Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Besplatni programi => Temu započeo: Pedja 10.02.2004. 18:52:51Naslov: Prikaz: LeechGet 2004 PE (preuzimanje datoteka)
Poruka od: Pedja 10.02.2004. 18:52:51
Jedna od neophodnih alatki koju treba imati na računaru je program za preuzimanje datoteka sa Interneta (Download Manager). Ovakvih programa ima mnogo i različitog su kvaliteta.

Među besplatnima, izdvojio se LeechGet.

Program nudi uglavnom sve uobičajene opcije:

- čarobnjak koji vam pomaže da ručno dodatne novi posao za preuzimanje. Sasvim korektno, brzo i lako.

- Clibpoard monitor koji reaguej ako iskopirate putanju do neke datoteke i nudi vam da je LeechGet preuzme. VRlopraktično ako kopirate putanju iz email poruke, sa IRC-a ili iz nekog dokumenta gde ne možete da kliknete na živu vezu do datoteke

- hvatač veza u čitačima WEB-a. Integriče se u Internet eksplorer takoda kad god kliknete na link do neke datoeke, LeechGet to presretne i ponudi vam daon preuzme datoteku. Za druge čitače postoji poseban plugin koji treba instalirati. Čini mise da LeechGet to radi dosta bolje od drugih programa koje sam probao. Uspeo je da perpozna ipreuzme datoteke koje su bile dobrano sakrivene iza raznih serverskih skriptova. Mnogi progami se na ovom mestu zbune.

- preuzimanje celih web strana ili sajtova. Prilično korisna alatka i često potrebna.

- Mogućnost automatskog prekida veze pa čak i isključivanja računara kada se dugopreuzimanje datoteka završi. Možete daostavite računar da preuzme datoteku i igasi se a vi ya to vreme mirno da spavate.

- Mesto za spuštanje veza omogućava da mišem prevučete vezu i "spustite" je u LeechGet a on će odmah ponuditi da je preuzme.

- program iam dosta lepo rešen sistem za smeštanje preuzetih datoteka koji omgućava da ih organizujete tako da se lako snađete u njima

- program istu datoteku može da preuzima u više niti. Ovo je uobičajena tehnika koja kao rezultat daje nešto brže preuzimanje.

- brzina preuzimanja se može ograničiti što je vrlo bitno kod ovakvih programa jer omogućavaju da za vreme preuzimanja radite i nešto drugo. Ograničavanje se može podesiti za svaki proces posebno.


Cena: besplatan za ličnu upotrebu
Web strana: http://www.leechget.net
Preuzimanje: http://www.leechget.net/en/phpBB2/get.php?filename=LeechGet