Bio sam veliki antihrist ..da ne kazem veliki problem celoga zivota ..
Bio sam mirodjija u svakoj chorbi, shto se tiche problema ... Roditelji su mi vishe provodili u shkoli nego kod kuce ... redovno sam dolazio sa razbijenom glavom i lomovima od raznraznih padova .. Znachi kada sagledam stvari ovako sada ... prosto ne mogu da verujem kakav sam bio, shta sam bio u mogucnosti da uradim i divim se mojim roditeljima koji su uspeli da me sachuvaju (mada nisu imali nekog mnogo uticaja na mene kada izadjem negde).
Ako moje dete bude i slichno meni .. onda neka mi je bog u pomoci.. Iskreno necu znati nachin na koji cu se izboriti sa svim stvarima..ali sa druge strane rachunam da cu imati dovoljno autoriteta da bih mogao da ga obuzdam .. Ne kazem da cu biti strog ... ali ne kazem i da necu ..Ako nishta .. ako ne budem mogao da se izborim sa svim njegovim zijanima .. potrazicu pomoc mojih roditelja
Vec sada mi ljudi govore kako cu biti strog prema deci ..
Sve u svemu .. da ne bih sada ja nagadjao ... shta i kako .. verujem da cu uspeti da ga sachuvam i pravilno vaspitam.. Ne mogu ga pratiti kuda god izadje ali cu se truditi da ispunim sve roditeljske obaveze na pravi nachin.
Bice to dobro dete .. verujte mi