https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Movica 6.5

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Besplatni programi => Temu započeo: Rašo 21.03.2008. 23:17:43Naslov: Movica 6.5
Poruka od: Rašo 21.03.2008. 23:17:43
Posedujete video materijal koji u sebi sadrži delove koji vam se baš i ne dopadaju. Želite brzo da ih uklonite iz originala, a da pri tome ne degradirate kvalitet zapisa?! Provereno najbolje rešenje za ovaj posao jeste besplatan program Movica, koji dolazi u instalacionoj datoteci nešto većoj od 1,27 MB. Nakon kratke instalacije otvara se jednostavan korisnički interfejs koji liči na stariju verziju Windows-ovog Media Player-a.

Ukoliko sada malo bolje pogledate upravljački mehanizam koji se nalazi ispod glavnog video prozora, primetićete opcije dodavanja ulaznog i izlaznog markera kojima se definiše deo koji se izvlači iz originala. Ovih video parčića može biti bezbroj, a njihova vremenska trajanja (početni i završni timecode) ispisuju se u „Seleted Parts“ listi sa desne strane. Nakon što se izvrše sva potrebna označavanja, dovoljno je u padajućem meniju File odabrati Save (Without) Selected Parts i sačekati nekoliko trenutaka da se generiše video sačinjen od, ili bez, markiranih klipova.

Movica podržava Windows Media (.wmv, .asf) i MPEG-1, odnosno MPEG-2 formate zapisa, a omogućava da se osim parčanja uvezenog sadržaja, isto tako lako više istorodnih spoji u jednu kompaktnu video celinu.


Download (http://www.kgoran.com/infusions/pro_download_panel/file.php?did=107&file_id=259)
http://www.kgoran.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=107