https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Predrasude

Oreska - Užice

(NE)OBIČNI SVAKODNEVNI ŽIVOT => Dom i porodica => Temu započeo: velika 10.03.2006. 08:23:45Naslov: Predrasude
Poruka od: velika 10.03.2006. 08:23:45
"Mushkarci bezhe od braka, a zhenama je zhivotni cilj da se udaju" - naravno da je ova izjava u najmanju ruku preterana, ali se opshti stavovi nekako svode na to. Ako je tako, zbog chega je tako, a ako nije, odakle uopshte ovakav stav?


Naslov: Predrasude
Poruka od: filler 10.03.2006. 09:00:43
Znas kako, muskarcev nagon se ne razlikuje preterano od zivotinjskog, a to je upravo da oplodi sto vise zenki, odnosno u ovom slucaju da spava sa sto vise devojaka. Samim tim i nastaje to bezanje od braka u cilju da to vreme sto vise provode ludirajuci se i bivajuci sa raznim "zenkama". To je takav nagon i nece se izmeniti ali intenzitet istog zavisi od osobe do osobe. Ali, zenka ostaje privrzena jednom muzjaku koji je oplodi [zivotinje jelte], a i taj muski je chuva i njen plod jer su njegovi ;)

To nije samo sada [dao sam primer zivotinjama jer je veoma slichna situacija], to je bilo oduvek. Jedino sto kazem, se razlikuje, je intenzitet nagona u coveku i to je sve.

Mada taj citat mi se ne chini bash skroz u pravu, vecina je ok. Malo se stvar sto se tice devojaka izmenila, pa vecina sada juri karijeru i profesionalni zivot, zivimo u urbanom svetu koji se svaki dan menja, a udaja kad nastupi-nastupi. Kazem, ima izuzetaka ali ima i ovih slucajeva.


Naslov: Predrasude
Poruka od: WHO'S THE MAN 10.03.2006. 10:59:12
Stvarno zavidim tim zivotinjama na jednostavnosti.