velika
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2006
|
|
« poslato: 08.12.2006. 04:14:49 » |
|
"Da li bi mi uchinila/o najsrecnijim chovekom/zhenom na svetu..." Kako to izgleda/zvuchi u vashim glavama? Kako zamishljate najlepshu/najromantichniju/najpozheljniju prosidbu? Kako bi voleli vi to da uradite / da vam se desi?
|
|
|
Sačuvana
|
Carpe Diem! Ignorance is still a bliss!
|
|
|
Lina
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Lina
Mesto: ue
Država: srbija
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #1 poslato: 18.02.2007. 06:27:24 » |
|
Samo spontano, iskreno, bez nekog plasticno osmisljenig plana koji more/less ispadne glupav! jAjednostavnije je najbolje
|
|
« Poslednja izmena: 18.02.2007. 08:00:32 Pedja, Reason: Tekst prebacen iz velikih slova u normalna i uklonjene boje iz teksta. »
|
Sačuvana
|
"kapetan esid kaze maloj lini"
|
|
|
PSY-GIRL
provereni korisnici
piskaralo
Mesto: Uzice
Država: Srbija
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #2 poslato: 18.02.2007. 23:57:26 » |
|
Pa ja bas zelim da budes suprotno ne bih zelela da to bude najobicnije i ko dobar dan zelela bih da to bude bas nekako specificno i neobicno i nesvakidasnje i sto je moguce lepse
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lina
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Lina
Mesto: ue
|
|
« Odgovor #3 poslato: 19.02.2007. 00:09:29 » |
|
-ne bih zelela da to bude najobicnije i ko dobar dan-
Nisi razumela!Rekoh najvaznije je da bude spontano i iskreno i fino osmisljeno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IceM
provereni korisnici
početnik
Pol:
Ime i prezime: jelena jovanovic
Mesto: Sevojno
|
|
« Odgovor #4 poslato: 19.02.2007. 03:54:29 » |
|
Da, prava lepota je u prostoj, cistoj jednostavnosti...Zivot nas cesto podseca da su jednostavne stvari prave stvari.... ko razume...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #5 poslato: 19.02.2007. 04:07:05 » |
|
Ne znam, ja kao musko pre mislim da bih to uradio onako neocekivano, a ne da sad ona ocekuje i svaki cas pogleduje jesam li kleko ili sl. Znaci, odvedes devojku na neko specialno mesto, tamo vamo, zezancija i onda odjednom iz neba pa u... Ali najobicnijim recima i recima koje nisu velike kao to "Da li bi mi uchinila/o najsrecnijim chovekom/zhenom na svetu...". To mi je previse isfolirano i isfurano. Mislim da ne treba velike reci upotrebljavati vec samo treba biti jasan i koncizan. Eventualno originalan. Bolje biti i originalan nego to sekspirovski... Ajd sad, koja bi na to pala? (nece trpeti posledice )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
WHO'S THE MAN
WHOS THE MAN
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #6 poslato: 19.02.2007. 09:33:18 » |
|
Originalno tj. nesvakidasnje - DA DA I DA ali NE TEATRALNO !
Ucinicu taj cin posebnim koliko god budem mogao ali sve u meri dobrog ukusa !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
velika
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2006
|
|
« Odgovor #7 poslato: 20.02.2007. 00:38:35 » |
|
A varijanta "ona prosi njega"? Znam da je mushkarcima OK, ali, da li se to devojkama svidja, tj. da li bi to uradile?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
urednik
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
FaceBook: ima
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #8 poslato: 20.02.2007. 00:44:07 » |
|
ja ne bi ... ne znam zashto , slatko je to i sve ... ali volim da to bude tradicionalno ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #9 poslato: 20.02.2007. 00:47:20 » |
|
A da, gde zensko da prosi... Uzas. Mislim, kakav to muljavac treba da bude onda?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
velika
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2006
|
|
« Odgovor #10 poslato: 20.02.2007. 00:53:20 » |
|
Mislim, kakav to muljavac treba da bude onda? Ima ih... Nazhalost... Nemam nishta protiv toga da devojka zaprosi momka, ali, nekako, ne budem ja ta... Ipak smatram da je to isuvishe ozbiljna i svechana i predivna stvar u zhivotu, i zhelim da zaista osetim da imam moc da ga "uchinim najsrecnijim i najponosnijim chovekom na svetu" ako mu kazhem "Da." Call me oldfashioned, but I am what I am...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #11 poslato: 20.02.2007. 00:59:26 » |
|
Ma znas kako, nije zakonom zabranjeno da ONA zaprosi, ali to se ne desava. To ko da kaze covek, zena radi a muz sedi kuci i cuva decu. Ne mislim privremeno, nego da je uspostavljen takav dugogodisnji poredak. Nije zabranjeno, al ne ide.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jjeelleennaa
E da,.......................
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Čačak
Dodji k' sebi dok jos imas kome!
|
|
« Odgovor #12 poslato: 20.02.2007. 08:02:06 » |
|
"Da li bi mi uchinila/o najsrecnijim chovekom/zhenom na svetu..." Kako to izgleda/zvuchi u vashim glavama? Kako zamishljate najlepshu/najromantichniju/najpozheljniju prosidbu? Kako bi voleli vi to da uradite / da vam se desi?
Samo cu reci da sam trenutno u fazi ko mi u sali pomene veridbu ili brak tad me je poslednji put i video i cuo............hvatam sprint sa niskim startom
|
|
|
Sačuvana
|
ZIVOT JE VELIKO DANAS KOJE TRAJE A NE PONAVLJA SE! ISKORISTI GA!!!....................
|
|
|
|