SMS aplikacija na .iz.rs domenu

Oreska - Užice

DATAVOYAGE => Besplatni .IZ.RS domeni => Temu započeo: darence 11.10.2009. 21:38:46Naslov: SMS aplikacija na .iz.rs domenu
Poruka od: darence 11.10.2009. 21:38:46
Pozdrav.

Imao bih pitanje za Pedju, ali ga postavljam javno jer mozda zanima jos nekoga. Naime, pokusao bih da napravim neku zvrcku u php-u koja bi obradjivala podatke poslate preko sms poruke. Pitanje je da li je to dozvoljeno, s obzirom na cinjenicu da su .iz.rs domeni besplatni, a sms servis bi se naplacivao?  Druga stvar, ako se odlucim za celu tu avanturu, da li bi moglo da mi se progleda kroz prste u smislu produzenja vremena od registracije domena do uspostavljanja funkcionalnog sajta? Ovo pitam jer bi mi registrovan domen trebao zbog testiranja cele stvari, a nisam siguran za koliko vremena mogu da zavrsim to sto sam naumio :)  :srb-cheesy:


Naslov: Odg: SMS aplikacija na .iz.rs domenu
Poruka od: Pedja 12.10.2009. 10:23:08
To sto su domeni bespaltni ne postavlja nikakva pogranicenja na njihovu komercijalnu upotrebu, dakle, slobodno mozes tako da ih upotrebljavas.

Takodje, za domen nije uslov da imas funkcionalan SMS servis nego funckionalan web sajt, sto nije tesko uraditi zar ne? :)

Na kraju krajeva, nije nikme interes da osujecuje projekte na kojima se radi. Uslov funkcionalnosti je tu zbog onih koji samo registruju domen i cesto i zaborave da su to uradili.


Naslov: Odg: SMS aplikacija na .iz.rs domenu
Poruka od: darence 12.10.2009. 12:41:33

Takodje, za domen nije uslov da imas funkcionalan SMS servis nego funckionalan web sajt, sto nije tesko uraditi zar ne? :)


Znam, ali SMS servis bi bio u sprezi sa sajtom. Eventualno prva stranica mozda nebi bila dinamicka, a sve ostale da.

Hvala u svakom slucaju, razumeli smo se. ;)
Pozz